Astrologie

#karma #vieti anterioare #tema natala #karma pozitiva #amphora #astrolog amphora

Ce platesc in aceasta viata din greselile facute in vietile anterioare?

Roro , fem, 22 iulie 1964, 10:30 Bucuresti: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Saturn retrograd in Pesti, casa copiilor vorbeste despre o karma delicata din alte vieti , o karma emotionala, legata de ascetism, misticism si credinta. Ati avut vieti de mistic in care ati exagerat cu viata ascetica. De asemenea, planeta mai indica o karma in raport cu parintii (din postura de copil) sau in raport cu copiii (din postura de parinte), ca si in legatura cu iubirea, creativitatea si distractiile. Pot sa apara perioade de locaje, dificultati si frustrari in aceste domenii.

Karma pozitiva vine din faptul ca indiferent cat si cum ati exagerat, spiritual dv. ati lucrat la evolutia sa si acum aveti de beneficiat din aceasta prin a fi rabdatoare si matura in gandire, prin a sti sa asteptati ca roadele actiunilor dv. sa fie maxime. Sunteti genul de om care stie sa faca totul la timpul potrivit si va aflati la locul potrivit atunci cand este nevoie de dv.

Ar trebuit sa fie echilibrat pana acum planul emotional – aveti emotii puternice si prin aceasta singura va creati dificultati de relationare cu ceilalti. Una dintre rezolvari este aplanarea divergentelor cu mama sau cu orice femeie importanta din viata dv. ( sora , prietena, fiica, nora).

alinutza9, 8.04.1984 ora 11:20 Galati: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Alinutza, tu ai mai multe planete retrograde in tema natala, pe Marte si pe Saturn in Scorpion, casa copiilor, care vorbesc despre lectii de viata in raport cu copiii tai, dar si cu relatiile sentimentale pasagere – de regula te implici afectiv mai greu intr-o relatie de cuplu, datorita unei neincrederi si a unor nereusite din alte vieti. Ai pe Uranus si pe Neptun retrograde in casa sanatatii si a serviciului, ceea ce va aduce cateva raporturi dificile cu colegii ca si riscul de a evalua gresit ceea ce se petrece in atmosfera de la serviciu.

Iar sub aspectul sanatatii, asta in ultima parte a vietii mai ales, poti fi predispusa la boli dezvoltate pe fond nervos ca si la tentatii de genul fumat, poate chiar alcool (aceste tendinte se pot educa, aspectele implicate in interpretare nu sunt foarte puternice).

Uranus este si conjunct cu nodul sud al sensului vietii ceea ce indica o karma cu prietenii, cu dorinta ta mare de libertate de unde pot rezulta dificultati de relationare mai ales sentimentala, dar in mod particular la tine este vorba si de o karma in raport cu mostenirile si cu banii obtinuti usor. Evenimente neasteptate si neprevazute, in care adaptarea rapida este cuvantul cheie pentru a reusi ceea ce-ti doresti vor surveni daca vei avea de intrat in posesia unei mosteniri si daca vei avea o afacere proprie.

teodora d. Galati, 25 aprilie 1982 intre 13,30 si 14,00: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?  

Astrolog Amphora: In primul rand, in aceasta viata ti se va oferi sansa de a repara greselile din casnicie (Iunona conjuncta cu nodul lunar sud al sensului vietii).

Apoi ai 6 planete retrograde care te predispun la calitati paranormale latente ca si la capacitatea de a visa sau de a avea flashuri in stare de veghe din vietile tale anterioare. Ai intuitii foarte clare si perceptii despre ceea ce urmeaza sa ti se intample, desi in iubire este posibil sa crezi de multe ori ca ti-ai intalnit idealul, chiar sa simti foarte puternic ca ti-ai intalnit sufletul pereche, iar persoana respectiva sa fie cu totul altfel decat ai crezut tu.

Aici e nevoie de multa atentie si de o foarte buna cunoastere a partenerului inainte de a avea incredere in ceea ce ai simtit, pentru ca de multe ori senzatiile raportate la viata de cuplu sunt inselatoare. Cu Marte, Saturn si Pluto retrograde in Balanta este evidenta o karma de cuplu, ai intalniri cu parteneri care ti-au mai fost iubiti si in alte vieti sau cu care atunci ati avut raporturi de rivalitate sportiva ori de alta natura.

Dar capacitatea ta de comunicare, flerul tau, faptul de a sti exact ce sa spui si cum, in asa fel incat sa valorizezi persoana din fata ta si sa ti-o transformi in amic si nu in dusman, te va ajuta sa depasesti momentele mai delicate pe care le vei avea de traversat.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului