Astrologie

# ioubire #zodii #zodii de pamant

3 motive sa iubesti o zodie de pamant

Zodiile de pamant, Taur, Fecioara si Capricorn, sunt recunoscute ca fiind acelea care se raporteaza la planul material, in special, prin simturi! Ele doresc sa atinga mai mult decat sa viseze! Sunt zodiile care vor sa detina si sa acumuleze. Totodata, sunt caracterizate de o mare adaptabilitate si rabdare si, atunci cand isi propun ceva, cu siguranta reusesc!

Iata 3 motive sa le iubesti:

1. Iubesc frumosul si armonia

Desi sunt renumite pentru materialismul lor, zodiile de paman – mai exact Taurul, Fecioara si Capricornul – resusesc sa creeze camine frumoase si stabile. Casa lor va fi una placuta, calduroasa si curata si, daca te vor invita la ei acasa, care pentru ei este un adevarat sanctuar, sa stii ca te aprecieaza foarte mult – sunt foarte selective cu persoanele care le calca pragul.

2. Perseverente si adaptabile

Se spune despre zodiile de pamant ca sunt incapatanate, dar acest “defect” nu este altceva decat o perseverenta dusa la extrem! Greu ai sa gasesti un semn de pamant dispus sa renunte la ceea ce si-a propus sa realizeze! Odata ce are scopul bine conturat in minte, ei sunt gata sa isi croiasca drumul cu mainile goale, daca va fi nevoie, numai pentru a materializa ceea ce si-au fixat ca scop! Astfel, devin oameni pe care te poti baza fara teama – odata ce si-au asumat o sarcina, poti sa fii sigur ca o vor finaliza!

3. Sunt transant de sinceri, se pot organiza foarte bine si sunt capabili sa faca planuri realizabile

Poti sa fii sigur ca un semn de pamant nu te va duce cu zaharelul! Ei vor fi intotdeauna sinceri, poate dureros de sinceri – pentru ca nu prea stiu sa fie diplomati si nu pierd timpul cu imbracarea adevarurilor mai putin placute in cuvinte pompoase. De aceea, ceea ce gandesc, ei vor spune fara menajamente. Urasc sa revina asupra planurilor, de aceea sunt foarte buni organizatori!

Citeste mai multe despre Zodia Taur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului