Astrologie

#viitor impreuna #compatibilitate #astredamus #astrolog astredamus #cuplu

Avem un viitor comun?

Silvia Ignat, 20.07.1984, ora 14,  Moldova Drochia, el peste nascut pe 26.02.1983: Avem noi un viitor comun sau nu ?

Astrolog Astredamus: Ce intelegeti prin viitor comun? In varianta in care sunteti casatoriti, ceea ce nu cred, veti divorta in maxim trei ani. De asemenea, exista varianta posibila (aceasta varianta o consider ca fiind reala) sa va casatoriti in urmatorii doi ani. Casatoria nu va rezista mai departe de 2013. Asadar un viitor lung si frumos nu il vad posibil, prin prisma aspectelor astrale.

Va intelegeti bine ca si cuplu, doar in perioada de acomodare si cunoastere reciproca. Dupa ce trece aceasta perioada incep sa iasa la suprafata, multe, prea multe aspecte disonante de personalitate. In final se va ajunge la despartire. Aceasta perioada de cunoastere reciproca se poate intinde si dupa incheierea casatoriei. Din acest motiv am pus cele doua variante. Cel mai indicat e sa mergeti fiecare pe drumuri separate.

Pentru el, o persoana cu Soarele in Balanta, i-ar aduce multa liniste sufleteasca . V-a gasit pe Dvs cu Luna in Berbec. Rezumand, a gasit iluzia, mai corect, a gasit doar reflexia a ceea ce cauta el.

Lavinia Buriu, nascuta pe 07.10.1985 ora 4-5 am, iar prietenul meu, nascut pe 31.03.1982, ora 13 pm: Suntem impreuna de 3 ani si as vrea sa stiu ce viitor avem impreuna, daca exista sansa de a avea o familie in viitor.

Astrolog Astredamus: Sigur ca Da. Este partea Dvs harazita astral, mai e si obligatorie. Cat de curand va veti casatori. Cel tarziu in toamna anului viitor 2011. Nu e nevoie sa aveti temeri legate de el. Nu isi au rostul, sunt doar consumatoare de energie.

Mult mai important pentru dvs este ca sa va ganditi sa aveti copii impreuna. Sa nu dati deoparte problema nasterii copiilor, pe motiv ca prioritara este cariera si viata sociala . Deoarece pe urma va va fi putin mai dificil ca sa ii aveti. Nu imposibil, dar in orice caz, veti intampina destule dificultati pentru ai avea.

Despre compatibilitate, numai de bine, mai putin faptul ca Dvs, il analizati prea mult pe partener. Incercati sa il menajati, in sensul de a nu-i spune orice mica neregula pe care ati descoperit-o cu privire la el. Veti ajunge la dispute si e pacat. Ambii urmariti si aveti aceleasi sentimente, vizavi de ce va doriti de la o casnicie.

Tarcea Iulia, nascuta in 14 ianuarie 1989 si el 27 februarie 1989: Avem vreo sansa?

Astrolog Astredamus: Domnisoara, nu ati scris ora de nastere a niciunuia. E dificil sa va spun lucruri concrete despre viitorul pe care il aveti impreuna.

Totusi, vreau sa va spun urmatoarele: ganditi-va foarte serios la tot ceea ce v-a reprosat el, iar Dvs nu ati considerat ca are dreptate in ceea ce spune. Este vorba despre ceea ce v-a spus in mod direct si nu ceea ce ati auzit de la altii ca v-ar fi reprosat (m-am repetat, doar ca sa fiu inteles exact). Toate aceste reprosuri sunt adevarate si e necesar sa le analizati cu maxima seriozitate. Astral, el se afla langa Dvs, cel putin cu acest scop, de a va lumina. Motiv pentru care, nu reactionati cu agresivitate la spusele lui, deoarece orice conflict poate degenera in situatii nu prea frumoase.

Nestiind orele de nastere, nu pot aprecia cat veti fi impreuna, dar cert este ca alaturi de el va veti da seama de multe aspecte despre viata. Invatati sa iubiti, sa fiti amabila, feminina si sa acordati circumstante atenuante . Trebuie sa invatati ca in dragoste nu e sef niciunul, iar a-l "trage" sau "directiona" pe celalalt nu v-a duce la nimic bun intr-o relatie de dragoste .



 

 



Sursa foto : infertility.about.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului