Astrologie

#zodii manipulatoare #manipulare zodii #predictii #zodii #horoscop #astrologie

3 zodii manipulatoare! Nu poti avea niciodata incredere in ele!

Printre zodii se afla nativi care stiu foarte bine cum sa-i manipuleze pe cei din jur. Unii o fac natural, altii fara a avea aceasta intentie. Mai exista si persoane care, tin multe secrete, iar acest lucru ii face pe cei din jur sa nu aiba incredere in ei. Iata care sunt zodiile in care nu trebuie sa ai niciodata incredere! Te vor dezamagi mai devreme sau mai tarziu!

Fecioara

Fecioarele sunt actori innascuti. Acesti nativi au capacitatea de a zambi cand sunt extrem de tristi fara ca nimeni sa-si dea seama ce se ascunde in spatele zambetului lor. In plus, daca se simt nevoiti apeleaza la lacrimi. Pot plange la comanda si ii impresioneaza chiar si pe cei mai puternici oameni. Daca vor sa obtina ceva, au interese foarte bine ascunse si nu isi arata deloc intentiile. Tot teatrul pe care il joaca este pus in scena intr-un mod foarte constient, calculand fiecare replica si fiecare gest.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului