Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #personalitate #stilul zodiei #snobism

Cat de mult te caracterizeaza snobismul, in functie de zodia ta

Snobismul, definit ca o admiratie exagerata (uneori ridicola) si cu orice pret pentru tot ce este la moda, pare sa fie o boala grea intr-o epoca a obsesiei pentru bani, lucruri scumpe si afisarea ostentativa a bogatiilor. Cat de mult te caracterizeaza snobismul, conform influentelor astrale, afli mai jos!


Berbec

Berbecii sunt firi schimbatoare, care isi pot modifica felul de a fi in functie de cercurile in care se invart. Asadar, acesti nativi pot deveni snobi, daca au prieteni asemenea. In schimb, imediat ce alt tip pe personalitate incepe sa ii influenteze, isi dau seama rapid ca viata este despre alte lucruri, mult mai profunde, decat strasurile si brandurile scumpe.


Taur

Taurilor le place viata frumoasa, indestulata, comoda si plina de iubire, insa nu neaparat una luxoasa si plina de oameni reci si superficiali. In plus, Taurii nu isi schimba usor punctele de vedere si au capacitatea de a stabili singuri ce este important pentru ei, fara sa caute reconfirmarea celor din jur.


Gemeni

Gemenii sunt prea independenti si nonconformisti pentru a fi snobi. Acesti nativi vor sa isi traiasca viata dupa propriile legi, in niciun caz in functie de reperele impuse de ceilalti. Adora sa fie in centrul atentiei, insa prin originalitatea lor, nu prin alinierea la o serie de standarde absurde.


Rac

Racii sunt mai degraba aplecati catre valorile autentice ale trecutului, nicidecum inovatiilor excentrice, prin intermediul carora sa devina populari. De altfel, Racilor nu le este caracteristica trufia si refuza sa adopte o anumita pozitie, doar pentru ca este in tendinte. Racii iubesc traditiile si lucrurile simple, cu valoare sentimentala.


Leu

Daca un Leu nu este snob, atunci cine? Campionul absolut al trufiei este Leul, pentru care imaginea este deosebit de importanta, la fel si atentia celor din jur, complimentele pe care le primeste si apartenenta la cercuri inalte, exclusiviste. Determinarea Leilor de a fi mereu "cei mai cei" ii aduce, de multe ori, in varful ierarhiei.


Fecioara

Fecioarele nu sunt nici pe departe firi snoabe, ci mai degraba modeste si cu picioarele pe pamant. Chiar daca tin la imaginea si reputatia lor, Fecioarele detesta opulenta si trufia, precum si "spiritul de turma". Ele au intotdeauna propriile idei, convingeri si gusturi, care nu se schimba in functie de nouatile din moda.


Balanta

Balantele iubesc frumosul, lucrurile scumpe si de calitate ori cercurile sociale inalte, insa nu ajung in punctul in care sa fie considerate de cei din jur a fi snoabe. Cumva, acesti nativi stiu sa pastreze simtul masurii cand vine vorba de opulenta si nu apreciaza exagerarile de niciun fel, deci nu ii copiaza pe cei care le fac.


Scorpion

Scorpionii isi mascheaza foarte bine intentia de a-i domina pe ceilalti prin aspectul fizic deosebit, statutul social sau posesiile personale, de aceea nu pot fi numiti snobi. Simtul dezvoltat al penibilului ii ajuta pe Scorpioni sa pastreze masura si sa nu iasa in evidenta in mod exagerat, cand nu este cazul.


Sagetator

Sagetatorii au o inclinatie pentru snobism, deoarece tind sa caute in permanenta reconfirmarea propriei valori in ochii celorlalti. Acesti nativi sunt predispusi catre exagerari de tot soiul, la investii absurde in lucruri opulente pentru a impresiona si la a-si aduce laude propriei persoane.


Capricorn

Capricornii se pot transforma cu usurinta in persoane snoabe, din determinarea lor nativa de a ajunge cat mai sus in viata. Astfel, acesti nativi au tendinta sa ii copieze pe cei pe care ii considera un model, deseori urmand false repere despre ceea ce inseamna adevaratele valori ale vietii.


Varsator

Varsatorii nu sunt snobi din niciun punct de vedere, avand o atitudine detasata fata de normele sociale, tendintele din moda si alte lucruri impuse de ceilalti, ca fiind superioare. Acest nativi sunt independenti, rationali si determinati sa refuze orice forma de conventional, cata vreme le limiteaza propriul univers.


Pesti

Pestii pot fi snobi, prin tendinta lor de a copia comportamente si conduite, sub falsa impresie ca astfel isi cresc propria valoare si reputatia. Iata de ce acesti nativi incearca deseori sa para ceea ce nu sunt si sa intre in pielea unor personaje extravagante, crezand ca astfel ajung sa fie mai fericiti. In realitate, lupta continua de a impresiona este tocmai sursa nefericirii lor.

Sursa foto: pipesmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare