Astrologie

#marea iubire #horoscop #sex #relatii #cum treci peste o relatie

Cat il afecteaza fosta iubire, in functie de zodie

Masura in care fosta iubire a unui barbat ii afecteaza comportamentul in viitorul cuplu format este, fara doar si poate, variabila. Chiar si sexul tare se poate lasa coplesit de anumite experiente sentimentale marcante, iar predispozitia catre acest deznodamant este influentata la randul ei si de zodie. De pilda, un nativ in Rac nu depaseste aproape niciodata esecul unei foste iubiri, pe cand Sagetatorul abia daca isi mai aminteste de aceasta.


Berbec


Orgoliosi din fire, Berbecii sunt maestri ai detasarii de fostele iubiri. Oricat de mult ar tine la o femeie la un moment dat, faptul ca aceasta a fost cea care a decis sa ii paraseasca este suficient pentru nativii in Berbec sa o treaca pe lista persoanelor ingrate. In timp record, barbatii Berbec iubesc cu forte proaspete.


Taur


Taurii isi vindeca mai greu leziunile unui amor dezamagitor si pot suferi de pe urma lor o buna perioada din viata. Chiar si asa, inceperea unei noi relatii de iubire este prioritara pentru acestia, motiv pentru care lupta cu fantasmele trecutului discret, fara ca partenera actuala sa isi dea seama ce se intampla.


Gemeni


Barbatul nascut in Gemeni uita pana si cea mai mare suparare traita, cu atat mai mult dezamagirile unei foste relatii. Imediat dupa despartire, Geamanul va despica firul in patru si va organiza talk show-uri cu prietenii, pentru "diagnosticarea" motivelor care au dus la separare. Apoi, ca prin minune, abia daca isi mai aminteste numele partenerei de la care si-a luat adio.


Rac


Racii traiesc precum crustaceele al caror nume il poarta zodia care le guverneaza destinul: un pas inainte, doi inapoi. Barbatii nascuti sub acest semn nu trec niciodata cu adevarat peste o fosta iubire, se invinovatesc constant asupra esecului acesteia si isi doresc, in secret, ca totul sa fie ca inainte.


Leu


Leul suporta greu o despartire atunci cand ea are loc, insa este suficient de realist pentru a merge mai departe cu capul sus. Ego-ul acestor barbati orgoliosi joaca un rol important in capacitatea lor de a se desprinde total de trecut.


Fecioara


Barbatul Fecioara ramane angrenat intr-o relatie din trecut din punct de vedere rational, nu sentimental. Are tendinta sa compare situatiile traite anterior cu cele experimentate in prezent. In rest, are luciditatea necesara de a privi inainte, cu interes si implicare.


Balanta


Barbatul nascut in zodia Balantei nu depaseste usor iubirile din trecut, avand tendinta sa poarte cu sine sechelele esecurilor anterioare in dragoste. Nostalgici si foarte romantici, acesti nativi au nevoie de o partenera cu adevarat fascinanta si capabila sa se transforme intr-o noua mare iubire, mai buna decat cea care a fost.


Scorpion


Nativii in Scorpion stiu intotdeauna sa lase trecutului ceea ce ii apartine, iar latura lor sentimentala nu face exceptie de la regula. Indivizi reci si usor egoisti, ingroapa orice relatie incheiata in arhivele inconstientului si se bucura nestingheriti de noi experiente, de fiecare data cu aceeasi disponibilitate.


Sagetator


Chiar daca au o reala placere sa inventarieze toate aventurile amoroase din viata, Sagetatorii nu sufera cu adevarat de pe urma iubirilor din trecut. Isi amintesc de ele cu ochi buni, din prisma aspectelor pozitive. In rest, orice incarcatura negativa nu ii afecteaza pe Sagetatori, mai ales daca au intalnit femeia potrivita in prezent.


Capricorn


Indivizi interiorizati, Capricornii intra in relatii noi cu tot cu bagajul fostelor legaturi personale incheiate. Din pacate, nativii fac reale obsesii fata de deziluziile traite si chiar pot pastra in suflet sentimente puternice pentru o fosta partenera, ani de-a randul. Rareori, un Capricorn reuseste sa se desprinda mental si sufleteste de amorurile apuse.


Varsator


Barbatii nascuti in semnul Varsatorului nu se bucura de prezent, pentru ca sunt preocupati constant de viitor. Acest mic defect este, de fapt, o calitate din prisma atasamentului fata de fostele relatii, pentru ca Varsatorii nu mai dau doi bani pe lucrurile traite in trecut. Au o capacitate incredibila de a-si sterge din minte si suflet experientele anterioare, fie ele placute sau dimpotriva.


Pesti


Nativii in Pesti au cu adevarat o problema vis-a-vis de influenta fostelor iubiri in prezenta relatie sentimentala. Barbatii guvernati de aceasta zodie sunt atat de marcat de prima femeie din viata lor, incat ea devine un reper de perfectiune pentru ei in viitor (si atunci cand nu este cazul). Toate deciziile in amor ale Pestilor sunt dictate, din pacate, de trairile trecutului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro