Astrologie

#astrolog #astrolog astredamus #casnicie #casatorie #relatie #compatibilitate

Ce sanse avem sa fim impreuna?

Ludmila C, 12 octombrie,1983, la ora 19:20, Republica Moldova, orasul Balti, barbat, nascut la data de 16 iunie, 1983: Ne este dat sa fim impreuna?

Astrolog Astredamus: Dvs Ludmila, doriti sa stiti daca va este dat sa fiti impreuna. Raspunsul e nu. In pofida acestui raspuns, aveti sanse de casatorie cu el. Casatoria este  un fel de "dragoste cu nabadai".

Va intelegeti pe toate aspectele intime ale relatiei, mai putin pe cea a banilor. Banii va pot uni si tot ei va vor desparti. Amandoi veti lucra intr-un domeniu informational, unde veti castiga usor bani.

Deoarece va este menit sa invatati sa administrati cu maturitate banii, nu veti accepta ideiile lui. La prima pierdere suferita impreuna, divortul e ca si semnat. De altfel, toti banii castigati ii veti pierde pana va veti hotari sa divortati. Abia pe urma veti putea tezauriza veniturile. In consecinta, va legati la cap, fara sa va doara.

Veronica, nascuta pe 12.10.1968, ora 17, iar prietenul meu pe 11.04.1972: Exista compatibilitate si sanse pentru o relatie profunda, eventual casatorie?

Astrolog Astredamus: Cartacteristica predominanta a cuplului este dialogul. Exista doua aspecte esentiale in aceasta relatie. Primul aspect: este benefic in varianta in care amandoi munciti intr-un domeniu intelectual. In acest caz aveti o foarte buna compatibilitate astrala.

Mai mult, prezenta lui langa Dvs va faciliteaza urcarea pe ierarhia carierei. In cealalta varianta, in care munca Dvs nu are nicio tangenta cu intelectualitatea, nu sunteti deloc compatibili . Mai corect spus, relatia fizica placuta in principiu va fi eclipsata de lipsa comunicarii. In acest caz veti deveni o persoana barfitoare, iar el se va pierde intre aburii bauturii.

Amandoi veti pune vina unul pe celalat. Chiar daca nu va veti desparii, casatoria va fi un esec. Casatoria este foarte posibila, dar ganditi-va la ce am spus, pentru a vedea in ce masura merita sa faceti pasul. Obligatie de casatorie cu el nu aveti.

Alexandra C., 07.05.1983, ora 20.45, femeie, partener, 04.03.1983 - ora 12.00: Ne vom casatori?

Astrolog Astredamus: Alexandra, esti o persoana ultrafeminina, foarte sensibila si devotata si iubitoare. Ai putea fi o excelenta artista. Pe langa aceste calitati aveti si mici aspecte defavorabile. Principalele sunt acelea ca nu prea credeti fara sa vedeti.

Daca nu-i vedeti banii in cont respectivului, nu il credeti ca ii are, daca nu vedeti o diploma intr-un domeniu al respectivului, nu il credeti ca ar putea sa aiba acele calitati pe care ar sustine ca le are...

Asadar acestea vor fi motivele pentru care veti avea multe probleme intr-o casnicie cu el. Aici va fi sursa nefericirii alaturi de el. Ideal ar fi sa va casatoriti peste 5 ani cu aceasta persoana. In acest fel veti avea credinta ca intr-adevar este ceea ce va doriti, iar relatia va fi de durata. Altfel veti avea o multime de neplaceri si suferinta in aceasta relatie. De altfel abia peste 5 ani veti fi maturizata si pregatita pentru o viata familiala.


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro