Astrologie

#zodiac #astrologie #calitati #horoscop #zodii #calitati femei #atractie barbati

Calitati care te fac irezistibila in fata barbatilor

Din fericire, zodia in care te-ai nascut iti insufla trasaturi de personalitate si comportament care te avantajeaza in relatia cu ceilalti, inclusiv in fata barbatilor pe care vrei sa ii cuceresti. De altfel, este foarte important sa ajungi sa cunosti si sa folosesti din plin acele calitati care te fac irezistibila in dragoste, de fiecare data cand ai ocazia.


Berbec

Zodia in care te-ai nascut iti determina, in mare masura, imaginea pe care o arati sexului opus. Esti inzestrata nativ cu o enorma putere de seductie, ai un sex-appeal iesit din comun si ai multa incredere in tine, atitudine irezistibila in fata barbatilor. Pasionala si puternica, nu exista barbat care sa nu iti cada in plasa.


Taur

Venus, planeta frumusetii si a dragostei, iti guverneaza zodia. Prin urmare, impresionezi prin aspectul tau fizic iesit din comun, determinarea cu care iti revendici drepturile in amor si feminitatea pe care o emani. Barbatii nu pot sa iti ignore sex-appeal-ul, probabil ai observat acest lucru inca din adolescenta.


Gemeni

O maestra a oratoriei ca tine poate face un barbat sa se indragosteasca dupa doar cateva vorbe schimbate in fuga. Planeta Mercur te ajuta intotdeauna sa spui ceea ce trebuie. Esti spirituala, amuzanta, foarte inteligenta si iscusita in a lua mintile barbatilor, printr-un simplu discurs.


Rac

Tu esti exact genul de femeie pe care orice barbat ar vrea sa o prezinte mamei sale. Luna, guvernatoarea zodiei tale, iti da un aer matern si feminin. Esti atenta cu aspectul tau fizic, senzuala si calda, dar mai ales foarte grijulie si protectoare. Cu alte cuvinte, atragi ca un magnet sexul opus prin calitatile tale de mama si sotie.


Leu

Termenul de "diva" s-a inventat tocmai pentru a te caracteriza pe tine cat mai bine. Soarele, guvernatorul zodiei tale, iti da o stralucire pe care nicio alta nativa din zodiac nu o are. Esti hotarata, sexy, sigura pe tine, seducatoare si stii sa te pui in valoare. In aceste conditii, nu poti fi decat irezistibila in fata barbatilor de pretutindeni.


Fecioara

Barbatii sunt atrasi de tine pentru ca arati mereu impecabil, esti inteligenta, rationala si in deplin control asupra propriilor gesturi si cuvinte. Feminina si spirituala, stii sa pui punctul pe "i", esti harnica, fidela si foarte organizata. Cu alte cuvinte, esti partenera ideala de cursa lunga.


Balanta

Prietenoasa, glumeata si stapana pe bunele maniere, esti o adevarata "lady" si atragi ca un magnet barbatii prin aerul tau sofisticat. Ai un bun gust vestimentar innascut, esti delicata si feminina, foarte sociabila si iscusita in discursuri. Barbatii iti adora felul elegant de a fi, de aceea ii atragi usor pe cei din paturile sociale superioare.


Scorpion

Te-ai nascut sa cuceresti, iti spune zodia ta, daruindu-ti si toate calitatile de care ai nevoie sa fii visul oricarui barbat. Misterioasa, sexy ca o felina, pasionala, puternica si hotarata, apari in toate fanteziile masculine si nu dai gres niciodata cand flirtezi cu un potential partener. Iesi in evidenta usor, prin fizic si personalitate deopotriva.


Sagetator

Ai un noroc fantastic in dragoste, pentru Jupiter, planeta care guverneaza norocul, iti conduce si zodia. Pe langa talismanul astral care te avantajeaza in iubire, cuceresti si prin naturaletea ta, dragostea de libertate, optimism si pofta nestavilita de a experimenta.


Capricorn

Fara doar si poate, comportamentul tau cu iz nobil ii da pe spate pe toti cei care incearca sa te cucereasca. Esti fina, rafinata si interesanta, culta si profunda. Cand te indragostesti, esti stabila si altruista, te dedici intru totul persoanei iubite si iubesti fara nicio urma de egoism. In general, esti aproape imposibil de parasit!


Varsator

Tu esti mereu prezenta feminina nonconformista si sigura pe sine, care fascineaza prin modul dezinhibat de a vedea lucrurile. Barbatii iti adora stilul original de a trai, aerul independent, usurinta cu care te misti si vorbesti, dar si simtul umorului iesit din comun. Probabil ca multi amici de-ai tai te iubesc in secret, gratie acestor calitati unice pe care le detii.


Pesti

Calitatile tale in dragoste iti sunt oferite de planeta Neptun, cea care iti guverneaza zodia. Astfel, esti feminina si delicata ca apa curgatoare, romantica si profunda precum oceanul, dar si foarte altruista. Barbatii adora sufletul tau bun, mereu suficient de cald pentru a face minuni. Te implici intru totul intr-o relatie, iar acest lucru este mereu apreciat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii