Astrologie

#horoscop #zodii #stil zodii #amenajare bucatarie zodii

Amenajarea bucatariei in functie de zodie

Gemenii si Balantele folosesc bucataria ca zona de conversatie unde pot si sa manance ceva bun. Taurul este cel mai inspirat in amenajarea bucatariei, in timp ce Leul este cel mai pretentios.

Iata cum isi amenajeaza zodiile bucataria, in functie de preferinte:

Berbec

Berbecul prefera o bucatarie spatioasa, cu mobila simpla si practica. Nativul nu-si petrece mult timp in bucatarie si, prin urmare, nu va investi sume mari in amenajarea acestui spatiu. Cuptorul cu microunde, insa, nu trebuie sa lipseasca deoarece nativul prefera mancarurile facute rapid.

Taur

Taurul este un maestru al bucatariei si toate lucrurile care se afla in acest spatiu sunt produse de calitate. Taurul prefera castroanele de ceramica celor din plastic. Din bucataria lui nu lipsesc vase speciale ca cel pentru tajine, decantorul de vin sau setul pentru fondue. Cuptorul din bucataria unui Taur este piesa centrala.

Gemeni

Nativul Gemeni isi doreste o bucatarie moderna, cu un design sau accesorii interesante, care sa atraga privirea. Un panou magnetic pentru post-it-uri sau o etajera cu cele mai noi carti de bucate sunt lucruri menite sa impresioneze, nu neaparat sa fie folosite in viata de zi cu zi. Bucataria este pentru Gemeni in special o zona de conversatie.

Rac

Racul pastreaza intr-un sertar un caiet ingalbenit cu retetele bunicii. Bucataria Racului are patina timpului si este, cel mai adesea, un spatiu intim, in care intra numai cei din familie. De Craciun sau in zilele de sarbatoare, bucataria Racului se umple de arome si este o sursa inepuizabila de dulciuri pentru cei mici.

Leu

Este posibil ca pentru clientii Lei sa se fi inventat toate aparatele de bucatarie cu ecran si numeroase functii. Pretentiosi din fire, Leii isi amenajeaza bucataria cu un mobilier scump si calitativ si cu aparatura de ultima generatie. Leii nu gatesc decat daca nu exista nimeni altcineva care sa faca acest lucru in locul lor. Bucataria lor este un muzeu curat si avangardist.

Fecioara

Daca este atrasa de treburile gospodaresti, Fecioara isi amenajeaza bucataria cu cele mai bune aparate si accesorii. Fecioara se pricepe de minune sa aleaga produse calitative la un pret accesibil. Daca nu o intereseaza treburile domestice, bucataria Fecioarei este un spatiu simplu, functional, oarecum anost.

Balanta

Balanta foloseste bucataria la fel ca Gemenii, ca spatiu de socializare. Nativii Balanta sunt dispusi sa cheltuiasca mai multi bani pe haine decat pe mobila din bucatarie sau pe aparatura electrocasnica. Bucataria unei Balante este amenajata intr-un mod simplu si practic, dar totodata confortabil.

Scorpion

Scorpionul nu este pasionat de gatit si nici nu este un gurmand. Bucataria unui Scorpion este un spatiu ca oricare altul, fara un element deosebit. Daca exista altcineva in familia caruia ii place sa gateasca, bucataria poate fi una moderna, luminoasa si plina de viata. In caz contrar, acest spatiu ar ramane unul anost.

Sagetator

Sagetatorului ii place sa manance, dar sa nu petreaca prea mult timp in bucatarie. Nativul isi amenajeaza acest spatiu pentru a-i satisface nevoile de baza: cafeaua de dimineata, frigiderul, aragazul. Insa Sagetatorul nu investeste sume mari pentru cuptoare de lux sau vase scumpe. In general, nativul are intotdeauna pe cineva care sa-i gateasca.

Capricorn

Capricornul isi petrece mult timp in bucatarie si isi doreste ca acest spatiu sa fie mare, luminos, dotat cu aparatura moderna si cu o mobila de calitate. Multi Capricorni sunt bucatari priceputi, deoarece le place mancarea buna si au suficienta rabdare pentru a incerca retete noi, respectand toate indicatiile.

Varsator

Varsatorul este impresionat de tot ce vede prin revista in materie de amenajari de bucatarii. Cand trece la fapte, insa, Varsatorul se pierde in detalii, este repezit si nerealist. Din aceasta cauza, daca isi amenajeaza bucataria, nativul ar trebui sa apeleze la ajutorul unui prieten cu experienta.

Pesti

Pestii adora sa-si petreaca timpul in bucatarie. Nativii au talentul de a se descurca in orice fel de bucatarie, indiferent de cat de moderna sau rustica este aceasta. Pestii nu cheltuiesc multi bani cu amenajarea acestui spatiu, insa aleg produse rezistente, care pot fi folosite des, ani de zile, fara probleme.

Foto: iamstaggered.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare