Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste # horoscop sex

3 puncte tari ale zodiilor in pat

Calitatile partenerului de viata pot fi influentate, printre multi alti factori, de semnul sau astral. Acest lucru se aplica in toate aspectele care il caracterizeaza, inclusiv in cazul randamentului sexual de care da dovada. Iata cate 3 puncte tari ale zodiilor in pat, cu ajutorul carora nativii zodiacului isi pot multumi jumatatea in intimitate .

Berbec

Nativii din zodia berbecului nu cunosc semnificatia cuvantului "pudoare", de aceea sunt dispusi sa puna in practica orice fantezie sexuala li se propune. Ei nu sunt niciodata plictisitori in pat, sunt pasionati de jocurile erotice si sunt parteneri de sex desavarsiti, mai ales pentru cei care iubesc amorul salbatic si foarte energic.

Taur

Reprezentantii zodiei taurului se remarca prin tandrete si rabdare in pat, savurand fara graba fiecare moment cu partenerul. Sunt sensibili si deloc egoisti in intimitate, isi sacrifica propria placere de dragul celuilalt si cunosc arta preludiului cu desavarsire.

Gemeni

Nativii din gemeni stiu cel mai bine sa-si incite partenerul prin cuvinte iscusite si atingeri chiar la locul potrivit, pentru ca sunt foarte empatici. Creativi si mereu surprinzatori, cei nascuti in gemeni stiu sa imbine romantismul cu perversitatea intr-un mod irezistibil. Spontaneitatea si entuziasmul sunt alte arme tari ale gemenilor.

Rac

Cei nascuti in zodia racului sunt foarte pasionali si traiesc cu intensitate momentele de iubire alaturi de persoana draga. Nu sunt deloc superficiali si adora sa-si invete partenerul lucruri noi. Stiu sa anticipeze nevoile celuilalt si "condimenteaza" sexul cu declaratii de iubire si complimente.

Leu

Capacitatea sexuala este in sine unul din atuurile nativilor din zodia leului, care stapanesc din plin arta de a face dragoste in cel mai desavarsit mod cu putinta. Increderea si siguranta pe care o inspira le ofera un aer irezistibil in pat, reusind astfel sa-si excite partenerul de fiecare data. In plus, acesti nativi sunt oricand pregatiti pentru sex.

Fecioara

Cu toate ca se excita mai greu si au nevoie de o stimulare psihica intensa, fecioarele sunt extrem de pasionale atunci cand fac dragoste. In ciuda opiniei populare, nativii acestei zodii sunt capabili sa-si condimenteze viata sexuala in cele mai incitante moduri. De dragul celuilalt, pot fi de acord sa incerce lucruri noi in intimitate, de la jucarii sexuale pana la sex in parc sau in lift.

Balanta

Nativii din zodia balantei sunt atenti si preocupati de nevoile partenerului, astfel ca nu renunta pana nu-i induce acestuia climaxul suprem. Au deschiderea de a incerca pana si un menage-a-trois, rareori refuza ideea de nou.

Scorpion

Fiinte foarte senzuale si atragatoare, scorpionii au un sex-appeal debordant, prin care isi incita partenerul inainte sa ajunga in asternuturi. Acesti nativi sunt capabili sa induca starea de excitatie la nivel psihic cu o simpla privire. Nimeni nu va fi mai priceput in a produce celuilalt un orgasm multiplu decat un scorpion.

Sagetator

Spontanii si jucausii sagetatori surprind placut prin inventivitate si energie, gasind de fiecare data cate o pozitie noua prin care sa-si satisfaca partenerul. Deschiderea catre orice tip de practica sexuala si modalitati unice de stimulare ii caracterizeaza din plin. In plus, nu sunt foarte pretentiosi la pat si nu au nevoie de multa insistenta pentru a trece la actiune.

Capricorn

Nativii din zodia capricornului sunt maestri desavarsiti in a amenaja in cel mai mic detaliu cadrul intim in care se consuma amorul, de la asternuturi fine pana la sampanie, muzica romantica si lumini difuze. Rezistenti si pasionali, capricornii sunt amanti apreciati si fideli. Desi nu refuza noutatea si schimbarea, sunt fericiti chiar daca se instaleaza rutina.

Varsator

Varsatorii sunt nativii zodiacului preocupati in cea mai mare masura de preludiu. Pot petrece ore in sir dezmierdand trupul celuilalt si admirand fiecare portiune de piele, pentru ca adora crearea unei conexiuni profunde cu partenerul. Sunt suprinzatori si imprevizibili, adoptand cu incredere si placere pozitii sexuale complicate. Le place stimularea complexa si nu se dau inapoi de la perversiuni diverse.

Pesti

Sensibili si salbatici, tandri si perversi. Pestii par sa detina secretul imbinarii celor doua extreme ca nimeni altcineva. Se bucura la fel de mult de sexul romantic asa cum gusta din plin partidele pasionale si jocurile erotice indraznete. Reprezentantii acestei zodii accepta cu placere propunerile partenerului, pentru care ar face orice sa il stie multumit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top