Astrologie

#horoscop #predictii #zodie #flori #horoscop floral

Ce floare esti in functie de zodie?

Iti vine sa crezi sau nu, pentru fiecare zodie din horoscop exista cate un corespondent al zodiacului floral, o alta metoda de autocunoastere prin intermediul naturii. Florile ne ofera o perspectiva de expansiune a personalitatii noastre, iar speciile care ne guverneaza destinul furnizeaza infinitul potential de care suntem capabili. Tot florile care ne caracterizeaza ne aduc aminte ca fiecare sezon al infloririi noastre are perioade de stagnare, firesti si utile in dezvoltare. Afla ce floare esti, in functie de zodia ta!


Berbec - Caprifoiul

Ambitiosi, determinati si puternici, Berbecii au ca floare corespondenta caprifoiul. Aceasta planta cataratoare ajunge sa atinga cele mai inalte culmi de-a lungul vietii sale, crescand asemanator vitei de vie. Desi pare rezistenta prin aspectul impunator, la fel ca un nativ Berbec, este sensibila in fata factorilor de mediu si se poate ofili usor, fara grija celor din jur.


Taur - Mac

Taurii iubesc lucrurile frumoase ale vietii si adora sa le impartaseasca si cu ceilalti. Cei nascuti in zodia Taurului sunt reprezentati de macul rosu, o floare rafinata, eleganta, care infloreste frumos doar in medii confortabile si curate.


Gemeni - Levantica

Ingeniosi si creativi, Gemenii sunt mereu in centrul atentiei si domina orice incapere, odata ce incep sa vorbeasca si sa isi arate inteligenta nativa. Iata de ce levantica este corespondentul lor floral, o planta superb colorata si parfumata puternic, care prin aroma sa coplesitoare, reuseste sa emane calm si liniste in jur.


Rac - Acanthus

Racii sunt precum florile de Acanthus, gingase si sensibile, care nu infloresc la capacitate maxima cand cresc izolat. Nativii guvernati de simbolul acestor flori sunt empatici, intuitivi si atenti cu cei din jurul lor. La fel ca cei nascuti in semnul Racului, florile de Acanthus sunt influentate in crestere de pozitia Lunii.


Leu - Floarea Soarelui

Superba la infatisare si extrem de rezistenta in crestere, floarea soarelui este reprezentanta celor nascuti sub semnul Leului. Caracteristicile acestei plante coincid cu toate trasaturile nativilor: generozitate, loialitate si dorinta de stralucire, dar mai ales de acaparare a atentiei.


Fecioara - Zorelele

Fecioarele sunt reprezentate, in zodiacul floral, de frumoasele zorele. Simbolul acestei flori are semnificatii specifice caracteristicilor acestor nativi: dinamism, inteligenta, adaptare la mediu, precautie, organizare, simt al detaliului si dispozitie neconditionata de a-i ajuta pe cei din jur.


Balanta - Trandafirul

Elegante si culte, Balantele sunt reprezentate de nobilii trandafiri. Acesti nativi sunt atrasi de frumos, arta, poezie, sunt capabili sa observe semnificatii ascunse si le place sa fie inconjurati prieteni si familie. Pentru ca vad frumosul si adevarul in toate lucrurile, cei reprezentati de trandafiri nu tolereaza cruzimea si nedreptatea.


Scorpion - Crizantema

La fel ca si crizantemele, Scorpionii sunt personalitati cu multe "straturi", care "infloresc" si isi arata adevarata fata in situatii neasteptate, surprinzatoare. Rezistenti in conditii dificile, cei reprezentati de crizanteme sunt intuitivi, isi iau emotiile in serios si ii ajuta pe ceilalti sa se maturizeze spiritual.


Sagetator - Narcisa

In zodiacul floral, Sagetatorii sunt norocosi si intelepti, la fel ca gingasele narcise. Ei ii influenteaza pe cei din jur cu viziunile filosofice, sunt sinceri, punctuali, demni de incredere si puternici la suprafata, dar sensibili in interior.


Capricorn - Garoafele

Aceste flori simple dar mereu indragite, garoafele sunt greu de rapus de vant si ploi, crescand in cele mai dificile conditii. Nativii Capricorni reprezentati de garoafe sunt iubitori, lideri innascuti, muncitori si determinati, indispensabili celor din jur.


Varsator - Orhideele

Firi originale si atipice, Varsatorii nu puteau fi reprezentati decat de exoticele orhidee. Sunt inventivi, fermecatori prin aspectul deosebit, curiosi, visatori, sensibili si tot atat de schimbatori si unici, ca numarul impresionant de specii de orhidee care exista in lume.


Pesti - Nuferii

Profunzi si spirituali, Pestii isi arata greu "radacinile", la fel ca nuferii. Acesti nativi inzestrati cu o frumusete divina, in interior si in exterior, au abilitatea de a absorbi cunoastere oriunde ar merge. Coplesiti deseori de emotii, au nevoie de ajutor pentru a-si gasi stabilitatea in viata. Artisti din nastere, cei reprezentati de nuferi sunt deseori muzicieni, dansatori sau pictori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro