Astrologie

#horoscop #zodii #mama zodii #calitati mama zodii

Ce mama va fi in functie de zodie

In timp ce mama nascuta in zodia Gemeni isi incurajeaza copiii sa experimenteze orice in viata, femeia Rac isi protejeaza copiii de orice pericole si ii tine langa ea, in intimitatea caminului. Iata ce mama va fi, in functie de zodia in care s-a nascut.

Femeia Berbec ca mama

Femeia Berbec este o mama moderna. Aceasta isi doreste sa fie aproape de copilul ei si, in acelasi timp, isi invata copilul sa fie in contact permanent cu lumea si realitatile din jur. Impreuna, mama Berbec si copiii ei pot sa se bucure de viata la maxim.

Femeia Taur ca mama

Pentru femeia Taur, maternitatea este esentiala. Nativele Taur sunt mame iubitoare, capabile sa se daruiasca total copiilor si sa le insufle cele mai bune lucruri.Femeia Taur este o mama corecta, afectuoasa si echilibrata. Cei mici vor beneficia nu doar de prajiturile ei extraordinare, dar si de intelepciunea acestei femei.

Femeia Gemeni ca mama

Mama Gemeni este plina de energie si isi doreste ca copiii ei sa fie dinamici si interesati de orice domeniu. Mama Gemeni incearca sa-si incurajeze copiii sa invete bine la toate materiile si sa nu piarda nicio experienta in viata. Astfel, cei mici vor invata sa se descurce singuri.

Femeia Rac ca mama

Mama Rac este capabila sa-si dea seama ce se intampla cu copiii ei chiar si inainte ca acestia sa rosteasca vreun cuvant. Femeia Rac este plina de afectiune si isi copleseste copiii cu atentia ei. Cand acestia sunt bolnavi, nativa Rac nu se dezlipeste de langa ei. Este bine ca nativa Rac sa nu-si faca atat de multe griji.

Femeia Leu ca mama

Leoaica este o mama care participa cu bucurie la jocurile copiilor, invatandu-i pe acestia sa se bucure de momentele frumoase ale vietii. Nativa Leu este o mama generoasa, care are grija ca celor mici sa nu le lipseasca nimic. Este bine ca banii investiti sa nu fie exagerat de multi, pentru ca cei mici sa aiba ocazia sa invete valoarea lor.

Femeia Fecioara ca mama

Mama Fecioara este foarte preocupata de copiii ei. Invatatura, sanatatea, igiena, regulile de buna purtare, ordinea, toate sunt importante pentru ea. Copiii ei, insa, nu sunt doar bine crescuti, dar se bucura si de afectiunea mamei lor, chiar daca aceasta ar putea parea o persoana rece.

Femeia Balanta ca mama

Nativa Balanta poate sa aiba nevoie de ajutor in cresterea copilului cel putin in primii ani de viata. Dupa ce capata mai multa incredere in ea, nativa Balanta devine o mama matura, afectuoasa si corecta, care se pricepe sa-si invete copiii diferenta intre bine si rau.

Femeia Scorpion ca mama

Intre mama Scorpion si copiii ei exista o legatura profunda, in care uneori nu este nevoie de cuvinte. Mama Scorpion face totul pentru a se asigura ca copiii ei au tot ce le trebuie, ca sunt sanatosi si fericiti. Mama Scorpion ramane alaturi de copiii ei si dupa ce acestia devin adulti si au propria lor familie.

Femeia Sagetator ca mama

La inceput, se poate ca proaspata mamica Sagetator sa aiba nevoie de ajutorul familiei in cresterea copiilor. Mai tarziu, insa, mama Sagetator devine foarte talentata si se daruieste total copiilor, cu minim de efort. Copiii unei femei Sagetator calatoresc mult si descopera lumea de mici.

Femeia Capricorn ca mama

Mama Capricorn isi adora copiii si le insufla principii bune, pentru a face din ei oameni admirabili. Nativa Capricorn isi incurajeaza copiii sa-si implineasca visele si este alaturi de ei intotdeauna.

Femeia Varsator ca mama

Femeia Varsator le ofera copiilor sai libertate de actiune. In acelasi timp, nativa isi invata copiii sa fie sinceri si corecti. Mama Varsator poate petrece momente minunate in compania copiilor. Este importanta trasarea unor limite pentru a evita conflictele.

Femeia Pesti ca mama

Femeia Pesti se dedica in intregime copiiilor sai si pentru ea nu exista un efort prea mare care poate fi facut pentru acestia. In momentele dificile, nativa Pesti tinde sa-si ajute prea mult copiii, facandu-i dependenti de ea fara sa vrea. Mama Pesti trebuie sa se distanteze putin.

Foto: papamama.org.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro