Astrologie

#infidelitate #infidelitate zodii #slabiciuni instinctuale

Cat de predispus este sa te insele cu cea mai buna prietena a ta

Scenariul in care o femeie ajunge sa fie inselata de partener tocmai cu cea mai buna prietena a ei pare desprins din filme, insa cu toate acestea, exista multe povesti similare care se petrec in realitate. Barbatii au slabiciuni instinctuale, carora le dau curs sau nu, in functie de personalitate si valori personale. Vezi ce spune zodia lui despre aceasta posibilitate sumbra, dar posibila!

Berbec

Nativii in zodia Berbecului sunt predispusi iesirilor sexuale nepotrivite, intrucat comportamentul lor erotic este foarte puternic influentat de instinct. Daca prietena ta cea mai buna va fi cea care inainteaza primul avans, iubitul tau Berbec poate sa cedeze, ca apoi sa regrete enorm fapta. Mai mult decat o aventura pasagera nu vor experimenta, chiar daca raul a fost deja facut.

Taur

Cerebralul Taur este foarte putin predispus infidelitatii, cu atat mai putin cand este vorba de cunostinte comune. Acesti nativi isi pot controla destul de bine corpul, chiar si in fata ispitelor foarte mari. Singurul moment in care te-ar putea insela cu amica ta apropiata este acela in care hotaraste sa puna capat relatiei voastre.

Gemeni

Jucausi si nonconformisti, Gemenii au o tendinta accentuata spre infidelitate, insa de cele mai multe ori nu trec la fapte. In cel mai rau caz, iubitul tau se va angaja intr-un flirt vinovat cu prietena ta cea mai buna, refuzand sa isi puna in practica fanteziile: Gemenii pun moralitatea inainte de toate!

Rac

Sensibili si devotati, Racii nu isi vor insela niciodata partenera de viata, mai ales cu o prietena comuna. Acesti nativi se dedica trup si suflet relatiei de cuplu, refuzand sa mai priveasca femeile din jur ca pe potentiale partenere. In plus, Racii detesta minciuna si infidelitatea!

Leu

In timp ce va adora atentia altor femei (inclusiv a prietenei tale cu ganduri pacatoase), Leul pe care il iubesti nu va trece niciodata la fapte. Ii place sa fie curtat si se poate angaja intr-un flirt superficial, "in gluma", doar pentru a-si hrani orgoliul. In schimb, iti va spune imediat despre intentiile nerusinate ale amicei tale.

Fecioara

In general, nativii in Fecioara nu sunt predispusi adulterului si pun mare pret pe relatiile corecte intre oameni. Ar putea ajunge sa te insele cu prietena ta cea mai buna, cand deja spera ca relatia voastra sa ia sfarsit. O poate face fie din razbunare, fie pentru ca s-a indragostit pur si simplu de cea de-a treia persoana.

Balanta

Din pacate, iubitul tau Balanta poate sa cedeze ispitei si sa te insele cu prietena ta cea mai buna, intr-un moment de maxima slabiciune. Daca nu se mai apreciat in relatie, iar amica ta cu intentii rele stie sa il flateze suficient, sansele ca el sa cada in mrejele farmecelor ei sunt destul de mari. Ai grija sa il faci intotdeauna sa se simta barbat!

Scorpion

Scorpionul ramane fidel, pana la prima ocazie de a-si satisface poftele carnale intr-un mod interzis. Ideea de a te insela il incita, iar daca exista conflicte intre voi, o va face chiar si cu cea mai buna prietena a ta, doar pentru a te rani.

Sagetator

Sagetatorii pretuiesc prieteniile si nu se vor angaja niciodata in comportamente care sa distruga o amicitie. Prin urmare, nu te insela cu prietena ta cea mai buna, in cel mai rau caz o va face cu o necunoscuta. Accepta-i nevoia de libertate si iti va fi 100% fidel!

Capricorn

Disciplina si sistemul puternic de valori ale Capricornului sunt doua impedimente majore pentru un eventual comportament adulter in cazul lui. Prietena ta cea mai buna poate sa se prezinte goala in fata partenerului tau Capricorn si tot nu-l va putea convinge sa treaca peste moralitatea sa de fier.

Varsator

Un Varsator veritabil are pretentii mari de la prietenii sai, dar si de la ai tai. Intrucat este fidel atunci cand se angajeaza intr-o relatie serioasa, nu va face niciodata avansuri unei amice din cercul vostru comun. Daca ea este cea care face primul pas, va fi extrem de consternat de intentiile ei si va refuza sa-i mai vorbeasca vreodata.

Pesti

Predispozitia unui nativ in Pesti de a te insela cu cea mai buna prietena este foarte mica, neglijabila chiar, fiind mai degraba preocupat de sentimentele tale intr-o asemenea circumstanta. O va face doar intr-un moment de maxima vulnerabilitate, cand isi pierde prioritatile in dragoste si nu mai stie ce asteptari are pe plan personal.

Sursa foto: fixyoursexlessmarriage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului