Astrologie

#astrologie #partener #horoscop #predictii #zodie #sex

Cat trebuie sa amani prima partida de sex, in functie de zodia lui

Parerile masculine sunt impartite atunci cand vine vorba despre nonconformismul femeilor pe care le curteaza. Unii barbati considera ca o femeie care accepta o partida de sex la prima intalnire are cu siguranta "moravuri usoare", pe cand altii catalogheaza aceasta relaxare ca pe o dovada a independentei si lipsei de prejudecati. Zodia unui barbat ofera cateva indicii despre cat ar trebui sa amani prima partida de sex, pentru a nu face o impresie gresita.


Berbec

Un Berbec nu doar ca va fi placut impresionat de o femeie pasionala si determinata sa isi satisfaca placerile fara prejudecati, ci chiar intrigat de un eventual refuz al avansurilor sale. Acesti nativi pot fi gata de sex in doar cateva minute si nu cred in importanta rabdarii, mai ales in timpul flirtului.


Taur

Taurul pare a fi un barbat conservator, insa in realitate poate avea viziuni foarte largi despre viata in general. Nu va pune punct unei relatii cu o femeie doar pentru ca aceasta a acceptat o partida de sex de la prima intalnire. In schimb, isi poate pierde rapid interesul, pentru ca nu a fost tinut pe jar o vreme.


Gemeni

Gemenii pozeaza in nonconformistii desavarsiti, cu orizonturi sexuale infinite, insa ei sunt cei mai mari acuzatori ai femeilor care accepta relatii intime de la prima intalnire. Intr-un flirt cu un barbat Geaman, trebuie sa ii demonstrezi ca stii sa impui limite, daca vrei sa te catalogheze drept o femeie "serioasa", alaturi de care sa isi asume un angajament pe termen lung.


Rac

Pentru Raci, perioada de asteptare inainte de sex trebuie sa fie undeva la mijloc: nici prea scurta, nici prea lunga. Acest nativ va dori sa isi cunoasca partenera din punct de vedere sexual, inainte sa inceapa o relatie serioasa cu aceasta, de aceea nu apreciaza amanarile la nesfarsit. Chiar si asa, Racul nu vede cu ochi buni nici prea multa dezinvoltura!


Leu

Leii fac o distinctie foarte clara intre femeile care fac sex la prima intalnire si cele care refuza acest lucru. Primele sunt destinate aventurilor trecatoare, pe cand cele din urma merita sa primeasca statutul de sotii. Chiar daca va parea placut impresionat de un comportament deschis din punct de vedere sexual, va blama a doua zi femeia care a cedat imediat.


Fecioara

Barbatii Fecioara sunt cu adevarat conservatori, astfel ca in cazul lor, prima partida de sex trebuie amanata nu saptamani, ci luni de la prima intalnire! O femeie prea dezinvolta in "departamentul" erotic poate sa primeasca o eticheta stanjenitoare si nu va avea niciodata o sansa la relatii pe termen lung cu un nativ in Fecioara.


Balanta

Barbatii din zodia Balantei adora femeile moderne, sigure pe ele si lipsite de prejudecati. Li se pare foarte sexy ca reprezentanta a sexului frumos sa isi satisfaca dorintele si se simti flatati ca beneficiaza atat de rapid de aceste mici bucurii ale vietii. Prin urmare, "prea repede" nu este niciodata asociat cu sexul, in cazul Balantelor.


Scorpion

Sexul este o reala obsesie pentru Scorpioni, indiferent de cat de repede sau lent devine sexul o posibilitate. Acesti nativi adora sexul la prima intalnire si nu judeca femeile care il practica, insa sunt excitati si de pretendentele care stiu sa le puna la incercare rabdarea, deci sa le creasca nivelul dorintei la maximum.


Sagetator

Amanarea prelungita a sexului, saracia omului, ar spune un Sagetator veritabil, foarte pasional si nonconfirmist. Un astfel de nativ nu va judeca niciodata o femeile strict din prisma criteriului dezinvolturii sale sexuale, ba chiar tinde sa stimeze mai mult o potentiala partenera stapana pe propria sexualitate si deschisa oricand experientelor incitante.


Capricorn

In cazul Capricornului, cu cat o femeie amana mai mult o partida de amor, cu atat mai determinat va fi sa o ceara de sotie. Acesti nativi fac o distinctie clara intre femeile "de o noapte" si cele "de o viata", fiind mereu tentati sa catalogheze gresit o femeie, in functie de comportamentul ei erotic.


Varsator

Varsatorii sunt firi foarte pasionale, care nu stau foarte bine cu rabdarea. In timp ce se asteapta ca o femeie respectabila sa nu accepte sexul "din prima", dupa doua saptamani de tatonari, acesti nativi au pretentia ca magia sa se petreaca in dormitor, fara alte amanari!


Pesti

Pestii sunt sensibili si romantici, de moda veche si intimidati de femeile care ii abordeaza cu agresivitate de la prima intalnire. Vor fi neplacut surprinsi de o potentiala partenera care nu asteapta ca ei sa faca primul pas spre intimitate, simtindu-se amenintati si dominati.

Sursa foto: cavemag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top