Astrologie

#dragobete #astrologie #ziua indragostitilor #horoscop #predictii

Ce sa faci de Dragobete daca esti singur

Dragobetele se apropie cu pasi repezi, iar tu nu ai inca un partener sau ai ramas singur/a chiar in aceasta perioada si te gandesti cu groaza la atmosfera plina de romantism ce se va instala in jurul tau? Astrele te pot ajuta sa gasesti o solutie pentru a depasi aceasta zi siropoasa. Iata ce trebuie sa faci in functie de zodie pentru a trece cu bine Dragobetele chiar daca esti singur:


Berbec

Puternici din fire, Berbecii nu se vor lasa prea mult afectati de faptul ca vor petrece Dragobetele singuri. Impulsivi si incapatanati, Berbeci ar trebui sa lase la o parte orgoliile si sa fie mai expresivi, daca vor sa-si gasesca un partener. Pentru a trece cu bine aceasta zi, Berbecii ar trebui sa se lase purtati in atmosfera romantica si sa dea si ei impresia ca sunt romantici innascuti.


Taur

Taurii ar trebui sa se relaxeze si sa profite din plin de aceasta zi. Pentru ca le place sa fie rasfatati, Taurii ar putea petrece ziua de Dragobete la un spa sau sau la o sedinta de masaj. De asemenea, pentru ca mancarea este una dintre pasiunile Taurului, se pot rasfata cu dulciurile lor preferate sau pot merge chiar sa-si petreaca intreaga zi la targurile alimente traditionale sau de ciocolata.


Gemeni

Gemenii nu vor avea mari probleme in a-si gasi o activitate care sa-i desprinda de atmosfera romantica. Firi comunicative si extrem de sociabile, Gemenii isi pot petrece ziua la o partida de bowling cu prietenii sau intr-un club, mai ales ca distractia este una dintre marile placeri ale nativului acestei zodii. Dornici de senzatii tari, Gemenii ar putea sa-si mareasca adrenalina practicand un sport extrem: catarari sau bungee jumping.


Rac

Romantici incurabili, pentru Raci, Dragobetele ar fi un bun prilej sa se gandeasca la o noua iubire si sa preia initiativa in cazul in care deja au pus ochii pe cineva. O iesire in oras cu prietenii, in care sa nu lipseasca si schimbul de cadouri simbolice acestei zile, ar fi, de asemenea, ideala ei. Astfel, vor simti spiritul acestei sarbatori, fara sa se gandeasca insa la fostul partener.


Leu

Terapia prin shopping este perfecta pentru nativii Leu. Daca vor merge la cumparaturi, vor trece cu brio ziua de Dragobete chiar daca sunt singuri. O vestimentatie noua sau un cadou pe care voiau sa si-l faca de mult timp i-ar face extrem de fericiti pe nativii Leii. De asemenea, o zi la un salon de infrumusetare i-ar face sa uite imediat toate gandurile negative.


Fecioara

Familistii Fecioara si-ar putea gasi vindecarea tot acasa. Singuratatea va fi imediat data uitarii daca si-ar petrece ziua reorganizand spatiul din casa sau daca si-ar procura obiecte decorative feng-shui.


Balanta

Balantele ar putea fi fericite daca in aceasta zi i-ar face pe altii fericiti. Nativii Balanta s-ar putea elibera de orice ganduri negative daca ar oferi compasiune si dragoste unor persoane care au probleme. O vizita la un azil de batrani, care cu siguranta ar avea nevoie de o vorba buna, ar fi activitatea perfecta pentru Balante.


Scorpion

Amatori de mister si seductie, Scorpionii ar putea inventa in aceasta zi trucuri prin care sa atraga noi parteneri. Astfel, acestia ar putea emana rumoare in jurul daca si-ar putea trimite singuri un cadou misterios la munca. Cu siguranta se vor binedispune daca vor vedea ca sunt in centrul atentiei.


Sagetator

Pentru ca sunt pasionati de calatorii, Sagetatorii ar fi linistiti si si-ar incarca bateriile daca ar face de Dragobete o escapada la munte. O mica aventura le va readuce cu siguranta zambetul Sagetorilor.


Capricorn

Capricornii nu trebuie sa-si faca nicio grija ca sunt singuri in aceasta zi. Farmecul lor aparte va atrage cu siguranta foarte multe priviri. O seara in oras cu prietenii sau o plimbare scurta in parc s-ar putea termina pentru Sagetatori cu o noua idila.


Varsator

Varsatorii trebuie sa fuga neaparat de zonele in care ar putea intampina tarabe sau magazine cu produse specifice acestei sarbatori. Asa ca, imediat ce au terminat cu munca, Varsatorii ar face bine sa se izoleze putin. Ar putea organiza o cina intima, acasa, alaturi de cativa prieteni.


Pesti

Sensibilii Pesti au mare nevoie ca in aceasta zi sa fie inconjurati de prieteni. Ar putea cadea in melancolie imediat. O iesire la un restaurant sau la o petrecere le-ar tine gandurile ocupate Pestilor extrem de visatori.

Sursa foto: www.lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului