Astrologie

#dragoste #astrologie #horoscop #predictii #zodie #relatie #supunere

Cat esti de supus intr-o relatie, in functie de zodie

La fel ca multe alte predispozitii naturale pe care le observi la comportamentul tau in cuplu, masura in care esti supus in cuplu poate fi dictata de zodia in care te-ai nascut. Iata ce spune horoscopul despre asertivitatea de care dai dovada in legaturile intime cu cineva.


Berbec

In general, atitudinea ta denota indarjirea cu care vrei sa domini pe oricine. Pe de alta parte, odata ce te indragostesti, iar partenerul tau stie cum sa te faca sa i te supui ("cu frumuselul"), poti fi un adevarat mielusel. Tot secretul este sa ti se vorbeasca frumos si sa nu fii tratat de sus in public.


Taur

Foarte traditionalisti, Taurii barbati traiesc dupa conceptia suprematiei barbatesti, iar Taurii de sex feminin o aproba intocmai. Asadar, supunerea ta in cuplu depinde de sexul tau: daca esti femeie, accepti cu bucurie statut inferior, cata vreme ti se asigura protectie, bani, iubire si o viata frumoasa. Daca esti barbat, vrei cu tot dinadinsul sa ai tu ultimul cuvant in toate.


Gemeni

Daca esti un nativ Gemeni clasic, disponibilitatea ta de supunere este moderata si se schimba la fel de des ca parerile si starile tale de spirit. Intr-o zi pari gata oricand sa faci compromisuri si sa pleci capul, ca in alta sa strigi cu sabia-n mana ca nimeni nu te va supune vreodata. In plus, nu vei accepta niciodata sa ti se incalce dreptul de a lua deciziile proprii si de a te exprima liber.


Rac

Rareori se intampla sa iti sustii cu indarjire dreptul de a conduce. In dragoste, implicarea ta si spiritul de sacrificiu sunt atat de mari, incat de multe ori inchizi ochii si induri, doar de dragul relatiei. Esti o fire mai degraba supusa, decat dominatoare.


Leu

Ceilalti te percep care pe dominatorul suprem si aceasta este si imaginea pe care vrei sa o promovezi despre tine, vis-a-vis de opinia publica. De multe ori refuzi sonor sa lasi capul jos, insa numai daca altcineva te priveste. In intimitate, esti capabil de multe sacrificii si stii sa lasi de la tine, atunci cand este cazul.


Fecioara

O Fecioara nu va fi niciodata 100% supusa, oricat de mult ar iubi. Ratiunea si spiritul ei practic o impiedica sa urmeze orbeste legile cuiva, mai ales ca de multe ori judecata ei este cea dreapta. De aici pot izvori si multe conflicte in cuplu, tocmai din incapatanarea acestor nativi de a considera ca mereu au dreptate.


Balanta

Daca te-ai nascut in zodia Balantei, spiritul tau de supunere este unul echilibrat. Cateodata bati cu pumnul in masa sa fie ca tine si nu accepti compromisuri, alta data stii sa cedezi si sa dai dovada de diplomatie. In public, iti place sa fii pe picior de egalitate cu partenerul tau.


Scorpion

Un Scorpion supus este la fel de rar ca un porcusor care zboara. Acesti nativi nu accepta prin natura lor decat sa domine, cel putin in situatiile cu adevarat importante. Pe de alta parte, este posibil ca un Scorpion sa joace rolul supusului, doar pentru a testa limitele partenerului sau pentru a obtine anumite beneficii din sacrificiul sau.


Sagetator

Doza de autoritate a zodiei Sagetatorului este de regula destul de mare, semn ca nu va accepta niciodata supunerea, in special din prisma propriei sale libertati. Poate admite sa aiba acelasi statut ca partenerul sau in cuplu, insa chiar si asa, deciziile importante trebuie sa ii apartina pana la urma acestui nativ orgolios.


Capricorn

Un Capricorn nu doar ca nu se va lasa sa ajunga sub papuc, insa va face tot posibil sa fie el care isi baga partenerul acolo. Cu alte cuvinte, inteligenta si precizia in argumente ii face pe acesti nativi sa domine in mod natural, astfel ca nici nu se pune vreodata problema sa ocupe un statut inferior: nici in cuplu, nici in societate.


Varsator

Varsatorii pot fi supusii perfecti, cata vreme discutam de asumarea deciziilor plictisitoare de catre partener. Acesti nativi nu vor sa aiba un cuvant de spus in privinta lucrurilor lumesti (cheltuieli, planuri de vacanta etc), intrucat sunt prea implicati in cunoasterea lumii abstracte si vizualizarea campului magnetic al Pamantului. Nu accepta sa fie controlati financiar, chiar daca sunt destul de flexibili si la acest capitol.


Pesti

Pestilor le place egalitatea de sanse si armonia, astfel ca vor fi bucurosi sa faca pe supusii, cata vreme li se ofera ocazia si sa domine. Nu accepta, totusi, sa li se incalce limitele personale, sa li se impuna viziuni despre viata si sa li se ia numele in deradere. Din acest punct, Pestii vor sti exact cum sa se impuna!

Sursa foto: webmd.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului