Astrologie

#astrologie #astrolog #compatibilitati #cuplu #astrolog astredamus #astredamus #relatie

Ce fel de viitor avem ca si cuplu?

Georgiana, 20 aprilie 1991, ora 09:50, feminin; partener, masculin, nascut pe 11.11.1987: Pot sa am o relatie cu D?

Astrolog Astredamus:
Recunoaste ca nu e ceea ce iti doresti. Bani sau iubire. Avantajele materiale pe care ti le doresti de la aceasta relatie se vor dovedi a fi iluzorii.

Despre iubire... vorbe nesemnificative. Sa ai mare atentie la ce iti doresti. Dorintele tale ti le poti  indeplini tu singura, ceea ce vine de la altul pentru tine sunt iluzii . Ca lectie de viata, DA, va fi o lectie in final. Tu decizi pretul pe care vrei sa il platesti pentru fiecare lectie invatata, vizavi de partenerul de viata.

Analizeaza foarte atenta fiecare relatie pe care ai avut-o, indiferent pana la ce punct a evoluat si analizeaza concluziile comune. La inceput vei avea rani sufletesti, daca insisti in continuare, cu aceleasi dorinte ranile vor deveni fizice. In cazul in care te vei baza pe fortele proprii, dorintele iti vor fi indeplinite. Altfel... cum am spus, depinde de tine marimea pretului pe care vrei sa il platesti pentru fiecare lectie primita de la viata.
 
Cristina, nascuta pe 21.01.1983, ora 20.00, barbat, nascut pe 01.11.1977 la 09. 30: Va dura relatia noastra va dura toata viata?
 
Astrolog Astredamus:
Modul in care va veti construi caminul va influenta durata casniciei. Relatia are toate sansele sa fie placuta. Cu toate ca sunt un pozitivist in gandire, cred ca e bine sa va spun mai degraba de pericolele existente.

Durata mariajului va fi lunga, inclusiv in varianta in care apar tensiuni. In cazul in care doriti sa rupeti relatia, Dvs o puteti face oricand, el din pacate nu. Dealtfel tine foarte mult la Dvs. Inclusiv atunci cand va critica sau subapreciaza, el va este alaturi cu sufletul. O continuare la nesfarsit a criticilor lui se poate materializa in afectiuni negative asupra sanatatii Dvs. In varianta in care observati o astfel de stare a lucrurilor, renuntati la el. O eventuala despartire va fi dificila, in sensul ca va dura extrem de mult timp pana sa actionati concret.

Am specificat aceste posibilitati negative, deoarece, totul depinde de modul in care va construiti relatia. Poate fi frumoasa, sau mai putin frumoasa, cert e ca in ambele variante, veti petrece mult timp impreuna.

Valentina, femeie, 21.07.1987 in jurul orei 17.00, barbatul capricorn nascut in data de 22.12.1989 in jurul orei 00.00-01.00: Ce fel de viitor avem ca si cuplu?

Astrolog Astredamus:
Exista o vorba in NV-ul tarii "Incepand din pat se fac averile!". La Dvs. este adusa in realitate aceasta vorba. El vine sa va transforme pe Dvs, atat din punct de vedere sexual cat si al bunurilor materiale acumulate. El poate sa va aduca implinire , evolutie si bunastare pe ambele aspecte. In masura in care veti lucra armonios impreuna si veti reusi sa va dezvoltati capacitatile de crestere a averii si acumularii de bunuri materiale, casnicia va dura.

Altfel, divortul va bate la usa, iar aspectele astrale spun ca va fi din vina Dvs. Puneti-va de acord pe aceste aspecte, si veti avea o casnicie frumoasa, placuta si invidiata de multi. Aspectele Dvs natale indica doua lucruri, ori o casnicie superba, indiferent de durata acesteia, ori va veti pierde si disipa in nenumarate relatii distructive. In ultimul caz, veti acumula doar experienta. Acest prieten va poate fi alaturi in casnicie pana moartea va va desparti.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top