Astrologie

#dragoste #astrologie #horoscop #predictii #relatie #relatie zodii

5 motive sa intri intr-o relatie cu fiecare zodie

Una dintre cele mai interesante si antrenante metode de a folosi astrologia, este sa o aplici relatiilor romantice. Zodia in care s-a nascut un potential partener spune multe despre modul in care isi exprima acesta sentimentele si despre asteptarile sale de la viata de cuplu. Iata cate 5 motive pentru care merita sa intri intr-o relatie, pentru fiecare zodie in parte!


Berbec

Sexul cu un Berbec nu va fi niciodata plictisitor si nu va dura putin. Nativii acestei zodii nu isi interiorizeaza frustarile, deci certurile sunt repede rezolvate. Berbecii adora spontaneitatea, deci te vor surprinde cu cadouri si escapade romantice. Te poti baza mereu pe un Berbec ca va lupta pentru tine si nu te va afecta niciodata rutina: viata cu el este o aventura!


Taur

Taurii sunt cei mai loiali oameni pe care ii poti intalni: odata ce intra intr-o relatie, raman. Au o natura senzuala incredibila si nu se grabesc in dormitor. Un Taur te va rasfata cu cine delicioase si deserturi scumpe, va fi mereu sincer si direct cu tine, iar in momentele stresante, va fi alaturi de tine si te va consola.


Gemeni

Un nativ in Gemeni va fi interesat intotdeauna de ceea ce ti se intampla. Firea placuta a acestui nativ iti aduce mereu zambetul pe buze, comunicarea voastra va fi intotdeauna deschisa si corecta, iar relatia cu un Geaman va fi ca o prietenie frumoasa, plina de petreceri si distractie. Te poate excita verbal, inainte sa ajungeti in pat.


Rac

Racii sunt generosi si protectori prin natura lor, deci partenerul tau iti va asigura mereu un trai confortabil. Acesti nativi inteleg sentimentele profunde si nu se sfiesc sa le exteriorizeze. Adora sa isi petreaca timpul giugiulindu-se, iar sexul cu un Rac este pasional si emotionant. Casa unui Rac este mereu primitoare si curata!


Leu

Leii au o incredere in sine foarte sexy, sunt afectuosi si demonstrativi (nu vei duce lipsa de imbratisari, mangaieri si sarutari dulci) si stiu cum sa iti arate constant ca sunt indragostiti. In dormitor, Leii sunt energici, pasionali si creativi. In caz de pericol, un Leu protector si feroce te va apara intotdeauna cu ardoare.


Fecioara

Un partener Fecioara este mereu langa tine cand ai cea mai mare nevoie. Pretuieste comunicarea si are multe interese spre cunoastere, deci veti avea mereu ceva de discutat. Cand iubesc, Fecioarele sunt foarte materne/paterne, raman mereu preocupate de aspectul lor fizic si duc sexul foarte aproape de perfectiune, prin natura lor de a-si imbunatati constant performantele.


Balanta

Nascute pentru a-i satisface pe ceilalti, Balantele isi pun mereu partenerul pe primul loc. Sunt pline sarm si romantism si nu renunta niciodata la flirt, pana si dupa ani intregi de relatie. Preludiul este foarte important pentru acesti nativi, de aceea ii dedica mult timp si se asigura ca partenerul este bine satisfacut. Armoniosi si calmi, atenueaza mereu conflictele. Adora sa te copleseasca de daruri, lux si surprize placute!

 

Scorpion

Pasiunea si libidoul ridicat al Scorpionului il fac pe acest nativ un partener de cuplu mereu seducator. Scorpionii nu se tem de intimitate si reusesc sa creeze o conexiune aparte cu partenerul. Odata ce intra intr-o relatie, Scorpionii sunt fideli. Aerul lor de mister iti suscita mereu curiozitatea, iar intelectualitatea ii face foarte atragatori.


Sagetator

Sagetatorii optimisti intra mereu intr-o relatie cu cele mai bune intentii. Sunt mereu foarte sinceri, iti ofera toata libertatea din lume si au un idealism contagios, vazand partea buna in toate lucrurile. Energici si pasionali, Sagetatorii sunt amanti excelenti.


Capricorn

Capricornii se implica doar in relatii serioase, doar cand se indragostesc. Sunt mereu concentrati asupra partenerului, nu insala niciodata! Simtul lor practic elimina dramele inutile din cuplu, sunt asertivi si stiu sa preia controlul in dormitor si sunt capabili sa depaseasca orice obstacol cu tact si iscusinta.


Varsator

Cand iubesti un Varsator, il simti totodata ca pe cel mai bun prieten al tau. Acest nativ este plin de idei, conversatiile voastre fiind mereu inepuizabile. Vrea ca partenerul sa fie la fel de fericit si implinit, motivandu-l sa evolueze pe toate planurile. Natura sa inventiva naste comportamente nonconformiste in pat!


Pesti

Sexul cu un nativ Pesti depaseste intotdeauna granitele fizice. Un Peste iti anticipeaza intotdeauna nevoile, iti arata ca te adora in mod poetic si profund, face mereu cele mai mari sacrificii din dragoste si da dovada de cel mai mult romantism si fantezie din zodiac!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii