Astrologie

#compatibilitate #astredamus #astrolog #astrolog astredamus #relatie #viitor impreuna #astre

Ce sanse sunt pentru un viitor impreuna?

Carina P., feminin, 16 nov 1978, Sighet, ora 03.09, partener, nascut pe 2 mai 1975, Busteni: Suntem compatibili sau ne vom casatori?

Astrolog Astredamus: Compatibilitate in adevaratul sens al cuvantului nu prea aveti. Exista atractia fizica. Compatibilitatea sexuala, pe care o considerati ca existenta, nu e decat reflexia bunurilor materiale viitoare, pe care in prezent le considerati ca si cum v-ar apartine. In realitate el nu e decat primul strop de lumina in viata Dvs. Prima raza de viata aparuta dupa neplacerile cauzate de ultimii ani.

Pe masura ce relatia va avansa in timp, disputele verbale vor deveni tot mai dese. In principiu, Dvs veti porni majoritatea acestora. Ca aveti sau nu dreptate, nici nu mai conteaza, atata timp cat numarul acestora va deveni tot mai mare.

Convietuirea alaturi de el va necesita un efort urias. Adica sa nu il criticati si mai ales sa nu il analizati. Doar sa va bucurati de avantajele materiale. Nu prea tine. Bucurati-va ca soarele a rasarit la orizont, el este primul astfel de semn.

Loredana U., 7.03.1982, ora16.00, el, 9.05.1982, ora 12.00: Ce sanse sunt de un viitor impreuna ?

Astrolog Astredamus: Loredana, te asteapta un viitor frumos alaturi de el. Dragoste la prima vedere . Din punct de vedere al comportamentului fata de femei, nu prea stie ce asteapta acestea de la el. Dar compenseaza sublim cu un aer de "gentleman", frumos, intelectual si excentric oarecum.

Finetea si grosolania lui au un aer atat de fumat , incat e greu de deosebit. Acesta e farmecul lui. Si v-a atras in mrejele dragostei. Pe cat de repede vi s-au aprins "calcaiele" dupa el, pe atat de repede se poate termina aceasta relatie. De ce? Deoarece exista posibilitatea sa fiti disponibila. In varianta in care sunteti prinsa in alta relatie, il veti pierde, altfel veti face casa buna impreuna. Viitorul relatiei depinde strict de diponibilitatea Dvs in a continua relatia pe termen lung. Ma refer la prezent, deoarece viitorul poate aduce multe variabile.

xR, feminin, nascuta pe 08.12.1978, la ora 11.am iar el pe 18.06.1980, la ora 09.am: As dori sa aflu daca suntem cu adevarat compatibili si daca mai avem vreo sansa in viata asta?

Astrolog Astredamus: Banii, sau echivalentul financiar al bunurilor materiale. Puneti-va de acord impreuna, pe acest aspect, si mai aveti o sansa. Mica, dar reala.

Ultimele luni au acutizat la maxim neintelegerile intre voi. Vina e si a Dvs, deoarece sunteti putin cam agresiva in limbaj, chiar daca aveti motive reale. Sunteti inteligenta si isteata. Folositi aceste daruri pentru armonie. Scoateti la lumina artistul din Dvs, deoarece aveti astfel de veleitati.

Altfel, nu faceti decat sa puneti paie pe foc. De luna viitoare, se va ivi un fel de sansa in a va rezolva tensiunile care au aparut. Aceasta sansa are un mare grad de iluzoriu in ea. Punctul meu de vedere? Pot spune ca vor fi doar sperante. Separarea definitiva e doar o chestiune de timp. Va veti recasatori, si veti cunoaste si cealalta fata a casniciei. Cea placuta si armonioasa. Nu este un argument pentru apologia divortului. Este  limbajul astrelor.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top