Astrologie

#horoscop #zodii #suparari zodii

Afla cat de repede se supara, in functie de zodie

In timp ce Berbecii si Gemenii se supara usor si le trece repede, alte zodii, precum Scorpionul, nu uita niciodata ce s-a intamplat.

Iata cat de suparacios este, in functie de zodie:

Berbec

Berbecul se supara foarte usor, mai ales daca ii este pus la indoiala curajul. Din fericire, supararea nu dureaza mult in cazul Berbecului pentru ca este o fire optimista. Berbecul gaseste intotdeauna ceva nou de facut si nu are obiceiul sa se gandeasca mult la trecut. In unele cazuri, daca are ocazia, Berbecul isi plateste politele imediat.

Taur

Taurul poate fi suparat numai in cazul in care este, intr-adevar, vorba despre ceva serios. In general, Taurul este o persoana linistita, care cu greu isi pierde calmul. Insa cei care reusesc sa supere un Taur nu au prea mari sperante de impacare. Numai rudele si cei dragi mai sunt trecuti cu vederea uneori.

Gemeni

Gemenii se supara repede, se aprind, gesticuleaza, ameninta si vorbesc ca o moara stricata despre ce le-a facut cutare persoana. Din fericire, este vorba despre un episod trecator, deoarece Gemenii nu reusesc sa se concentreze prea mult asupra unui singur lucru. In curand, acestia vor gasi ceva mai interesant de facut.

Rac

Racul se supara usor ori de cate ori este vorba despre viata lui privata sau familie. Racul este o fire puternica si sensibila in acelasi timp. Cei mai multi oameni nici macar nu stiu cum ar putea sa-l supere deoarece Racul este un introvertit. Atunci cand sufera, Racul prefera sa taca si sa dispara.

Leu

Leul nu ar recunoaste niciodata acest lucru, insa este un mare suparacios. Orice observatie, oricat de marunta, este considerata un afront personal. Leul se considera cel mai bun, asa ca nu poate fi vorba despre vreo critica. Leii iarta mai usor pe cei care le sunt foarte apropiati si pe cei din familie.

Fecioara

Fecioarei nu-i plac confruntarile. Prin urmare, atunci cand este suparata, Fecioara prefera sa pastreze tacerea. Fecioara se poate supara, ca orice om, din tot felul de motive. Ea, insa, nu recunoaste niciodata ca o afecteaza un anumit lucru, preferand sa para optimista in ochii lumii.

Balanta

Balanta este o fire sensibila si orice cuvant o poate face sa-si piarda echilibrul pentru care se lupta atat de mult. Balanta se supara cand cineva nu gandeste ca ea, cand lumea nu face ce vrea ea sau lucrurile se intampla altfel decat a planuit. Desi da senzatia ca trece usor peste suparari, realitatea este alta.

Scorpion

Scorpionul este cunoscut ca cea mai razbunatoare zodie. Daca cineva reuseste sa-l supere pe nativ, ar fi bine sa nu fi spus niciodata ceva ce ar putea fi folosit impotriva lui. Pentru Scorpion nu exista suparari majore sau minore, ci doar greseli ale celorlalti pentru care acestia trebuie sa plateasca.

Sagetator

Sagetatorul se poate supara repede, din orice motiv, insa ii trece la fel de repede sau, cel putin, nu insista asupra subiectului. Sagetatorul are un sistem de autoprotectie care nu-i permite sa piarda prea mult timp cu ceva ce il deranjeaza. De obicei, nativul se indeparteaza si se ocupa cu alte lucruri.

Capricorn

Este dificil de stiut cand se supara un Capricorn deoarece acesta nu lasa sa se vada nimic in exterior. Pentru Capricorn, manifestarea supararii este considerata fie de prost-gust, fie o slabiciune. Nativul se grabeste sa treaca peste momentul dificil, fara discutii si acuze.

Varsator

Varsatorul se supara repede si ii trece repede, insa numai in cazul in care este vorba despre o chestiune de moment. In general, din tot zodiacul, Varsatorul este cel care face primul pas spre impacare. Nativul nu suporta relatiile tensionate si sufera cand cei dragi se indeparteaza de el.

Pesti

Pestii se pot supara din motive pe care altii cu greu le pot cunoaste. Nativii zodiei nu fac caz de asa ceva, dar in sinea lor, supararea poate persista multa vreme. Pestii prefera relatiile pasnice, armonioase, astfel incat continua sa vorbeasca cu oricine, desi poate fi doar un gest de politete. Putini sunt cei care stiu cu adevarat ce se petrece in mintea nativului Pesti.

Foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro