Astrologie

#horoscop #zodii #stilul zodiei #zodiile si moda

Are simtul modei? Zodia in care s-a nascut iti spune cum se imbraca

In timp ce Balantele si Pestii au un simt innascut al modei, Berbecii si Sagetatorii sunt putin preocupati de stilul lor vestimentar. In functie de zodia in care s-au nascut, nativii celor 12 semne zodiacale sunt mai mult sau mai putin preocupati de moda.

Iata cum se imbraca nativii celor 12 semne ale zodiacului:


Moda la Berbec

Berbecii sunt putin preocupati de moda, deoarece se grabesc mai tot timpul sa iasa pe usa si nu au rabdare sa se analizeze in oglinda. Cel mai simplu pentru ei este sa se imbrace cu o pereche de pantaloni. In schimb, Berbecii se straduiesc sa fie suplii si trupul lor zvelt pune in valoare orice tinuta.


Moda la Taur

Taurilor le place sa se simta confortabil, astfel incat aleg materialele naturale in detrimentul celor artificiale, chiar daca acestea din urma au uneori un look glamour. Taurii au bun gust si se imbraca potrivit cu personalitatea si fizionomia lor. Nativii se pricep sa-si puna formele in valoare.


Moda la Gemeni

Gemenii obisnuiesc sa incerce mereu haine noi, multe dintre ele fiind inedite, extravagante, diferite de ale celorlalti. Gemenii sunt atrasi de culoare si forma, iar stilul vestimentar conteaza foarte mult pentru ei. La un eveniment, un nativ Gemeni este o adevarata aparitie.


Moda la Rac

In general, Racii se imbraca pentru a se simti confortabil in hainele lor si nu ies cu nimic in evidenta. Cand trebuie, insa, sa cucereasca pe cineva sau sa faca impresie buna, Racii apeleaza la haine pentru a se face remarcati. Nativele Rac prefera hainele delicate, feminine.


Moda la Leu

Pentru Leu, imaginea este importanta si, prin urmare, hainele pe care le poarta nu sunt niciodata intamplatoare. Tinutele in care apare un Leu sunt cele care atrag privirile admirative ale tuturor. Inclusiv tinutele dramatice le fac placere, daca servesc unui scop precis.


Moda la Fecioara

Fecioarele isi aleg hainele pe masura fizionomiei lor, pentru a se asigura ca le place ce vad in oglida si ca toate lucrurile sunt la locul lor. Pentru o Fecioara, o haina trebuie sa fie si frumoasa si practica. In caz contrar, obiectul vestimentar isi pierde valoarea.


Moda la Balanta

Balanta se simte atrasa de accesoriile de lux si hainele designerilor celebri. Unele Balante au un profund simt al modei si reusesc sa-si creeze tinute pline de gust, care starnesc admiratia celor din jur. Bijuteriile sunt unele dintre cele mai importante accesorii pentru Balante.


Moda la Scorpion

In tinuta unui Scorpion, nimic nu este lasat la voia intamplarii. Scorpionul stie care sunt punctele lui tari si se imbraca pentru a seduce atunci cand considera necesar. Nativii zodiei prefera hainele de lux, care ii pun in valoare si care spun ceva despre statutul lor social.


Moda la Sagetator

Sagetatorul are un simt practic cand vine vorba despre moda si face tot posibilul sa se imbrace confortabil. Cel mai adesea, Sagetatorul prefera tinutele lejere, sport, bazate pe pantaloni si o camasa. Nativul face eforturi sa se imbrace elegant numai la evenimente in care exista un cod vestimentar.


Moda la Capricorn

Nativii Capricorn se simt cel mai bine in tinute sobre, office, care se potrivesc cu firea lor serioasa. Responsabili si buni profesionisti, Capricornii imbraca cu placere un costum pentru serviciu si nu se simt niciodata incomodati de o tinuta care pentru altii este scortoasa.


Moda la Varsator

Varsatorii au imaginatie si se joaca cu hainele pentru a-si crea propriul lor stil vestimentar. Nativii se inspira din cultura altor popoare de la care preiau diverse piese vestimentare si le reinterpreteaza dupa bunul lor plac. Varsatorului ii place sa fie o aparitie si nu se teme sa socheze.


Moda la Pesti

Pestii au un simt al modei innascut si acest lucru se vede in stilul vestimentar pe care il adopta indiferent de ocazie. Nativii acestei zodii se pricep sa aleaga cele mai bune materiale pentru a se pune in valoare si reusesc sa poarte o haina asa cum isi doresc marii creatori de moda. Nativele adopta rochii fluide, feminine.

Sursa foto: imgfave.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului