Astrologie

#horoscop #zodii #stil zodie # frici zodii # temeri zodii

Ce frici au zodiile

Leii se tem ca intr-o zi lumea ii va uita, in timp ce Gemenii sunt ingroziti numai de gandul ca ar putea sa nu mai aiba cu cine sa schimbe o vorba. Afla care sunt cele mai mari frici pe care le au nativii celor 12 semne zodiacale.

Frica la Berbec

Berbecul este o persoana activa, care petrece mult timp in aer liber. Plin de energie, Berbecul adora sa faca sport sau, cel putin, miscare. Nativii zodiei se tem sa nu ramana imobilizati la pat sau sa fie constransi sa stea inchisi in casa, unde nu se pot desfasura in voie.

Frica la Taur

Taurului ii place sa stie ca lucrurile sunt asa cum le stie el. Pentru Taur, stabilitatea este foarte importanta. De aceea, schimbarile bruste, care ii dau peste cap viata, au un impact negativ foarte puternic asupra lui. Taurul se teme sa se mute in alta locuinta sau sa renunte la viata pe care o are in favoarea unui viitor in alta parte.

Frica la Gemeni

Gemenii au nevoie de oameni in jurul lor ca de aer. Indiferent ca este vorba despre prieteni sau simple cunostinte, oamenii constituie pentru Gemeni o ocazie de a se manifesta, de a discuta si de a afla noutati. Gemenii se tem de izolare si nu ar putea niciodata sa se acomodeze cu o viata in singuratate, departe de restul lumii.

Frica la Rac

Racul este, in general, o persoana introvertita, care vorbeste putin si care se simte cel mai bine in sanul familiei, unde se bucura de siguranta. Nimic nu-l sperie mai mult pe Rac decat sa fie obligat sa iasa din zona lui de confort si sa infrunte lucruri la care nici macar nu vrea sa se gandeasca.

Frica la Leu

Leul are nevoie sa stie ca este apreciat, admirat si, daca se poate, invidiat. Cand simte ca nu mai prezinta interes pentru nimeni, intreaga lui lume se prabuseste. Desi nu o recunoaste niciodata, Leul se teme ca intr-o zi va fi uitat si ca intreaga lui autoritate sau farmecul sau deosebit nu va mai impresiona pe nimeni.

Frica la Fecioara

Fecioara este ingrozita de ideea de boala si haos. Daca viata ei este data peste cap de o persoana careia nu-i pasa de ordine si curatenie sau daca se confrunta cu o afectiune ceva mai serioasa, pentru Fecioara este un adevarat cosmar. Din aceasta cauza, are nevoie sa aiba langa ea pe cineva care sa o incurajeze.

Frica la Balanta

Balanta se teme ca va ramane singura. Perspectiva unei vieti in singuratate este cel mai mare cosmar al celor nascuti in acest semn. Balantele au nevoie de o relatie ca de aer si din acest motiv, uneori accepta langa ele persoane nepotrivite numai pentru a nu fi singure. Izolarea si lipsa unui partener este una dintre cele mai mari frici.

Frica la Scorpion

Scorpionii sunt, in general, firi foarte puternice, pe care nimeni nu le poate conduce. Cu toate acestea, Scorpionii se asteapta ca din clipa in clipa cineva sa le faca rau sau sa-i reduca la tacere. Unui Scorpion ii este frica sa intalneasca pe cineva mai puternic si mai inteligent decat el, deoarece ar putea sa-l faca sa para ridicol sau slab.

Frica la Sagetator

Sagetatorul se teme sa nu-i fie rapita libertatea, in toate formele ei. Constrangerile de orice fel constituie unul dintre cele mai dificile lucruri cu care se poate confrunta un Sagetator. Acesta nu suporta regulile si, implicit, se teme de persoanele care au autoritate asupra lor si ar putea sa-i domine intr-un fel sau altul.

Frica la Capricorn

Capricornul este o persoana introvertita, cu principii si convingeri extrem de puternice. Pentru ca nu ii plac confruntarile si nici sa se implice in ceea ce nu este neaparat treaba lui, Capricornul se teme sa i se ceara sa iasa din zona lui de confort si sa actioneze, asumandu-si un risc. Orice lucru care ii ameninta linistea si echilibrul reprezinta un adevarat cosmar.

Frica la Varsator

Varsatorul se teme ca se va pierde pe sine daca face totul ca restul lumii. Regulile generale sau principiile societatii il lasa rece. Toate lucrurile care contravin naturii lui ameninta sa-l destabilizeze. Orice compromis inseamna pentru el a merge cu turma si a renunta la sine. Un astfel de sacrificiu nu poate fi facut la nesfarsit.

Frica la Pesti

Pestii au o lume interioara bogata, insa nu doresc sa o expuna. Nativii se tem sa se exprime in public, spunand ceea ce gandesc sau aratand altora ce se petrece in sufletul lor. Pestii prefera un rol in spatele cortinei, iar cand sunt nevoiti sa actioneze in primul plan, se poate sa fie un chin demn de cele mai urate vise.

Foto: babble.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului