Astrologie

#relatie #familie #astrolog #astrolog astredamus

Cand va aparea el in viata mea?

aida aida, 27.04.1975 ora 20.15, partener, 19.03.1975 ora 15.30: Ce sanse avem sa fim din nou impreuna?

Astrolog Astredamus: Configuratia Dvs astrala nu va mai ofera sansa de a fi din nou impreuna. In schimb, veti intalni pe altcineva. Va semana izbitor de mult cu primul, inclusiv in modul de comportament.

Motivul despartirii este modul in care ati tratat in timpul relatiei dorinta Dvs dintre siguranta financiara si libertate intr-un parteneriat familial. Concret, nu ati stiut sa inoculati in gandurile lui acest concept al Dvs. Vi se va oferi o noua sansa sa exersati in viata din nou acest concept.

In momentul in care apar in familie certuri, in orice moment al vietiii Dvs, trebuie sa stiti ca nu sunteti pe calea buna. In acele momente e nevoie sa va revizuiti modul in care va transmiteti dorintele.

Torry Denisa , 04 mai 1990, in jur de ora 12 (la pranz), Craiova, Dolj: Care sunt caracteristicile partenereului meu de viata si cam cand  are de gand sa-si faca simtita prezenta?

Astrolog Astredamus: Partenerul Dvs va apare aproximativ peste 2 ani si peste alti doi veti trece la transpunerea in legalitate a relatiei. Mare atentie la partenerul Dvs din acest an. In fapt, partea cea mai tensionanta a trecut. Un motiv in plus de a fi mai atenta in viitor, deoarece in cursul acestui an ati putea repeta "greseala".

Un indiciu pentru a stii ca l-ati intalnit pe EL este faptul ca va avea veleitati artistice si creatoare. Nu trebuie neaparat sa practice constant acest lucru, insa artistul din el isi va face simtita prezenta in sufletul Dvs. In caz de confuzie asupra LUI, la primele semne de recidiva pe aspecte ce tin de alcool sau substante cu tenta "halucinogena", fie ele chiar si produse din comert, e cazul sa va indepartati de respectivul. Canalizati-va si veti avea o cariera superba.

Fobia, 24 aprilie 1990, undeva in jur de ora 10.30, in orasul Nasaud, barbat, 8 septembrie, 1990. ora nu o stiu din pacate, iar localitatea presupun ca e Baia Mare: Vom trai din nou sentimentul de iubire pe care l-am trait in trecut?

Astrolog Astredamus: Pentru Dvs este foarte important sa va cunoasteti ora exacta a nasterii, deoarece aveti o incarcatura astrala mare pe o zona natala sensibila. Cert e ca persoana respectiva este o relatie de destin pentru suflet. Este si va fi un sentiment dulce amarui, dar extrem de important pentru Dvs.

Veti observa in timp ca el nu va asigura sentimentul de stabilitate pe care il doriti familiei Dvs viitoare. Partenerul Dvs va avea ceva total diferit de el. Cu toate astea, relatia frumoasa de care ziceti ar putea sa fie din nou activata in viitor, insa sub alte auspicii.

 


 

 



Sursa foto : media-cdn. tripadvisor .com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului