Astrologie

#horoscop #zodii # divort zodii # motive divort zodii #sanse divort zodii

Care sunt sansele sa divorteze in functie de zodie

Sansele ca un adult sa divorteze de persoana caruia i-a jurat dragoste vesnica pot fi influentate intr-o oarecare masura de trasaturile de caracter insuflate de astrele care ii guverneaza destinul. Daca un Berbec accepta imediat desfacerea casatoriei din orgoliu, un Taur va lupta intotdeauna pana la ultima resursa pentru a o salva.

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbecului, divortul poate sa vina cu usurinta, oricand, din cele mai banale motive. Pentru ca isi pierd repede interesul in fata rutinei, au tendinta sa isi doreasca noi stimulente care sa ii puna in garda. Orgoliosi, Berbecii pot renunta la angajamentele serioase instant!

Taur

Nativii din zodia Taurului nu renunta cu usurinta la relatiile in care au investit, cu atat mai putin la o casnicie. Vor tine cu dintii de orice raza de speranta ca lucrurile sa o ia pe un fagas normal, insa nu pana in punctul in care sa se umileasca. In secunda in care nu se mai vad in context, accepta un divort, insa o fac cu multe resentimente.

Gemeni

Gemenii divorteaza cu usurinta daca ei sunt cei care isi doresc acest lucru. In caz contrar, stiu sa se reinventeze mai bine decat oricare alt nativ si gasesc noi resurse de a-si reseduce partenerul. Cu doza de perversitate tipica, vor face in asa fel incat partenerul sa constientizeze ce pierde. In final, stiu foarte bine sa o ia de la zero si sa isi traiasca viata dupa bunul plac.

Rac

Racii accepta divortul la modul declarativ, deoarece in fapte, are tendinta sa lupte cu orice arme pentru a reveni in viata partenerului. Vor gati, isi vor schimba imaginea si vor investi in lucruri absurde, doar pentru a-si recapata viata anterioara. Dramatizeaza peste masura si realizeaza cat de fericiti au fost abia cand relatia ia sfarsit.

Leu

Daca divortul este intentat de mandrul Leu, atunci acesta se va termina rapid, de la prima infatisare. Daca, dimpotriva, divortul este cerut de partener, atunci acesta ar trebui sa se astepte la lupte crancene. Pana si sinuciderea este o optiune pentru nativii din zodia Leului care, pe cat de mandri sunt in general, pe atat de lipsiti de orgoliu sunt in viata de cuplu, cand sunt raniti.

Fecioara

Nativii din Fecioara accepta un divort din demnitate sau il solicita atunci cand observa o incompatibilitate majora in cuplu. Sunt perfect capabili sa se detaseze de trecut si pun pe hartie atent fiecare motiv de despartire, pentru a lamuri perfect lucrurile. In final, merg mai departe increzatori intr-un viitor mai bun, pentru ca lor le este imposibil sa ramana singuri: sunt prea necesari.

Balanta

Balantele privesc divortul ca pe o inaltare si o cadere, ca pe un chin si o binecuvantare in acelasi timp. Sufera cumplit ca povestea lor de dragoste a esuat, insa se bucura ca au apoi sansa de a se bucura altfel de viata. Suferinta le purifica si le ajuta sa fie mai putin visatoare, asa ca isi accepta cu intelepciune soarta.

Scorpion

Scorpionii nu suporta ideea de a fi parasiti, de aceea un divort intentat de parteneri se lasa intotdeauna cu razbunare, blesteme, rautati incredibile si amenintari greu de inchipuit. Chiar daca semneaza actele in timp record, au grija sa isi regleze bine conturile. In cazul in care isi doresc ei insisi divortul, au pretentia sa fie lasati in pace si intelesi in decizia luata.

Sagetator

Nativii din zodia Sagetatorului vor sti mai bine ca oricine ca divorturile sunt semn de succes. Nu s-a inventat inca persoana care sa le mentina treaza atentia si atractia pentru toata viata. Divortul este asadar binevenit pentru fascinantii Sagetatori, deoarece arsenalul lor de seductie este nelimitat si ar fi pacat sa-l iroseasca pentru un singur partener.

Capricorn

Capricornii se decid foarte greu asupra divortului si au tendinta sa ramana intr-o relatie proasta, doar pentru ca este prea complicat sa iasa din ea. Totusi, daca trebuie, atunci se bucura ca separarea le permite sa isi gestioneze singuri viata, au parte de bunuri la partaj si nu mai trebuie sa suporte lucrurile care ii scoteau din sarite la partener.

Varsator

Un Varsator renunta greu la o casnicie, cu exceptia cazului in care nu isi mai iubeste partenerul. Altfel, sufera cumplit in fata despartirii si cade chiar in depresie, incercand sa salveze orice ar fi de salvat inainte de pronuntarea sentintei.

Pesti

Extrem de sensibili, Pestii vor trece peste un divort doar prin vicii si izolare. Nativii evita aceasta situatie si o accepta greu, avand rareori initiativa separarii. Au tendinta sa traiasca in trecut, mai ales dupa o dezamagire atat de mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului