Afla cat de mamosi sunt barbatii, in functie de zodie

Astrologie

#barbati #astrologie #predictii #zodie #barbati mamosi

Afla cat de mamosi sunt barbatii, in functie de zodie

Iti place ca iubitul tau este atent cu cei din jur si ca ii cumpara flori saptamanal mamei sale? Probabil ca te gandesti ca la fel se va purta si cu tine. In principiu, toata lumea admira atasamentul fata de parinti. O persoana cu sentimente atat de firesti precum dragostea de mama nu ne poate inspira decat incredere.

 

Dar ce te faci cand vizitele lui saptamanale "la mama" devin brusc zilnice? Sau cand iti dai seama ca el nu poate sa ia decizii de unul singur, fara indicatiile maternale?

Afla care sunt cei mai mamosi barbati ai zodiacului, cum se poarta ei cu parintii si in ce masura te poate afecta acest comportament.

Barbatul Berbec

Barbatul Berbec nu are rabdare sa isi asculte mama si nici nu ii place sa-i povesteasca mai mult decat lucrurile foarte importante. Nu o va suna mai des de o data pe saptamana.

Barbatul Taur

Taurul va pune mereu ceva la cale si s-ar putea ca la un moment dat sa i se para ca propria mama ii sta in cale. Desigur, este cel mai sceptic nativ al zodiacului, care poata sa nu aiba incredere nici in cea care i-a dat viata.

Barbatul Gemeni

Acesta va avea mereu grija sa pastreze aparentele si sa aiba o relatie "superficiala perfecta" cu mama sa. Daca sapi mai adanc, vei observa ca nu se lasa deloc influentat de catre ea si ca este foarte stapan pe ceea ce isi doreste.

Barbatul Rac

Racul este extraordinar de sensibil si de dependent in relatii. Implicit, si cu propria mama situatia este aceeasi. Se sfatuieste cu ea, i se confeseaza, ii cere parerea cand are de luat decizii importante si tine cont de sfaturile ei.

Racul nu va dori niciodata sa fie independent de parinti, asa ca nu incerca sa-i ceri asta. In plus, el va fi tentat ca in relatii sa prefere acele partenere care ii seamana mamei sale. Si totodata sa ii ceara si acordul in ceea ce te priveste. Asa ca ai grija, esti pe cale sa intri intr-o relatie cu un Rac si mama lui!

Barbatul Leu

Barbatului Leu ii place statutul de "cel mai bun copil", dar nu se va stradui prea mult sa-l obtina. Va incerca sa fie cel mai bun copil independent, nicidecum cel mai mamos dintre ei. Ii place sa fie alintat, dar cu masura, atunci cand vine vorba de parinti. Prefera adoratia maselor.

Barbatul Fecioara

Nativul Fecioara nu va renunta niciodata la sfaturile mamei, care, fiind prima femeie din viata lui, are o influenta imensa asupra tuturor actiunilor pe care le intreprinde. Ii place sa se alinte in bratele mamei si sa-i ceara acesteia sa-i faca diverse pofte.

Totodata, ii permite sa se implice in viata lui, ba chiar ii cere parerea cu privire la orice. Nu de putine ori se intampla ca ce ii spune ea sa fie prioritar in fata celor spuse de catre partenera. Daca esti cu un Barbat Fecioara, inarmeaza-te cu rabdare si fa tot posibilul sa devii prietena cu mama lui, daca sunteti cat de cat compatibile. Va conta enorm pentru el.

Barbatul Balanta

Balantei ii este teama sa isi asume propriile decizii si sa se responsabilizeze in totalitate. Asa ca mama sa este un fel de asistenta personala, care il ajuta cu treburile mici si cu deciziile zilnice. Acest fel de relatie se intampla din cauza nesigurantei barbatului Balanta.

Va avea tendinta sa-si ridice mama in slavi si sa ii permita sa-i dicteze intreaga viata. Se intampla frecvent ca atunci cand relatia sa cu figura materna nu este inteleasa, sa renunte la persoana care sta in calea sa si-a mamei sale.

Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion va incerca sa mentina un echilibru intre respectul fata de mama sa si gradul de implicare in viata personala pe care i-l permite. De cele mai multe ori, reuseste sa fie iubitor, dar totusi distant fata de familie.

Barbatul Sagetator

Sagetatorul va incerca sa-si ajute mama cu orice pret, insa el nu va apela la sprijinul ei decat foarte rar. Ii este recunoscator si vrea sa-i intoarca favoarea, atata tot.

Barbatul Capricorn

Acesta este oricum cel mai rece personaj din zodiac. De ce s-ar purta diferit cu mama lui? Evita sa o implice in viata personala si reuseste sa o tina la distanta.

Barbatul Varsator

Varsatorul va incerca mereu sa scape de sub tutela parintilor, despre care considera ca ii limiteaza universul. Asa ca atitudinea este mai de graba una de lipsa de obedienta, decat de dependenta.

Barbatul Pesti

Barbatul Pesti isi iubeste si respecta parintii, insa nu ii lasa sa-si bage nasul in viata sa. Fiind un familist convins, relatiile cu familia vor fi mereu calde, insa departe de a deveni dependente si bolnavicioase.

Sursa foto: personality-blog.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului