Astrologie

#astrograma #viata #predictii #bani #casatorie #relatie #astrolog #astrolog astredamus

Astrograma personala si casatoria

gaby gabriella, nascuta 17.04.1985, orele 12:30 - 13:00, sex feminin, Maramures, Romania: De ce mereu sunt prinsa in relatii triunghi ?

Astrolog Astredamus: Dsv aveti o frumusete magica, aparte, fara a se putea caracteriza intr-un fel anume. Pur si simplu atrageti sexul opus. Atitudinea impersonala, detasata si oarecum neconventionala in cadrul unei relatii sentimentale se interpreteaza de partener ca si o disponibilitate a Dvs pentru orice persoana nou intalnita (ceea ce in sufletul Dvs nu este adevarat). Acesta este un aspect.

Al doilea e faptul ca la fiecare relatie sentimentala va apare un al doilea. Caracterul personalitatii celor doi se va situa intotdeauna la poluri opuse. Cei doi vrand nevrand vor intra in conflicte de diverse tipuri, mai mult sau mai putin serioase. Aceste doua aspecte astrale va dau senzatia de a fi "prinsa in triunghi". In cazul in care v-ati nascut in acest interval orar, atunci destinul parintilor dvs este foarte urat. In caz ca asa este, atunci sa aveti mare grija cu cine va casatoriti.

Diana, sex feminin, 17.06.1981, ora nasterii: 23.30 si partener, sex masculin, 14.008.1982, ora nasterii 00.30: Se vor rezolva lucrurile?

Astrolog Astredamus: Exista sanse sa va impacati. Insa fie ca veti divorta sau nu, cererea divort o veti inainta autoritatilor in drept. De ce se pune astfel problema? O a doua casatorie, care este posibila, are inconvenientul ca "el" sa fie la fel ca primul. Din acest motiv astrele v-au dat posibilitatea de a alege. Remediul pentru o casnicie reusita tine strict de dvs, indiferent ca e vorba de primul sau al doilea.

Nu cautati adevarul, este fara sens si importanta pentru Dvs. Astfel nu veti face decat sa va angrenati in discutii, care vor duce spre conflicte in familie. Esential este sa faceti uz de credinta . Si aici am atins cel mai sensibil punct al dvs. Nu doresc sa dezbat acest subiect, deoarece credinta are multe fatete. Totul este sa descoperiti aceasta credinta in sufletul dvs.

VIO, nascuta la data de 05 martie 1968 ora 04:15, partener, nascut in data de 23 octombrie 1967, ora nu o stiu: Suntem compatibili ?

Astrolog Astredamus: Din astrograma Dvs personala, tot ce tine de partenerul de viata si copii este foarte tensionant aspectat. Ideal pentru dvs ar fi sa nu va casatoriti, ci sa stati impreuna cu partenerul (chiar si o viata), dar fara acte.

Tocmai din acest motiv nu vreau sa ma hazardez in predictii , mai ales ca, nu stiti nici ora de nastere a sotului.
In orice caz, evenimentele care au inceput acum doi ani, cu apogeul atins anul trecut, v-au luat multe bucurii ale vietii. Va spun doar: mare atentie la tot ce inseamna bani, acte pe care le semnati si sunt evaluabile in bani, sanatatea sotului, grija pentru copii. Credinta va poate salva de multe aspecte neplacute.

 


 

 



Sursa foto : psychics.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top