Astrologie

#menire zodii #dar zodii #dumnezeu zodii #dumnezeu #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Ce dar si ce menire a primit fiecare zodie in parte de la Dumnezeu

Te-ai intrebat vreodata cum si de ce a creat Dumnezeu cele 12 zodii? Ei bine, potrivit legendelor, intr-o dimineata, Dumnezeu si-a privit cei 12 copii intrebandu-se ce le lipseste. Astfel, i-a venit ideea de a-i inzestra pe fiecare cu cate un dar divin. Iata asadar care este darul tau si menirea ta pe Pamant, in functie de zodie.

Berbec

"Tie Berbecule, iti harazesc prima mea samanta pe care o poti sadi cu onoare. Pentru fiecare samanta care va rodi, inca un milion va rodi in mana ta. Tu nu vei avea timp sa vezi crescand nici una dintre acestea pentru ca tot ce insamantezi va rodi cu prisosinta. Tu vei fi primul care va sadi in mintea umana Ideea Mea. Dar nu este datoria ta sa hranesti Ideea. Viata ta este actiune si sigurul tau scop este sa-l faci constient pe om de Creatia Mea. Celui care isi indeplineste menirea ii daruiesc virtutea respectului de sine".

Sursa foto: lancastervocations.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro