Astrologie

#horoscop #zodii #casnicie zodii # casatorie zodii # data nuntii zodii

Casatoria si zodia dominanta

Data la care are loc nunta este semnificativa pentru casnicia celor 2. O casnicie sub semnul Berbecului este agitata si energica, in timp ce o casnicie in semnul Racului este linistita si dominata de sentimente.

Iata cum este influentata o casnicie in functie de zodie (data la care are loc casatoria):

Casnicia in Berbec

Cei cu casnicia in Berbec nu se vor plictisi niciodata. O astfel de casnicie are intotdeauna focuri de artificii, dar si scantei. Certurile si impacarile se pot succede cu viteza, insa pasiunea ramane intotdeauna la loc de cinste. Spiritul competitiv, pasiunea si dinamismul caracterizeaza aceasta casnicie.

Casnicia in Taur

O casnicie in semnul Taurului este una asumata de ambii parteneri. Este posibil ca o astfel de casatorie sa aiba loc dupa o logodna indelungata. Partenerii se iubesc sincer si muncesc oricat de mult pentru a avea o familie sanatoasa, bogata si fericita. Bunurile materiale, sexul, copiii si bucataria sunt componente esentiale.

Casnicia in Gemeni

Casatoria din semnul Gemenilor este una nonconformista, care ii ia pe toti prin surprindere. Apropiatii celor doi sunt convinsi ca in casa acestora domneste haosul, insa ei stiu foarte bine sa-si puna lucrurile in ordine, dar in felul lor original. Casatoria in Gemeni este dominata de schimbari bruste si numeroase experiente.

Casnicia in Rac

O casatorie in zodia Racului sta sub semnul familiei. Este posibil ca cei doi sa se casatoreasca pentru isi doresc o familie mare, cu multi copii sau pentru a inlocui o lipsa din propria lor copilarie. O casnicie in zodia Rac este una traditionalista, in care familia este mai importanta decat orice altceva.

Casnicia in Leu

O casnicie in zodia Leului pune accentul pe aparente, statut, avere si renume. Este posibil ca nunta in sine sa fi fost un eveniment costisitor, cu servicii de lux. O casatorie in aceasta zodie are banii ca principala coordonata. Exista, insa, in aceasta casnicie si multa pasiune si generozitate.

Casatoria in Fecioara

Un cuplu casatorit in zodia Fecioara este dominata de ratiune, echilibru si bun simt. Cea mai mare grija a acestui cuplu este frica de ridicol. Cei doi par cuplul perfect, care nu s-a certat niciodata. In realitate, insa, tensiunile au loc cu usile inchise si intotdeauna pe un ton civilizat.

Casatoria in Balanta

Casnicia in semnul Balantei este dominata de frumos, atat in plan real, cat si imaginar. Cuplul are o casa frumoasa, apreciaza arta si se imbraca ingrijit pentru a fi prezentabil in societate. Cand apar probleme, insa, cei doi prefera sa pretinda ca totul este perfect, chiar si fata de ei insisi, deoarece nu suporta certurile si se tem de singuratate.

Casatoria in Scorpion

O casnicie in Scorpion este caracterizata de atractie intelectuala si sexuala in doze aproximatim egale. Cei doi se stimuleaza unul pe altul atat mental, cat si sexual si isi gasesc implinirea in compania celuilalt. Casnicia in Scorpion este ascunsa, ferita de ochii lumii, astfel incat nici macar prietenii nu vor sti cu adevarat ce se petrece in casa lor.

Casatoria in Sagetator

Casatoria in semnul zodiei Sagetator nu este una de bun augur. O astfel de casnicie sta sub semnul instabilitatii si infidelitatii. Totodata, se poate ca respectivul cuplu sa fie format din persoane care vin din culturi diferite si chiar de pe continente diferite. Exista riscul unor probleme legale sau de ordin religios sau chiar de filozofie de viata.

Casatoria in Capricorn

O casnicie in Capricorn sta sub semnul bunurilor materiale. Banii sunt principalul interes al acestui cuplu si bunastarea familiei intemeiate. Pentru familie si bani, cuplul casatorit in zodia Capricornului este dispus sa faca orice efort. Un astfel de cuplu nu are prieteni adevarati deoarece este adesea interesat si profitor.

Casatoria in Varsator

Cuplul casatorit in zodia Varsatorului are intotdeauna usa deschisa pentru musafiri. Celor doi le place sa aiba multi prieteni, sunt apropiati de parinti si rude. Stilul de viata al cuplului este cel putin original, daca nu chiar excentric. Cuplul are principii diferite de restul lumii.

Casatoria in Pesti

Casatoria in zodia Pestilor este o casatorie din dragoste. Cei doi sunt sensibili, onesti, apropiati de prieteni si familie. Tot ce se intampla in mariajul lor va fi cunoscut de cei dragi deoarece cei doi au obiceiul sa spuna cu voce tare ce-i doare sau ce-i bucura. Chiar pe profilul de pe un site de socializare poti afla ce i-a suparat la serviciu.

Foto: stlouisedemarillac.org

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului