Astrologie

#cadouri zodii #horoscop #zodii #stil zodie

Cadourile preferate ale zodiilor

Sirul ocaziilor speciale continua si la inceput de an, astfel ca prilejul de a face o surpriza cuiva drag nu va lipsi in primele zile ale controversatului 2012. Predispozitiile astrale isi spun cuvantul si in randul darurilor pe care visam sa le primim, de aceea este important sa cunoastem care sunt cadourile preferate ale zodiilor.

Berbec

Nativii din zodia berbecului sunt firi excentrice, care simt nevoia sa iasa in evidenta in orice circumstanta. Prin urmare, darurile scumpe, aliniate celor mai noi tendinte de pe piata, sunt alegerile sigure in cazul berbecilor. Haine si bijuterii extravagante, gadgeturi de ultima generatie, echipamente sportive scumpe - toate sunt pe placul reprezentantilor acestei zodii. Cadourile simbolice, hainele fara eticheta sonora sau alte obiecte care nu le flateaza propria necesitate (un aspirator, un robot de bucatarie) pot chiar jigni ego-ul berbecului.

Taur

Taurii au, in general, o personalitate practica. In plus, sunt extrem de legati de caminul propriu si de familie. Nativii acestei zodii sunt pasionali, gurmanzi si iubitori de arta. Un accesoriu de lux, o carte de retete deosebite sau bilete la o piesa de teatru celebra - toate acestea ar incanta un taur. Obiectele casnice si bomboanele de ciocolata sunt de asemenea bine primite.

Gemeni

Nativii din zodia gemenilor vor fi intotdeauna interesati de utilitatea cadoului pe care il primesc, in defavoarea criteriului pretului. Intrucat le place sa aiba o viata sociala bogata, sa fie cocheti si sa aiba mare grija de aspectul lor, vor primi cu bucurie un telefon mobil cu baterie rezistenta, o excursie cu gasca in strainatate, bijuterii, produse cosmetice de lux, un dvd cu un film romantic, lumanari parfumate sau un joc de cultura generala.

Rac

Sentimentalii raci vor aprecia cadouri simbolice, menite sa le aminteasca de perioade placute din trecut, chiar din copilarie. Albumele foto cu mesaje pline de afectivitate, o carte speciala, un cos cu deliciile culinare preferate, un tablou sugestiv, o cina romantica sau o escapada in doi intr-un loc intim sunt alternative preferate de raci.

Leu

Leii sunt ultimii nativi ai zodiacului care ar spune ca orice gest conteaza. In cazul lor, darurile primite trebuie sa straluceasca, sa fie cat mai scumpe, cat mai vizibile si cat mai flatante la adresa proprie. O pereche de butoni din aur cu initialele lor, un ceas de firma, un tablou cu propriul chip - nimic nu este prea lingusitor pentru un leu plin de sine.

Fecioara

Fecioarele prefera obiectele conservatoare, utile si care pot fi folosite ani de-a randul fara sa iasa din "tendinte". O agenda din piele, o geanta de voiaj de firma, actiuni la o firma in plina dezvoltare sau orice obiect pentru uz casnic vor incanta orice fecioara pragmatica.

Balanta

Balantele adora sa primeasca daruri, indiferent de natura acestora: sentimentul ca ceilalti le apreciaza valoreaza mai mult decat obiectul in sine. Totusi, gustul lor pentru activitatile de societate si cultura nu este de neglijat: alege bilete la opera sau la teatru, un set elegant de ingrijire personala , o colectie de carti rara sau o bijuterie vintage.

Scorpion

Pasinoali si foarte senzuali, scorpionii vor sa primeasca ceva legat de personalitatea lor: daca sunt amatori de pescuit, se asteapta sa primeasca ceva util in acest sens. O piesa vestimentara sexy, un joc sau un film erotic sau o croaziera intr-un loc exotic sunt cadouri potrivite pentru scorpioni.

Sagetator

Generosi si onesti, sagetatorii iubesc mai degraba sa ofere decat sa primeasca. Totusi, un echipament cu accesorii pentru drumetii, un costum de ski sau o camera video vor face minuni.

Capricorn

Un vin rar, un gadget de ultima generatie, o cravata de firma sau o sampanie frantuzeasca vor da pe spate orice capricorn. De asemenea, invitatiile la concerte, spectacole si evenimente exclusiviste se potrivesc de minune exigentilor capricorni .

Varsator

Cuvintele cheie pentru cadoul unui varsator: surpriza si originalitate. Un ceas subacvatic, un set pentru detectivi, o carte de stiinta sau un articol vestimentar de firma sunt variante sigure.

Pesti

Pestii adora cadourile romantice sau ezoterice si se bucura nespus atunci cand primesc un cadou, din simplul motiv ca cineva drag s-a deranjat pentru a le face o surpriza. Un curs de yoga, o pereche de pantofi comozi si rezistenti, un instrument muzical sau de pictura, produse naturale pentru baie (saruri, gel, uleiuri, lumanari) sau o cina romantica in aer liber vor fi pe placul nativilor din pesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare