Astrologie

#animal de companie #caine #horoscop #zodii #stil zodie

Alege-ti cainele de companie in functie de zodia ta

"Cine se asemana, se aduna", spune un vechi proverb romanesc, iar acest lucru se aplica si in cazul relatiei om-animal. Un tovaras patruped de nadejde este ideal sa aiba o personalitate compatibila cu stapanul sau, pentru o convietuire armonioasa impreuna. Iata cum iti poti alege cainele de companie in functie de zodia ta.

Berbec

Nativii din zodia berbecului au nevoie de o companie pe masura temperamentului lor vulcanic, de aceea un catel din rasa germana Affenpischer constituie o alegere potrivita. Cainii din aceasta rasa sunt de talie mica, au sprancene stufoase si alura de maimutza pusa pe sotii. Miscarea vioaie si trufasa ii face extrem de compabili cu stapanul lor, nu sunt niciodata plictisitori si dispun de o energie debordanta.

Taur

Stabilii tauri au nevoie de un caine rabdator, calm, sensibil si un bun militant pentru paza caminului. Descrierea se potriveste perfect cu rasa Golden Retriever, unul dintre cei mai indragiti caini de companie adresati familiei.

Gemeni

Schimbatorilor gemeni li se potriveste de minune un tovaras din rasa Airedale Terrier, foarte inteligent si intuitiv, care sa le arate ce inseamna cu adevarat loialitatea si spiritul sincer. Cea mai importanta trasatura comuna este cea a personalitatii duale: acesti catei isi schimba atitudinea frecvent, de la una vioaie si jucausa la una statica si "tacuta".

Rac

Nativii raci care isi doresc un prieten loial ar putea sa aleaga un exemplar canin din rasa West White Terrier, un soi de jucarie plina de viata si optimista care ii va ajuta pe reprezentantii acestei zodii sa iasa din starile lor frecvente de melancolie.

Leu

Orgoliosii lei se vor simti de minune in compania unui mandru Rottweiler, puternic, musculos si impunator. Cainii acestei rase isi idolatrizeaza stapanii, sunt oricand in stare sa-si sacrifice viata pentru acestia si nu tolereaza cu usurinta persoanele straine.

Fecioara

Disciplinatele fecioare au nevoie de ordine si curatenie in viata lor, de aceea este recomandat sa aleaga un exemplar "hipoalergenic", mai exact unul care nu naparleste. O solutie in acest sens este frumuselul , devotat stapanului sau si foarte tolerant cu copiii.

Balanta

Melancolicele balante s-ar intelege de minune cu un Hound, linistit si cu personalitate contemplativa, dispus sa-si petreaca ore in sir stand nemiscat langa stapanul sau. Acest exemplar este supus, lenes si pofticios. Cu siguranta, ati face "casa buna" impreuna.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de un suflet care sa le acorde dragoste neconditionata, iar un Setter irlandez ar fi cu adevarat capabil sa faca acest lucru. Foarte empatic si sensibil, acest patruped elegant va face tot ce ii sta in putinta sa-si inveseleasca stapanul atunci cand este cazul.

Sagetator

Jucausii sagetatori au o replica fidela in lumea necuvantatoarelor: catelusul Beagle , simpatic foc, vioi si pretentios. Aceasta rasa suporta cu bine calatoriile si "schimbarile de decor", astfel ca aventurierii lor stapani ii pot lua cu incredere in deplasari. Devotat si optimist, Beagle-ul poate satisface dorinta sagetatorului de a se simti Centrul Universului pentru altcineva.

Capricorn

Capricornii pot convietui fericit cu un exemplar de Basset roscat de Bretania, foarte ascultator, inteligent, activ si prietenos. Firea sa deschisa si optimista i-ar ajuta pe conservatorii sa-si depaseasca orizonturile, sa incerce lucruri noi, sa se relaxeze si sa invete arta de a fi tolerant cu cei din jur.

Varsator

Un frumos reprezentant al rasei Shar Pei s-ar potrivi de minune cu excentricul Varsator, prin personalitatea lui extravaganta si molipsitoare. Desi intretinerea acestei rase nu este tocmai una usoara, recompensa de fi in centrul atentiei este suficienta pentru un varsator veritabil. O plimbare cu un Shar Pei iti asigura o adevarata parada atunci cand iesiti in parc.

Pesti

Pentru nativii din , un ciobanesc german loial si de o sclipitoare este portretul animalului de companie desavarsit. Acest caine va sti cand sa-ti fie alaturi in liniste si cand se te inveseleasca, iti va asigura cea mai eficienta paza din lume si iti va recompensa din plin orice efort.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului