Astrologie

#divinitate #dumnezeu #credinta #zodie #iubire #dragoste

3 zodii de femei iubite de Dumnezeu

Au noroc cu carul si pare ca nimic rau nu li se poate intampla. Sunt apreciate si reusesc tot ceea ce intreprind. Vorbim despre zodiile care au parte de ocrotire divina si asta pentru ca Dumnezeu le iubeste si le-a trimis pe pamant cu misiuni speciale.

Iata cele 3 zodii de femei protejate de Sus:

Sagetator

La cate prostioare face la viata ei fara insa sa i se intample nimic rau e clar ca femeia Sagetator este ocrotita de o forta supranaturala. E drept ca e destul de evlavioasa si pare ca Dumnezeu ii rasplateste intr-un fel credinta ei. Este justitiara, dar si pacifista si se spune ca daca toata lumea ar fi nascuta in Sagetator n-ar mai fi existat razboaie. Pentru ea, religia este o modalitate excelenta de a-si manifesta libertatea.

Taur

Femeia Taur il iubeste pe Dumnezeu si Dumnezeu o iubeste pe ea. E un fel de troc pe care il face involuntar cu divinitatea. Nu isi pierde credinta si speranta atunci cand da de necaz, pentru ca stie ca cineva, acolo Sus, o ocroteste. Si, de regula, necazurile ei nu sunt mari si nicidecum pe termen lung. Tocmai de aceea se poate spune despre ea ca are parte de o viata tihnita, fiindca are cine sa aiba grija de ea.

Fecioara

Fecioara face multe greseli in viata, dar e convinsa ca exista cineva acolo Sus care o iubeste si o protejeaza. Merge mereu „cu Dumnezeu inainte!”, ba chiar ajunge sa i se abandoneze cu totul tocmai pentru ca se stie iubita si ocrotita divin. Obisnuieste chiar sa puna fiecare succes pe seama ajutorului primit de la Dumnezeu si chiar este vazuta de cei din jur ca fiind protejata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului