Astrologie

#astrolog #astrolog amphora #amphora #karma

Ce incercari karmice ma asteapta in aceasta viata?

Peppino, nascuta pe 29.05.1959 ora 8,30 in Targoviste: Ce incercari karmice ma asteapta in aceasta viata pe care o mai am de trait?

Astrolog Amphora: In alte vieti ati beneficiat de puteri psihice, poate chiar paranormale, deosebite si ati folosit incorect aceaste calitati, nerecunoscandu-va vina. Astazi aveti aceleasi perceptii subtile si daca la nivel inconstient judecati aspru pe ceilalti - lucru involuntar si normal pana intr-un punct, ar trebui sa va ganditi ca oricine se poate afla intr-o situatie asemanatoare si poate ca ar face exact la fel, si ca intr-o zi chiar dv. veti fi pusa in fata acelorasi alegeri pe care acum le blamati.

In relatia de cuplu in jurul varstei de 57-58 de ani apare o experienta neasteptata, in care va fi implicata o femeie si o mostenire sau o suma mare de bani, in care reactia dv. emotionala va fi accentuata si in care evenimentele vor evolua rapid. Pe termen scurt va avea consecinte neplacute, dar pe termen lung adaptarea rapida la situatia respectiva poate schimba favorabil destinul.

Dupa octombrie 2010 veti trece prin unele situatii oarecum limitative de viata in care se consolideaza stabilitatea dv. de familie sau apare o schimbare privind domiciliul. Veti beneficia de sfatul unor autoritati sau persoane in varsta si veti capata mai multa incredere in sine, chiar daca la inceput adaptarea va fi dificila. 

Cechi, 16.07.1974 in Bucuresti la ora 01 :30: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Tema natala releva ca in alte vieti ati fost o persoana egoista si aroganta, care considera ca totul i se cuvine, indiferent prin ce mijloace, chiar calcand in picioare liberul arbitru al altora, ceea ce s-a manifestat mai ales fata de sot. Astazi Jupiter retrograd reprezinta corectia pentru aroganta din trecut si se manifesta inclusiv printr-un spirit de dreptate pronuntat, si astfel prin a va simti frustrata si umilita cand altii obtin ceva ce dv. nu ati putut avea.

Pe de alta parte, Neptun retrograd conjunct cu descendentul – deci cu pragul casei casatoriei, spune ca vreti sa uitati acele umilinte provocate celor dragi printr-un fel de evaziune, de evadare de la problemele de cuplu. Pe de alta parte pozitionarea lui Neptun vorbeste despre posibile perioade de singuratate ca si de o anume dificultate de a gasi un partener potrivit, din cauza ca exista multa confuzie in felul dv. de a evalua pe ceilalti, uneori „impodobiti” persoana cu calitati pe care nu le are si apoi tot dv. sunteti cea deziluzionata si dezamagita de realitate, cand o descoperiti.

Valy  23.05.1980, vineri la ora 4.00 dimineata ,Jud. Galati, sex feminin: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrologia mea?

Astrolog Amphora: Regentii karmici ai sensului vietii, cu nodul nord in Leu sunt planetele Uranus, Saturn si Soarele. Ele releva ca aveti de depasit in aceasta viata urmatoarele tipuri karmice :

- karma plutoniana, una dintre cele mai dificile tipuri karmice, legata de rupturi sub toate formele – accidente, somaj, separari, doliu. Desi anunta suferinte, aceasta karma permite o evolutie spirituala foarte mare, vi se ofera sansa, la fel ca in trecut, de a va repara greselile, dar de data asta, pentru erorile dv. veti plati tot in aceasta viata. Veti avea obstacole diverse, dar daca acceptati provocarile destinului, recompensele vor fi pe masura.

- karma piniana – aveti de invatat cum trebuie manevrati banii si valorile; un atasament prea mare fata de bani nu este benefic. Este necesar sa stiti sa va detasati oarecum de valorile materiale, sa nu vi se para fundamentale. In momentul cand acest tip karmic este rezolvat, nu veti mai avea probleme cu banii, pierderi de bunuri si nu veti mai avea un serviciu prost platit in raport cu munca depusa.

- karma martiana, care se leaga de relatiile cu alte persoane, si va pune in fata unor situatii in care va vine greu sa faceti o alegere. Dar ar trebui sa tineti cont ca de multe ori este mai bine sa alegeti ceva gresit decat sa stati pe loc sau sa dati inapoi.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top