Astrologie

#horoscop #zodii #intalniri zodii #preferinte intalnire zodii #preferinte zodii

Ce intalnire isi doreste el, in functie de zodie

Daca ti-ai propus ca noul iubit sa-ti cada cu usurinta in mreje, poti sa te ghidezi dupa caracteristicile sale astrale, iar in acest fel nu vei da gres la primele intalniri.

Berbec

Nativul acestei zodii este un mare amator de sport, asa ca poti sa-l insotesti la o sesiune de jogging prin parc. Nu vei da gres nici daca alegi sa cumperi niste bilete la meciul echipei sale favorite, iar daca porti culorile din echipamentul acesteia, deja l-ai cucerit.

Taur

Barbatul Taur este o fire curioasa si ii place sa stie totul despre obiceiurile, prietenii sau familia ta. Il poti invita sa te insoteasca la o cafea la cea mai buna prietena a ta, iar el va fi incantat. O alta trasatura a taurilor este legata de abilitatile lor artistice: sunt pasionati de pictura, sculptura, olarit, asa ca ii poti face surpriza de a cumpara cateva sedinte la un curs de acest gen.

Gemeni

Barbatii zodiei Gemeni au suflet de copil, asa ca lor le face placere orice activitate ludica. Un Geaman se simte foarte bine alaturi de o gasca mare de prieteni, jucand Monopoly, remy sau carti.

Gemenii sunt deschisi la tot ceea ce inseamna nou, asa ca nu ezita sa-i faci propuneri indraznete!

Rac

Persoanele nascute in zodia Racului sunt extrem de romantice si sunt atrase de ideea de clasic si antichitati. Barbatul Rac se simte in elementul sau la un muzeu sau intr-un targ de anticariat. In ceea ce priveste preferintle sale culinare, Racul prefera mancarurile facute in casa, asa ca s-a ivit momentul sa-ti exersezi talentele culinare.

Leu

Barbatul Leu este genul de persoana careia ii place sa fie in centrul atentiei. Adora luxul si extravaganta, dar in acelasi timp adora sa fie cucerit prin gesturi romantice.

Unui Leu nu i se pare deplasat gestul ca femeia sa-i daruiasca un trandafir rosu sau sa-l astepte cu o sticla desfacuta de sampanie.

Fecioara

Iubitul tau este nascut sub semnul Fecioarei? Atunci trebuie sa stii ca nativii acestui semn zodiacal apreciaza foarte mult ideea de trai sanatos si natural. Se simte in elementul lui cand se plimba printre tarabele pietelor si ii plac mancarurile simple, neprocesate termic. Surprinde-l cu o simpla salata de fructe sau invita-l sa ti se alature la urmatoarele cursuri de yoga.

Balanta

Barbatul Balanta poate fi impresionat foarte usor, daca ai in vedere faptul ca este genul de persoana care apreciaza munca in echipa. Ideea perfecta de intalnire inseamna un curs de dans, o plimbare alaturi de el prin parc sau doua bilete la concert.

Balantele iubesc ideea de frumos si sunt foarte atente la aspectul exterior, asa ca nu face greseala sa te duci nepregatita la primele intalniri. Trebuie sa stralucesti din cap pana-n picioare, de la rujul rosu, pana la unghiile atent lacuite si pantofii cu toc, nimic nu trebuie sa-ti lipseasca din arsenalul de cucerire.

Scorpion

Scorpionii sunt firi meticuloase, carora le place sa analizeze si sa descopere totul in jurul lor. Iti poti petrece o dupa-amaiza frumoasa langa un Scorpion daca accepti sa-l ajuti sa asambleze un puzzle sau daca ai rabdare sa iti arate locurile lui preferate din oras.

Sagatator

Sagetatorul este un mare iubitor de animale. Daca nu a apucat sa-si ia el insusi un caine, te va insoti cu placere atunci cand tu iti vei scoate patrupedul in parc. La fel de bine s-ar simti si daca ai avea initiativa sa mergeti intr-un Animal Shop sau la un adapost de animale.

Capricorn

Daca esti amatoare de drumetii si iti place muntele, iar pe deasupra ai avut si sansa de a intalni un Capricorn, atunci astrele chiar au lucrat pentru tine. Barbatul Capricorn este un bun companion in calatorii.

Varsator

Varsatorul este un visator etern, asa ca ii face placere sa se se plimbe in parc, sa stea tolanit la picnic, sub cerul liber sau sa se plimbe prin padure. Il poti invita la tine acasa, iar daca ii oferi prajituri de casa, ai castigat o bila alba din partea lui.

Pesti

Nativul din zodia Pesti este o persoana altruista, care se implica in activittai umanitare si se simte bine cand cei din jurul sau ii cer ajutorul. Il poti ruga sa-ti acorde sprijinul pentru a strange niste fonduri pentru o cauza nobila.

Foto:jedessine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro