Astrologie

#astrologie #predictii #zodie #iubiri #iubiri predestinate

Cate iubiri predestinate ai, in functie de zodia ta

Teoria unui singur suflet pereche este contrazisa de horoscop, care poate sa iti transmita ca ai putea avea mai multe iubiri predestinate in viata. Predispozitiile astrale iti dicteaza cum poate arata viata ta personala si cate persoane speciale iti vor cuceri inima.


Berbec

Berbecii sunt nativi impulsivi si pasionali, care simt deseori atractia fizica fata de sexul opus si o pot confunda cu iubirea adevarata. Pe parcursul maturizarii, acesti nativi realizeaza ca maximum trei persoane le-au cucerit cu adevarat atat inima, cat si mintea. In general, cifra 3 reprezinta pentru Berbeci numarul iubirilor predestinate.


Taur

Nativii in Taur se nasc pentru a iubi stabilitatea si valorile morale, de aceea le este predestinata doar o singura mare dragoste. Pot avea multe relatii pasagere si pot fi atrasi de aventuri, insa acesti nativi se intorc mereu la acea persoana in care au investit realmente sentimente, incredere si planuri de viitor.


Gemeni

Nastrusnicii Gemeni tind sa fie destul de nehotarati in dragoste, desi iubesc cu adevarat si sunt de regula loiali marilor lor iubiri. Prima dragoste este intotdeauna cea mai importanta pentru ei. Ii marcheaza profund, ii maturizeaza si ii ajuta sa se cunoasca pe sine. La a doua mare dragoste, reusesc sa isi gaseasca in sfarsit linistea.


Rac

Racii au doua mari iubiri predestinate: la prima, iubesc irational, iar la a doua, iubesc mai cerebral si putin interesat. Dezamagirile primului esec in dragoste ii face, de regula, pe Raci sa fie mai circumspecti in a investi sentimente, de aceea fiecare iubire este pentru ei "altfel".


Leu

Leii sunt vesnicii indragostiti, avand predestinate mai multe iubiri, toate speciale, intense si deseori dureroase. Acesti nativi pasionali de indragostesc repede si irational, nu isi menajeaza deloc sufletul si isi asuma riscuri deseori prea mari. Chiar si asa, Leii iubesc mult in timpul vietii si sunt si cei care sufera cel mai mult din amor.


Fecioara

Fecioarele sunt mai retinute in a investi sentimente, pentru ca astrele le influenteaza sa iubeasca o singura data, dar cu adevarat. Se pot indragosti superficial, fara sa iubeasca in mod real, insa marea dragoste vine pentru ele, in general, doar o singura data.


Balanta

Balantele pot avea si 10 mari iubiri predestinate, cata vreme isi schimba in permanenta viziunea despre partenerul perfect, iar sentimentele lor oscileaza de la o extrema la cealalta destul de mult. Acesti nativi iubesc cu focuri de artificii de fiecare data, dar reusesc cumva sa se desprinda total de o relatie esuata, atunci cand cunosc pe altcineva.


Scorpion

Scorpionilor le este predestinat sa iubeasca de mai multe ori, chiar si 5 ori intr-o viata, intrucat se afla mereu in cautarea perfectiunii. Chiar si asa, sunt nativi care se implica intr-o singura mare iubire si se rezuma la aceasta, dar doar daca intalnesc acea persoana care sa ii completeze si sa le inteleaga firea complexa si dificila.


Sagetator

Sagetatorii sunt nestatornici si isi gasesc repede alte surse de atractie, de aceea tind sa iubeasca mai mult decat o data pe parcursul vietii. Acesti nativi au, de regula, 4 iubiri importante: una in adolescenta, urmatoarele doua in prima parte a tineretii si cea de-a treia la varsta maturitatii, cand deja simt nevoia de stabilitate pe plan personal.


Capricorn

Capricornii nu fac mari compromisuri privind viata lor personala. Isi doresc alaturi un partener perfect, iar cu acesta este greu de gasit, nativii se pot indragosti de 2-3 ori pasager, ca apoi doar o data sa iubeasca sincer si pentru intreaga viata. De asemenea, este posibil ca spre batranete, Capricornii sa isi caute o noua companie intima, daca mariajul lor este departe de asteptarile acestora.


Varsator

Varsatorii sunt, in general, indragostiti de ideea de a fi cu o singura persoana intreaga viata. De aceea, in prima parte a tineretii, au o singura mare iubire, doar pentru ca a fost prima, iar acest lucru o face speciala. Mai tarziu, insa, este posibil sa se reindragosteasca, daca nu se simt impliniti pe plan personal.


Pesti

Astrele rezerva Pestilor, in general, o singura mare iubire. De cele mai multe ori, acesti nativi o intalnesc de foarte tineri si o pretuiesc pana la adanci batraneti. Pestii care se confrunta cu esecuri in viata, rareori reusesc sa stabileasca o noua conexiune romantica, motiv pentru care multi dintre ei pot ramane celibatari in cele din urma.

Sursa foto: cbslocal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro