Astrologie

#astrologie #partener #horoscop #predictii #iertare

Ce sanse ai sa obtii iertarea in functie de zodia partenerului

Sa spunem ca ai facut un lucru ingrozitor sau gresit in fata persoanei pe care o iubesti si nu stii care sunt sansele ca ea sa te ierte. Pe langa numerosii factori care influenteaza toleranta partenerului tau in fata gafelor mai mici sau mai mari pe care le comiti, se numara si zodia care ii guverneaza destinul. Cat de iertator este cel cu care iti imparti viata, afli din horoscop!


Berbec

Masura in care un Berbec poate sa uite si sa ierte este intotdeauna vaga si neregulata. Cu alte cuvinte, nu stii niciodata cand va reveni asupra frustrarii pe care i-ai provocat-o la un moment dat. Cand gresesti in fata acestui nativ, il vezi cum se infurie, apoi cum ii trece, ca pana la urma sa isi reaminteasca de fapta total neasteptat si sa se supere din nou. Ciclul continua la nesfarsit.


Taur

Speri sa gasesti iertare definitiva in fata unui Taur? Nadajduiesti zadarnic, deoarece atunci cand ranesti grav un reprezentant al acestei zodii, sansele sa fii absolvit de vina sunt inexistente. Dintre toate zodiile, Taurii sunt cel mai predispusi sa poarte cu ei furia in mormant, iar tu nu poti face nimic in aceasta privinta.


Gemeni

Gemenii sunt firi iertatoare, deci ai toate sansele sa recastigi afectiunea unui nativ in aceasta zodie. Cand, unde si de ce raman insa mistere, intrucat persoanele Gemeni sunt atat de schimbatoare, incat pot sa te ierte pe moment sau sa te "tortureze" luni in sir pentru o greseala.


Rac

Fara doar si poate, un Rac poate ierta din suflet. Acest lucru se intampla deoarece acesti nativi au o empatie aparte si reusesc sa vada intotdeauna situatiile din prisma celuilalt. Daca decizi sa i te deschizi cu sinceritate si ii arati ca regreti, un Rac va fi mereu dornic sa te primeasca in bratele sale protectoare.


Leu

Leii pot fi iertatori, deoarece in relatiile intime, in care se implica, sunt iubitori, pozitivi si foarte loiali. Daca te iubeste cu adevarat, va ajunge sa iti ierte orice greseala. Acest lucru nu inseamna ca nu va trebui sa "muncesti" pentru a-i recastiga increderea!


Fecioara

O Fecioara iti va ierta greselile, insa nu le va uita niciodata. Acest lucru se intampla deoarece mintea acestor nativi este foarte activa si analitica, prin urmare nu se pot abtine sa nu invoce o gafa a trecutului, atunci cand pana si cel mai mic amanunt le reaminteste despre aceasta.


Balanta

Campionii puterii de iertare sunt nativii in Balanta, fara doar si poate. Intrucat este firea lor innascuta de a face eforturi pentru a mentine pacea si armonia, Balantele sunt oricand gata sa ierte si mearga mai departe, pana si la cea mai mica justificare. Da-i un motiv sa treaca peste dezamahire si o va face intotdeauna!


Scorpion

Vesti proaste in cazul Scorpionului: ai gresit fata de el, nu poti pretinde iertare irevocabila si permanenta. In cel mai bun caz, poti lupta pentru o a doua sansa, invocand alte merite care sa iti mentina o imagine buna. In cel mai rau caz, va folosi razbunarea pentru a te face sa regreti sau, mai rau, pentru a-ti distruge viata.


Sagetator

In cazul Sagetatorului, iertarea este posibila, dar doar daca face parte din setul personal de valori al nativului. Lucrurile se schimba radical, daca vorbim despre o persoana incapatanata, cu idei putine si fixe, printre care se numara si convingerea ca o fapta gresita nu poate fi stearsa niciodata.


Capricorn

Capricornii sunt indivizi destul de inflexibili, care nu reactioneaza prea bine atunci cand cineva le incalca regulile. Un nativ in aceasta zodie nu te iarta niciodata cu adevarat, chiar daca se pot preface o vreme ca au facut-o, daca au nevoie de ceva de la tine.


Varsator

Un Varsator te iarta in cele din urma, pentru ca sta in firea lui sa renunte la energiile negative si sa le pastreze exclusiv pe cele pozitive. Partea mai putin placuta este ca dureaza ceva timp pana cand Varsatorul proceseaza explicatiile logice pe care i le oferi, scapa de resentimente si incepe sa priveasca lucrurile dintr-o noua perspectiva. Cu cat ii oferi mai multe argumente plauzibile, cu atat grabesti procesul mai mult.


Pesti

Pestii iarta intotdeauna, deoarece detesta sa poarte asupra lor o povara in plus, cea a resentimentelor si a energiilor nocive. Vei obtine iertarea unui Peste, insa ofera-i timp si spatiu pentru a procesa informatiile si a lua o decizie fara sa simta ca sunt constransi sau manipulati.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro