Astrologie

#compatibilitate #astredamus #astrolog

Ce sanse avem sa fim din nou impreuna?

Simo, sex feminin, 23.09.1970, ora 18.30, el, sex masculin, 17.07.1967, ora 11: Vom forma un ?

Astrolog Astredamus:
Compatibilitatea cuplului are o caracteristica aparte. Inceputul relatiei este sub semnul intelegerii si armoniei. Persoana de sex feminin are impresia ca a gasit pe acel cineva pe care se poate baza in orice circumstanta. Ea considera ca alaturi de el isi va pune ordine in viata. Acest sentiment placut nu va dura mult timp. E vorba de cativa ani.

Ulterior nimic nu va mai fi ca la inceput. El se va considera inutil in casnicie. Aspectele astrale se vor transpune printr-o critica aspra asupra ei, culmea, acuzand-o exact de ceea ce el ar trebui acuzat. In orice caz, tensiunea se va acumula in cuplu, iar divortul va fi o chestiune de timp. Despartirea va fi dificila, el revenind de multe ori cu ideea de a reinnoda relatia si a nu o finaliza prin divort. In orice caz, nu pot spune despre Dvs ca veti forma un cuplu fericit .

Voicu Rodica, 13 martie 1982, ora 09/00, sot, 14 ianuarie 1979, la ora 05/00: Suntem compatibili ?

Astrolog Astredamus:
Dna Rodica, el este jumatatea Dvs, aspect care nu este garantia ramanerii impreuna. Motiv pentru care v-ati casatorit. Compatibilitatea are multe semne de intrebare. Evenimentele din aceasta iarna v-au pus deja pe ganduri de divort. Despartirea va fi mai grea decat convietuirea. Prin urmare, putine as putea sa va spun despre compatibilitate.

In schimb, dupa cum am spus, tocmai va faceti planuri de divort. Fie in anul viitor il veti finaliza, in cazul in care el va dori o finalizare rapida a despartirii. Fie despartirea va trena vreo 4, chiar 5 ani, in cazul in care el va fi indecis. In acesti ani, el, va depune mult efort, nu pentru salvarea casniciei, ci pentru impiedicarea divortului. Urmatorii trei ani vor fi plini de evenimente, majoritatea fiind mai putin placute. Ceea ce este de admirat la sotul Dvs este vointa.

aura, 08.01.1988, ora 12-03, el, 06.09.1986, ora nu o stiu: Ne-am despartit, vom mai putea fi impreuna?

Astrolog Astredamus:
Intervalul orar pe care l-ati scris (12-3) este, nu foarte mare, ci critic, pentru a va da un raspuns exact. De altfel, nu imi dau seama din intrebare daca despartirea Dvs este una oficiala sau doar de conjunctura prieteneasca. Ceea ce pot sa va spun este faptul ca intre voi exista o sansa extrem de mare si frumoasa de a porni si construi un viitor minunat. Sansa este certa.

Pentru amanunte este necesara stabilirea orei de nastere. Aceasta sansa este insotita de cateva obstacole majore, care pot fi sau nu trecute, doar in functie de localizarea lor pe astrograma. Localizare data de ora la care v-ati nascut.

 


 

 

 

Sursa foto : lettre-d-amour.eu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare