Astrologie

#astrologie #arbore #horoscop #zodii #predictii #horoscop arboricol

Arborele zodiei tale si ce puteri iti transmite

In cultura celtica, cei mai mari protectori ai nativilor din zodiac sunt arborii. Calitatile lor se transpun in mod direct in personalitatea noastra, influentand in acelasi timp destinul persoanei pe care o ocrotesc. Afla care este copacul zodiei tale si ce puteri iti transmite el!


Berbec

Zodia Berbecului este protejata, potrivit mitologiei celtice, de Anin. Acest arbore le insufla nativilor in Berbec putere, initiativa de a-si croi propriul drum in viata, chiar daca destinul lor nu este tocmai cel mai usor de infruntat. Persoanele ocrotite de Anin sunt cei mai indrazneti si mai dornici sa isi asume propriile riscuri, pentru realizari majore in viata.


Taur

Nativii in Taur sunt ocrotiti de Salcie, un arbore care le insufla o pofta aparte de a descifra misterele Universului, de a cerceta si de a intui ca nimeni altii solutii pentru multe probleme complicate. Persoanele protejate de salcie pot da dovada de multa forta de manipulare si adaptare, atunci cand sunt pusi in situatii dificile.


Gemeni

Stejarul este, conform mitologiei celtice, protectorul nativilor in zodia Gemeni. Acest copac falnic si raspandit in toate regiunile lumii ofera persoanelor nascute sub protectia lui viziune extinsa asupra vietii, o doza importanta de optimism, dar si lipsa de discretie. In plus, nativii ocrotiti de Stejar sunt si lideri innascuti, capabili sa mobilizeze mase intregi de oameni.


Rac

Nativii in Rac sunt ocrotiti de Pin, arbore care le transmite o precautie aparte, o gandire anticipativa desavarsita si o ambitie de fier. Aceste persoane cred cu adevarat in visurile lor, sunt ambitioase si vulnerabile, extrem de sensibile si rezistente la critica.


Leu

Nativii in Leu sunt ocrotiti de Alun, arborele care transmite receptivitate la nou, inteligenta, simt pragmatic si temperament extravertit. Alunul ii ajuta pe nativii pe care ii influenteaza sa ajunga modele de urmat pentru cei din jur, dar si o atentie aparte fata de propria persoana.


Fecioara

Fecioarele sunt protejate de Castan, un arbore puternic, destinat rolului de conducator, care domina tot ce are in jur prin statutul impunator. Persoanele ocrotite de Castan sunt emotive, insa disimuleaza perfect indiferenta. Ele sunt intotdeauna subestimate, desi ascund o forta incredibila in interior.


Balanta

Zodia Balantei este ocrotita de Iedera, care insufla acestor nativi o latura artistica puternica si o dragoste aparte pentru tot ce este estetic, frumos si admirabil. In acelasi timp, luarea deciziilor poate fi dificila pentru aceste persoane, insa arta manipularii nu este niciodata un secret pentru ele. Gestionarea banilor poate fi o problema, insa din fericire, veniturile acumulate de cei protejati de Iedera sunt intotdeauna bogate.


Scorpion

Scorpionii sunt protejati de Trestie, un arbore intotdeauna placut de privit si inconjurat de vegetatie. Persoanele ocrotite de acest copac stiu sa iasa in evidenta intotdeauna, se bucura mereu de compania prietenilor si au o toleranta zero fata de compromisuri. In acelasi timp, cei care primesc protectia Trestiei sunt foarte puternici si abili in a depasi toate obstacolele vietii.


Sagetator

Nativii in Sagetator au drept corespondent Molidul, un arbore care le insufla o putere aparte de a-si ordona prioritatile. In acelasi timp, persoanele protejate de Molid sunt curioase, indragostite de calatorii, impulsive si foarte sincere. In acelasi timp, sunt curajoase si nu se tem sa ia atitudine, atunci cand situatia o cere.


Capricorn

Zodia Capricornului este guvernata de Mesteacan in mitologia celtica. Acesti nativi au o determinare de fier, sunt introvertiti, ambitiosi, muncitori si extrem de responsabili. Au incredere deplina in fortele proprii, stiu sa ajunga acolo unde isi doresc, depasind cu brio obstacolele intalnite in cale.


Varsator

Nativii in Varsator sunt protejati, potrivit mitologiei celtice, de Fag. Acest arbore ii face sa fie firi independente, originale, cu multa incredere in viziunea proprie si cu o pasiune deosebita investita in activitatile preferate. Principiile persoanelor ocrotite de Fag sunt de neclintit.


Pesti

Arborele care ocroteste zodia Pestilor este Aninul. Persoanele in cauza sunt deseori indecise si instabile emotional, insa au o putere de convingere fantastica si ajung sa fie indragiti in toate cercurile sociale in care se invart.

Sursa foto: visualphotos.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului