Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #fantezii # horoscop sex #fantezii zodii

Ce fantezii sexuale incita imaginatia zodiilor

Imaginatia nativilor din zodiac poate fi aprinsa de fantezii sexuale dictate de influentele astrale, care variaza de la un semn la celalalt. In timp ce Berbecii viseaza la partide de amor incendiare si alimentate de multa adrenalina, Racii se excita teribil admirand o piele fina ca matasea. Descopera ce fantezii sexuale sunt specifice zodiei tale sau a partenerului de viata!


Berbec

Primul semn din zodiac este dominat de instinctul primar si pune o doza de agresivitate in tot ce intreprinde. De aceea, fanteziile sexuale ale Berbecilor implica multa salbaticie, adrenalina si senzatii intense, inclusiv cele care trec granita catre durerea fizica. Acesti nativi viseaza la partide de amor energice in pat, pe podea sau cu sprijin pe pereti, tras de par sau sex matinal usor fortat.


Taur

Foarte atrasi de experientele senzuale, Taurii au fantezii sexuale care implica intotdeauna un preludiu lung si satisfacerea simultana a mai multor nevoi. Nativii se excita la gandul de a gusta ciocolata sau frisca de pe trupul partenerului sau de a bea sampanie din buric. Taurilor le mai plac si saruturile adanci si agresive, muscaturile si palmele aplicate tacticos pe posterior.


Gemeni

Fanteziile sexuale ale Gemenilor implica intotdeauna momente intense, sex in ritm accelerat, jucarii erotice, spontaneitate si vorbe murdare soptite la ureche. Acesti nativi viseaza sa aiba parte de experiente intime rapide si "furioase", din care stimularea orala si tachinarile sa nu lipseasca niciodata.


Rac

Racii nu pun atat de mare pret pe actiune, ci mai degraba pe lucrurile resimtite inainte de sexul propriu-zis. De aceea, fanteziilor lor sexuale implica observarea atenta a trupului gol, mangaierea sanilor, tachinarea sfarcurilor, atingerea delicata a pielii cu blanita fina sau pene, saruturile in toate zonele corpului si jocurile de rol care condimenteaza preludiul. Ceea ce se petrece inainte de sexul propriu-zis este fetisul principal al Racilor.


Leu

Printre fanteziile sexuale de top ale Leilor se numara, cu siguranta, exhibitionismul. Le place sa admire si sa fie admirati, de aceea un show privat de streaptease le creste libidoul la maximum. Nativii sunt excitati de parul lung si bogat, muscaturi, zgarieturi, practici sado-maso, cuvinte obraznice, sex pe plaja sau in locuri interzise.


Fecioara

Aparent firi inocente si retinute, Fecioarele au printre cele mai indraznete fantezii sexuale din zodiac. Acesti nativi viseaza la scenarii "bondage", in care sunt supusi, legati, imbracati in latex sau mascati, legati la maini cu catuse sau imbracati in lenjerie intima erotica. Jocurile de rol sunt si ele fantezii comune ale Fecioarelor.


Balanta

Zona erogena principala a Balantelor este posteriorul, de aceea fanteziile lor sexuale implica preponderent aceasta regiune anatomica. Acesti nativi adora sa fie plesniti pe fese, mangaiati si stimulati in aceasta zona. Sexul in locuri interzise, jocurile sado-maso, travesti-ul sau costumatiile obraznice sunt tot la fel de incitante.


Scorpion

Scorpionii sunt atrasi de obscuritate, de aceea fanteziile lor sexuale implica bondajul, adulmecarea mirosului corporal, sexul in pivnita sau in apa, sexul semi-public (pe aleile unui parc sau in masina) si dominarea partenerului (cu formele usoare de violenta implicate).


Sagetator

Jucausi din fire, Sagetatorii au multe fetisuri sexuale care asteapta, cuminti, sa devina realitate. Acesti nativi viseaza la adrenalina sexului in public sau la placerea pokerului pe dezbracate cu pedepse "murdare". Nu ar refuza nici sexul la birou sau la plaja, dupa asfintit.


Capricorn

Sexul la inaltime este probabil o fantezie sexuala comuna a Capricornilor. Pantofii cu toc, sexul cu persoane mai in varsta, sexul in natura sau in sala de consiliu de la serviciu incita imaginatia acestor nativi la maximum.


Varsator

Ca zodie oficiala a omului din viitor, Varsatorul are fantezii sexuale care implica intotdeauna lucruri futuriste, progresiste sau riscante. Daca s-ar inventa o masinarie care stimuleaza simultan multe zone ale corpului, acesti nativi ar cumpara-o primii. Sexul la telefon, cuvintele murdare si jucariile sexuale sunt prioritare in fanteziile Varsatorilor.


Pesti

Pestii au deseori fetisuri care implica picioarele - pantofii sexy, stimularea orala a degetelor etc. Voyeurismul, filmatul partidelor de sex si menaj-a-trois-ul sunt alte dorinte sexuale ale Pestilor, precum si swinging-ul (schimbul de parteneri intre doua cupluri).

Foto:citypudding.com

Autor: Madalina Zamfirescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top