Astrologie

#horosocp #predictii #zodii #astrologie #depresie

3 zodii care traiesc in intuneric! Te numeri printre ele?

Desi in aparenta sunt persoane vioaie, cu chef de viata si foarte creative, in realitate lucrurile stau cu totul altfel. Problemele zilnice ii macina pe interior si, desi se ascund foarte bine, acesti nativi traiesc in intuneric, ajungand adesea sa sufere de depresie. Iata care sunt zodiile care traiesc toata viata in intuneric.

Berbec

Berbecii ajung adesea sa traiasca in intuneric, deoarece refuza sa isi lase mintea deschisa si se ghideaza in viata dupa prototipuri. Nu stiu sa accepte noi pareri, nu fac compromisuri si isi doresc ca totul sa fie asa cum considera ei ca este bine. Din pacate, aceasta atitudine nu este agreata de cei din jur care ii parasesc de indata ce isi arata aceasta latura. Din acest motiv, aceste persoane ajung sa se retreaga in ele, nu au prieteni carora sa le impartaseasca trairile lor si acumuleaza in interior toate frustrarile vietii. Din acest motiv, acesti nativi ajung adesea sa cada in depresie.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro