Astrologie

#horoscop #zodie #compatibilitate dragoste #zodii compatibile

Afla-i gandurile secrete, in functie de zodia lui

Ti-ai dori sa ii poti citi gandurile iubitului tau, pentru a-i descoperi pana si cele mai ascunse secrete? Afla ca exista metode la care poti recurge pentru a-ti descoase iubitul in functie de semnul zodiacal sub care s-a nascut!

Berbec. Nativul din zodia Berbec nu este un mare maestru al pastrarii secretelor. Mandru si laudaros fara pereche, nu se va putea abtine sa nu le impartaseasca apropiatilor un secret picant, in special atunci cand acesta il pune intr-o lumina excelenta. Asadar, daca vrei sa afli despre ce este vorba, nu va trebui decat sa ii tragi de limba pe prietenii lui.

Taur. La polul opus se afla nativul Taur care stie sa pastreze un secret ca nimeni altul. Loialitatea sa este aproape fara cusur, astfel ca iti va fi foarte greu, spre imposibil, sa scoti ceva de la el, daca el chiar nu isi doreste sa iti spuna. Ce poti face, totusi? Castiga-i increderea, dupa care lasa-l pe el sa ti se destainuie...

Gemeni. Nativul din zodia Gemenilor pur si simplu nu intelege conceptul de secret. Pentru el, informatia a fost creata pentru a fi transmisa mai departe. Asadar, daca vrei sa afli ceva de la iubitul tau Geaman, provoaca-l la o discutie; sigur iti va spune tot ce vrei sa afli.

Rac. Nu vei gasi zodie mai nelinistita si macinata de secrete decat Racul! Atunci cand, dintr-un motiv sau altul, este nevoit sa pastreze un secret, nativul Rac nu va mai avea zile bune. Cel putin pana cand isi va elibera constiinta incarcata. Ai rabdare: iubitul tau Rac nu va putea tine secretul pe care arzi sa il afli numai pentru el.

Leu. Va trebui sa fii extrem de abila si de sireata pentru a-l determina pe iubitul tau Leu sa iti impartaseasca gandurile secrete! Nu de alta, dar el stie foarte bine care este valoarea secretelor lui si nu este deloc dispus sa le dezvaluie, pur si simplu. Orice ai face, fii foarte atenta: Leul nu trebuie sa se prinda ca tu urmaresti sa ii afli secretele, intrucat risti sa iti poarte o pica profunda.

Fecioara. Cum faci sa afli secretele unui nativ Fecioara? Foarte simplu: i le destainui mai intai pe ale tale. Aceasta este cea mai eficienta metoda de a-l determina sa iti raspunda cu aceeasi sinceritate.

Balanta. Problema cu nativul Balanta nu este legata de dificultatea de a-i afla secretele, ci de increderea pe care o poti avea in ceea ce spune! Iubitul tau Balanta va arunca in conversatie, pur intamplator, franturi de informatie pe care tu abia asteptai sa le auzi. Doar ca nu vei sti prea clar care sunt acelea!

Scorpion. Nu exista zodie mai versata decat Scorpionul! Nu incerca sa tesi planuri meticuloase pentru a-l prinde in plasa, intrucat se va prinde imediat si iti va intinde el insusi o capcana, in care tu vei cadea cu siguranta! Ce poti face? Spera ca te va considera demna de secretele lui pentru a ti le impartasi, pur si simplu....

Sagetator. La cat este de sociabil nativul Sagetator, te-ai putea astepta sa nu fie capabil sa tina niciun secret prea mult timp. Nimic mai neadevarat! Daca este un secret valoros pentru el, nu ti-l va impartasi decat daca are incredere deplina in tine. Iar asta nu vine cu una, cu doua...

Capricorn. La fel ca nativul Rac, Capricornul uraste sa tina secrete. I se pare o responsabilitate mult prea mare, asa ca probabil ti le va impartasi la scurt timp dupa ce le-a aflat - sau dupa ce a comis fapta reprobabila...

Varsator. Nativul Varsator are o multime de secrete, atat proprii, cat si auzite de la altii, pe care le pazeste cu sfintenie. Tocmai pentru ca ii place sa fie la curent cu toate, dar sa nu transmita nimic mai departe, asteapta-te sa auzi o multime de minciuni de la el. La un moment dat, s-ar putea sa iti impartaseasca un secret real... dar tu cum vei sti?

Pesti. In cazul nativului Pesti, secretul este a doua sa natura. Dar, spre deosebire de Varsator, nu o face intentionat. Pur si simplu prefera sa tina totul pentru el in loc sa isi deschida sufletul in fata oamenilor. Daca vrei sa afli ceva de la el, va trebui sa te inarmezi cu rabdare, blandete si intelegere.

Sursa foto: spice4life.co.za
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare