Astrologie

#astrologie #trasaturi #predictii #zodie #trasaturi fizice

Ce tip de trasaturi ti-a daruit natura, in functie de zodia ta

Invidiezi constitutia corporala a unei cunostinte si te intrebi de ce nu arati si tu la fel? Mama Natura ne-a inzestrat pe fiecare cu trasaturi speciale, care ne individualizeaza si ne dau propriul sarm. Dar stiai ca zodia ta ti-a influentat pana si fizionomia si aspectul fizic in general? Iata care sunt caracteristicile exterioare ale semnului tau zodiacal!


Berbec

Berbecii au un maxilar puternic, fruntea lata, pometi rosii, corp puternic si bine proportionat, inaltime peste sau sub medie, par inchis la culoare sau nisipiu, sprancene expresive (groase) si ochi patrunzatori, in care se oglindeste tocmai firea lor pasionala si ambitioasa.


Taur

Taurii au in general trasaturi inocente, ochi langurosi de copil, buze pline, dinti de mici dimensiuni si perfect aliniati, parul des si gros, frunte ingusta, un gat mai gros decat in mod normal, precum si un chip atractiv. Inaltimea acestor nativi este de regula medie sau mica.


Gemeni

Gemenii au zambet strengaresc, un chip carismatic, buze pline, inaltime medie, barbie bine proportionata, pometi inalti, alura tinereasca, oase subtiri si fragile, trasaturi ascutite, degete lungi, mers elegant (cu pasul usor), ochi luminosi si stralucitori, precum si o postura impecabila.


Rac

Racii au in general ochii usor departati, trasaturi faciale inocente, inaltime sub medie, sunt corpolenti, au picioarele scurte, de regula parul saten, fata rotunda, frunte proeminenta, ochi mici, nas scurt si carn, dinti imperfect aliniati si buze pline. Per asamblu, partea de sus a trunchiului este mai mare din punct de vedere proportional decat cea de jos, ceea ce ofera Racilor o alura usor greoaie.


Leu

Leii au o postura impecabila, parul inchis la culoare sau roscat, ochi mari si inchisi la culoare, o expresivitate increzatoare si infatuata, nas proeminent, buze carnoase, inaltime medie si peste medie, talie subtire si picioare lungi, atletice si musculoase.


Fecioara

In general, Fecioarele au trupul bine proportionat, piele deschisa la culoare si neteda, capul rotund, buze cu o forma delicata, inaltime medie si peste medie, ochi mari si expresivi, trasaturi puternice si simetrice, rafinate.


Balanta

Balantele pot avea gropite in obraji sau la nivelul nasului, genunchilor sau coatelor, buze bine conturate, fizionomie rotunda, chip ingust, nas subtire, trasaturi rafinate si bine echilibrate, brate mobile in mers sau in timpul vorbitului, precum si un ras cristalin, cateodata tipator.


Scorpion

Scorpionii au in general trasaturi puternice si foarte atractive, ochi mari si hipnotizanti (de regula inchisi la culoare), piele curata si stralucitoare, o expresivitate mirata, trup subtire si zvelt, mers increzator, maini delicate cu degete lungi si postura dreapta. Acesti nativi au in general un par bogat si stralucitor, precum si o alura inocenta, de copil.


Sagetator

Sagetatorii au trasaturi faciale cizelate, fine si rafinate. Chipul lor este curat si limpede, proportionalitatea fetei este armonioasa, zambetul larg si fermecator, trup lung, subtire si flexibil, cu picioare musculoase (acesti nativi sunt in general buni alergatori sau sportivi).


Capricorn

Capricornii au un chip cu alura nobila, ochi de dimensiuni medii si aproape inexpresivi, piele fina si fara defecte, par inchis la culoare (brunet sau saten), maini iscusite (sunt foarte indemanatici), pometi proeminenti si capul in general mai mare in raport cu latimea torsului si a umerilor. Inaltimea lor este medie sau sub medie de regula, iar mimica fetei usor dura, severa si intimidanta.


Varsator

Varsatorii au o expresie faciala prietenoasa si abordabila, ochi mari si rotunzi si trasaturi cizelate. Nasul Varsatorilor este in general mare sau lat, buze pline in partea din mijloc si barbie impozanta, in forma aproape patrata. Dintii acestor nativi sunt mari si stralucitori, picioarele tonifiate si partea de sus a trunchiului mai mare decat cea inferioara.


Pesti

Pestii au trasaturi feminine, fine si inocente. Expresia lor faciala este blanda si prietenoasa, statura medie sau mica, cu membrele scurte. Au o tendinta spre ingrasare (chiar obezitate), ce devine tot mai vizibila odata cu inaintarea in varsta.

Sursa foto: pgeveryday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului