Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #data nasterii #ziua nasterii

Ce spune despre tine ziua saptamanii in care te-ai nascut

In functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut, oamenii au anumite trasaturi de caracter si inclinatii. Acestea pot fi cultivate si transformate in aptitudini si performante, insa astrologia si educatia nu sunt singurele care influenteaza evolutia oamenilor.

In functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut, destinul tau poate fi influentat intr-o anumita directie. Afla ce semnifica ziua nasterii tale din saptamana si invata sa te folosesti de darurile cu care ai fost inzestrat, tinand cont de ceea ce ti-a fost ursit.

Luni

Luni este prima zi din saptamana si simbolizeaza inceputul. Cei nascuti lunea au putere de a prelua initiativa, de a face si de a invata mereu lucruri noi. Sunt persoane deschise care se adapteaza cu usurinta, foarte inteligente si capabile sa se descurce in orice situatie.

Cea mai importanta trasatura a persoanelor nascute la inceputul saptamanii este talentul in arta comunicarii. Acesti oameni stiu sa fie diplomati si totusi sa spuna lucrurilor pe nume fara ocolisuri, sunt constienti de impactul pe care il pot avea cuvintele si in plus, sunt foarte talentati in a gasi cele mai potrivite si frumoase formulari atunci cand vor sa spuna ceva.

Marti

Marti este ziua cea mai activa din saptamana, cea in care termini lucrurile pe care le-ai inceput luni, cea in care esti inca plin de energie si de vitalitate, cea in care ai reusit deja sa-ti intri in ritm, dar inca nu ai obosit.

Persoanele nascute martea sunt energice si perseverente, dornice sa faca tot mai multe lucruri si sa-si dovedeasca eficienta, minutioase si atente la detalii, perfectioniste, care vor sa se autodepaseasca si sa faca performante in domeniile in care activeaza.

Cea mai importanta calitate a acestor persoane este ca sunt neobosite si mereu capabile sa mai faca ceva. Energia lor debordanta ii poate face pe altii sa se simta inutili si inceti.

Miercuri

Miercuri este ziua acceptarii si a iertarii. Miercurea marcheaza mijlocul saptamanii lucratoare, echilibrul dintre entuziasmul de la inceput si oboseala de final. Este ziua in care oamenii tind sa fie mai toleranti si inclinati spre introspectie, lucru care ii ajuta sa faca pace cu propriul trecut.

Persoanele nascute miercurea sunt intelepte si iertatoare, rabdatoare si optimiste. Punctul lor forte este capacitatea de a invata din propriile experiente si de a accepta cu mult calm anumite situatii pe care nu le pot controla.

Joi

Joi este ziua cunoasterii si a analizei. Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane dornice sa afle si sa invete cat mai multe lucruri, sunt sociabili dar totodata aspri cu cei din jur, sunt exigenti cu sine si foarte obiectivi si corecti in analizele lor.

Punctul forte al acestor persoane este intuitia extraordinara si capacitatea de a interpreta comportamentul uman al semenilor, cu precizie matematica. O persoana nascuta joia nu este niciodata naiva si nu se lasa dusa de nas de catre nimeni.

Vineri

Vineri este o zi prielnica socializarii, a cladirii de noi relatii, a flirturilor si a impacarilor. Cei nascuti vinerea sunt firi foarte optimiste, care aleg sa vada mereu jumatatea plina a paharului.

Punctul forte al acestor persoane este faptul ca sunt plini de speranta si nu se lasa niciodata demoralizati de nimeni si de nimic. Cei nascuti vinerea sunt prietenosi si amabili cu cei din jur, politicosi si mereu pregatiti sa sara in ajutorul semenilor.

Sambata

Sambata este o zi caracterizata prin curajul de a lua decizii si prin autocontrol. In zilele de sambata, oamenii tind sa se concentreze asupra aspectelor vietii pe care trebuie sa le modifice.

Cei nascuti sambata sunt adesea persoane hotarate si curajoase, capabile sa-si ia viata in propriile maini si sa nu depinda de nimeni. Sunt independenti si dornici sa-si castige libertatea, chiar daca asta inseamna sa se lupte uneori cu propriile temeri.

Duminica

Chiar si din punct de vedere religios, duminica este o zi destinata odihnei si relaxarii. Este ziua in care stii ca saptamana se apropie de final, ca munca poate sa ia o mica pauza, asa ca ai libertatea de a-ti petrece timpul alaturi de cei dragi.

Persoanele nascute duminica sunt inclinate catre iubire si prietenie, iar caracteristica lor cea mai importanta este capacitatea de a-si indragi semenii. Sunt vesnic indragostiti si nu se sfiesc sa arate acest lucru, iar in relatiile cu prietenii sunt mereu loiali, ingaduitori si protectori.

Sursa foto: sleepout.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro