Astrologie

#astrologie #pasare #horoscop #predictii #zodie

Ce pasare iti reprezinta zodia

Asa cum exista un horoscop al florilor, iar cel european, cel chinezesc si cel egiptean le atribuie oamenilor corespondenti din regnul animal, nu putea lipsi unul care sa asocieze personalitatile cu reprezentantele speciilor zburatoare. Omul traieste in comuniune perfecta cu natura, motiv pentru care ii seamana in anumite privinte.

Horoscopul pasarilor are 13 zodii, spre deosebire de cel european. Acestea sunt:

  • Prihorul (21 ianuarie - 17 februarie);
  • Sticletele (18 februarie - 17 martie);
  • Soimul (18 martie - 14 aprilie);
  • Albatrosul (15 aprilie - 12 mai);
  • Porumbelul (13 mai - 9 iunie);
  • Vulturul (10 iunie - 7 iulie);
  • Privighetoarea (8 iulie - 4 august);
  • Pescarusul (5 august - 1 septembrie);
  • Lebada (2 septembrie - 29 septembrie);
  • Ciocanitoarea (30 septembrie - 27 octombrie);
  • Vanturelul (28 octombrie - 24 noiembrie);
  • Corbul (25 noiembrie - 23 decembrie);
  • Batlanul (24 decembrie - 20 ianuarie).

Iata care sunt caracteristicile fiecarei zodii din horoscopul pasarilor:

Prihor

Prihorul este foarte energic si ii place sa fie mereu activ. Se implica si pune suflet in ceea ce face, iar familia este mereu o prioritate pentru el. Defectele acestei zodii sunt orgoliul nemasurat si inclinatia catre discutii contradictorii.

Sticlete

Sticletele este foarte sociabil si are nevoie sa fie inconjurat mereu de cei dragi, pentru a se simti in siguranta. Defectul sau este impulsivitatea, dar este suficient de tolerant si de inteligent incat sa-si repare greselile.

Soim

Soimul are o personalitate foarte puternica si este extrem de rational. Stie foarte bine sa isi conserve energia si nu se implica in activitati care nu i-ar aduce foloase. Este foarte curajos, lucru care il determina ca uneori sa incerce sa zboare mai sus decat poate.

Albatros

Daca ar fi comparati cu o stiinta, aceasta ar fi filosofia. Intrebarile existentiale ii fac uneori pe albatrosi sa isi piarda capul si sa ajunga in situatii nu tocmai placute. Sunt melancolici si sensibili, dar foarte ambitiosi si perseverenti totodata.

Porumbel

Porumbeii sunt foarte linistiti si blajini, iar uneori aceste trasaturi ii fac mai vulnerabili. Iubesc natura si arta si sunt fascinati de tot ceea ce se materializeaza in mod estetic. Sunt toleranti, rabdatori si se adapteaza cu usurinta.

Vultur

Vulturii sunt adesea inzestrati cu o inteligenta superioara, fie ea de natura logica sau creativa. Au foarte multe talente si spiritul lor vizionar ii scoate mereu din anonimat. In plus, integritatea de care dau dovada impune respect celor din jur.

Privighetoare

Privighetorile sunt firi foarte sociabile si se implica cat pot de mult in activitati caritabile. Empatizeaza cu semenii lor si stiu sa se faca placute prin bunatatea de care dau dovada. Nativii acestei zodii te ung, efectiv, pe suflet.

Pescarus

Pescarusii indraznesc sa viseze la locuri pe care nu le poate atinge oricine si reusesc mai mereu sa ajunga acolo, datorita ambitiei de care dau dovada. Le place sa fie in centrul atentiei si au toate calitatile necesare pentru a atrage privirile.

Lebada

Lebedele au niste principii foarte bine delimitate si nu se dezic niciodata de acestea. Cand sunt indragostiti, pot deveni foarte pasionali, dar si violenti, in cazul in care sunt raniti.

Ciocanitoare

Ciocanitoarele sunt foarte ingenioase si foarte curajoase in a-si sustine ideile. Inteligenta si creativitatea lor se manifesta uneori galagios, astfel ca sunt mereu sufletul petrecerii.

Vanturel

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte perspicace si au abilitati extraordinare de a rezolva problemele. Sunt, de asemenea, foarte indrazneti si au standarde inalte.

Corb

Corbii sunt foarte distinsi si eleganti si extrem de dezvoltati pe latura intelectuala. Sunt buni profesionisti in cariera si foarte corecti. Impun respectul prin tinuta lor demna si prin gandirea foarte rationala.

Batlan

Batlanii dau dovada de o rezistenta iesita din comun, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Sunt intelepti si reusesc sa iasa cu demnitate din orice situatie. Nu de putine ori, sunt lideri de opinie pe care ceilalti membri ai grupului ii admira si ii respecta.

Sursa foto: w8themes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare