Astrologie

#horoscop #zodii #invatat zodii #studiu zodii

Cat de usor inveti, in functie de zodie

Fecioarele invata usor si sunt bune profesoare. Berbecii, in schimb, au nevoie de un program riguros de studiu pentru a obtine rezultatele dorite.

Iata cum invata zodiile:

Invatatul la Berbec

Berbecul este o fire agitata si are nevoie de conditii optime pentru a invata. Este recomandat ca Berbecul sa dispuna de o camera numai a lui, fara televizor, radio sau alte lucruri care l-ar putea distrage de la studiu. Berbecul trebuie sa faca un efort pentru a-si gasi un sistem de a invata pe gustul lui, altfel va actiona haotic, dupa impuls.

Invatatul la Taur

Taurul este o fire calma, care stie sa-si urmareasca scopul. Cel mai bine invata Taurul acasa, nu la biblioteca sau intr-un mediu strain. Acasa are tot confortul necesar, este inconjurat de carti si, nu in ultimul rand, se premiaza din cand in cand cu ceva bun de mancat. Taurul ar trebui sa fie lasat sa invete singur, deoarece se descurca perfect.

Invatatul la Gemeni

Gemenii sunt nerabdatori si se concentreaza bine pe un anumit lucru pentru scurta vreme. Ei au nevoie de exercitiul invatarii astfel incat sa poata progresa. Pentru a se concentra, Gemenii au nevoie de conditii optime, in special le trebuie o camera linistita, daca se poate, intr-o biblioteca deoarece acolo sunt nevoiti sa taca si sa se uite numai in carte.

Invatatul la Rac

Racul invata bine atat de unul singur, cat si alaturi de o persoana care este la fel de interesata de invatat ca si el. Locul cel mai potrivit pentru studiu este acasa, in intimitatea camerei sale. Racul se poate concentra usor si reuseste sa sintetizeze ideile atunci cand parcurge un text.

Invatatul la Leu

Inteligent si ambitios, Leul face tot posibilul pentru a iesi primul in clasament. De aceea, nativul zodiei invata foarte bine si are rezultate excelente. Sigur pe el si istet, Leul trebuie sa faca unele eforturi de concentrare deoarece este distras la cel mai mic sunet. Pentru a invata, ar trebui sa stea intr-un loc cat mai linistit.

Invatatul la Fecioara

Fecioara este o adevarata masina de invatat. Nu exista nimic pe lume care sa nu poata fi inteles si asimilat de catre reprezentantii acestei zodii. Fecioarele sunt firi calme, au o gandire rationala si un comportament echilibrat, lipsit de excese. Fecioara este riguroasa si foarte responsabila atunci cand invata, iar rezultatele sunt de obicei excelente.

Invatatul la Balanta

Balanta invata foarte bine in anumite momente, cand se poate concentra. La reprezentantii acestui semn zodiacal, totul depinde de moment, de starea sufleteasca. Balanta are perioade prolifice si perioade in care face orice altceva numai sa nu studieze. Este important sa-si impuna un program riguros si sa indeparteze tentatiile.

Invatatul la Scorpion

Scorpionul invata pentru ca trebuie, insa gaseste intotdeauna o modalitate de a face lucrurile in felul lui. Daca se poate sa stea in cap si sa citeasca sau sa faca sex in timp ce asculta o lectie audio, o va face. Scorpionul este bine sa invete singur, departe de persoana iubita deoarece aceasta reuseste sa-l distraga, chiar si fara voia lui.

Invatatul la Sagetator

Sagetatorul invata cel mai bine atata timp cat materia respectiva sau domeniul studiat i se pare un lucru interesant. Cand invatatul este o joaca si o placere, Sagetatorul se descurca extraordinar de bine. Daca nu-l pasioneaza domeniul, studiul devine o corvoada si este nevoie de foarte mari eforturi pentru a retine informatia.

Invatatul la Capricorn

Capricornul este un tip responsabil, serios, care nu sare peste etape. Nativul studiaza manualul din scoarta in scoarta, fara graba, luandu-si notite atat cat este necesar pentru a retine ideile in mod logic. Capricornul se concentreaza usor, insa prefera sa studieze singur deoarece, in general, il deranjeaza foiala din jur.

Invatatul la Varsator

Varsatorul invata usor ceea ce-l intereseaza si foarte greu ceea ce nu-i place. In general, Varsatorul studiaza eficient o bucata scurta de timp, dupa care isi pierde concentrarea. Acesta are nevoie de conditii optime pentru studiu si, eventual, ar fi bine sa invete alaturi de o persoana responsabila, dispusa sa-l coordoneze, o Fecioara sau un Taur.

Invatatul la Pesti

Pestii invata din zbor deoarece nu prea au obiceiul sa se inchida intre patru pereti cu o carte in mana. Nativii sunt nerabdatori, obosesc repede si nu reusesc sa se concentreze mult timp asupra aceluiasi subiect. Este important sa existe cineva care sa le canalizeze energia in directia cea buna.

Foto: cel.sfsu.edu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului