Astrologie

#vacanta zodii #horoscop #zodii #preferinte vacanta zodii

All inclusive sau individual? Ce vacanta i se potriveste in functie de zodie

Gemenii nu rezista nicio saptamana intr-un complex hotelier all inclusive deoarece au nevoie in permanenta de noi provocari. Taurul, in schimb, viseaza in secret la delicatesele restaurantelor all inclusive. All inclusive sau individual?

Iata ce vacanta i se potriveste in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecul este incantat de instructorul cu care face sport la piscina sau in sala de fitness. Nativul adora sa mearga la spa, dar nu pentru masaj, ci pentru numeroasele trupuri umede si aproape goale. Dupa 2-3 zile, insa, Berbecul se plictiseste intr-un resort all inclusive. Cel mai bine i se potriveste o vacanta pe cont propriu.

Taur

Taurul apreciaza la o vacanta all inclusive mancarea gustoasa in cantitati imense, gradinile pline cu flori ale complexului hotelier si serviciile ireprosabile dintr-un hotel de 5 stele. Cum nu este genul care sa faca multa miscare, o vacanta la 5 stele all inclusive ii ofera suficiente posibilitati de petrecere a timpului liber. Un pat urias si un platou cu bunatati il indeamna sa faca ce-i place lui mai mult: sa manance si sa faca sex.

Gemeni

Gemenii exploreaza intr-o singura zi complexul all inclusive, iar a doua zi pleaca si nu se mai intorc decat seara. Perspectiva de a manca la acelasi restaurant sau de a sta intr-un singur loc, oricat este el de vast, ii dispera. Gemenii se plictisesc extrem de repede. O vacanta pe cont propriu, cu rucsacul in spinare, este cea mai potrivita alegere.

Rac

Racul nu tine neaparat sa stea intr-un hotel all inclusive, dar o face pentru beneficiile oferite de acesta pentru familii. Racul nu se deplaseaza pe distante mari pentru ca este legat de partener si de copii, pe care are grija sa-i faca fericiti. Orice hotel sau statiune care satisface toate nevoile familiei este ales de nativul Rac.

Leu

Daca un Leu isi petrece vacanta intr-un resort all inclusive, o face nu pentru a-si tine bugetul sub control, ci pentru ca aici nu exista o limita a serviciilor oferite celor bogati. In complexele hoteliere all inclusive de lux, turistii pot beneficia de vile private, valet personal si transferuri cu elicopterul la un restaurant elegant din alt oras.

Fecioara

Cand calatoreste singura, Fecioara se multumeste cu orice loc de cazare curat, cu baie proprie si apa calda. Daca isi petrece vacanta cu familia, de dragul copiilor s-ar putea sa opteze pentru un resort all inclusive. Se va interesa, insa, cat de curata este apa in piscine si cat de proaspata este mancarea.

Balanta

Balanta are nevoie de socializare, diversitate, cultura si un mediu rafinat. Este mai probabil ca un nativ al zodiei sa opteze pentru o croaziera all inclusive decat pentru un hotel de acelasi tip. Astfel, intalneste mereu oameni noi, are parte de servicii de lux, viziteaza multe locuri si, nu in ultimul rand, participa la petreceri elegante.

Scorpion

Un Scorpion nici nu se gandeste sa stea intr-un hotel all inclusive deoarece are impresia ca serviciile destinate tuturor nu sunt destul de bune si pentru el. In general, Scorpionul isi planifica singur vacanta, isi face un program antrenant si alege un loc intim de cazare, unde poate face sex salbatic fara sa-l auda vecinii.

Sagetator

Sagetatorul umbla peste tot prin lume si se acomodeaza cu aproape orice fel de conditii. Nativul isi planifica vacantele pe cont propriu in asa fel incat sa aiba cat mai multa libertate de miscare. Daca nimereste la un hotel all inclusive, este o pura intamplare.

Capricorn

Capricornul nu apreciaza ideea de all inclusive decat daca are copii si exista un interes concret pentru astfel de servicii hoteliere. In caz contrar, Capricornul isi planifica individual vacanta, calculand foarte bine costurile, deoarece nu este risipitor si ii place sa stie exact ce primeste pentru banii pe care ii da.

Varsator

Varsatorul este unul dintre putinii oameni care nu au idei preconcepute nici despre vacantele all inclusive, nici despre cele individuale. Nativul este gata sa incerce orice varianta in masura in care are o companie buna, vede locuri frumoase si se poate distra.

Pesti

In fata prietenilor, un nativ Pesti se jura ca prefera sa-si faca el propriul program de vacanta si sa mearga din loc in loc. In realitate, daca i s-ar oferi ocazia sa leneveasca langa piscina cu un cocktail si niste creveti, nu ar refuza un sejur all inclusive. Pestii se acomodeaza cu orice fel de loc pentru ca nu sunt firi pretentioase, dar au nevoie de cei dragi langa ei.

Foto: destination360.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului