Astrologie

#relatie #viitor #trecut #persoane #astrolog #astrolog astredamus

Ce viitor am cu el?

anomis67, feminin, 28.06.1967 aprox ora 03.00, Dej, CJ, partener, 20.02 .1977 dupa-masa- aprox ora 18, Buzau: Ce este intre aceste doua persoane?

Astrolog Astredamus: Doamna anomis67, el este o umbra a trecutului, o obsesie. A venit momentul sa constientizati dependenta psihica fata de el si faptul ca viitorul in prejma acestei persoane este doar o amagire.

Cu toata intuitia Dvs proverbiala, tot ceea ce faceti este sa fortati limite ale destinului lui. Inceputul relatiei a fost ceva sinonim cu arta, nu neaparat in sens clasic, ci mai concret ati ridicat la nivel de arta cunosterea unuia fata de celelalt. Dezamagirea a venit curand, cu efecte permanente, si cel putin o urmare reala, care mereu va aduce aminte de el.

A sosit anul in care veti pune punct la tot ceea ce va leaga de el, mai putin la acel efect concret care va ramane. Ce e acel efect concret? E asemeni unui " flori ".

NT87, nascut la 5 iunie 1987, ora 5:00 am, orasul Abrud, judetul Alba, sex masculin, partenera, nascuta la 29 martie 1988, aproximativ ora 3:00 am, orasul Alba-Iulia, judetul Alba, sex feminin: Ne potrivim pentru o relatie de lunga durata ?

Astrolog Astredamus: Domnule NT87, sunteti potriviti pentru o lunga convietuire . Ea este foarte atrasa de dvs, atat material caci "vizualizeaza" viitorul, cat si fizic. Va depune toate diligentele ce tin de feminitate pentru a va aduce in fata ofiterului starii civile.

Reusiti sa va impotriviti legalizarii relatiei 3 ani si pe urma inca 3? Spun asta deoarece astfel veti vedea si partea in care ea se comporta vizavi de ce inseamna pierderi "in general". Indiferent de evolutia vremurilor, relatia cu ea va este benefica din punct de vedere evolutiv. Va veti deprinde sa luati decizii in prejma ei. Nu doar ca veti fi obligat sa luati hotarari ci veti invata ca in viata nehotararea si sovairea se platesc scump.

Ana S, nascuta la 01.03.1977 la ora 21.20, Baraolt jud. Covasna, partener, nascut la 19.12.1978 la ora 22.15 in Brasov: As dori sa aflu, daca se poate, ce viitor am cu el.

Astrolog Astredamus: Informatia pe care v-o ofer acum este extrem de pretioasa pentru dvs. Sunteti creativa, aveti multe resurse interioare si sunteti capabila sa obtineti foloase materiale dintr-o simpla idee. Acest aspect l-a facut pe "el" sa se indragosteasca mai mult de inteligenta, decat de fizic.

Relatia va ajunge in impas, el fiind cel care va pune punct, deoarece se va simti coplesit de energia Dvs. Aici este punctul esential. Canalizarea energiilor Dvs creatoare. Riscul Dvs este acela de a va pierde in multitudinea ideilor pe care le aveti. Acest barbat nu e partenerul pe care il cautati, el este partenerul alaturi de care veti intelege ce inseamna sa va disipati toata energia in discutii sterile. E bine ca l-ati intalnit. Va fi bine dupa despartire, pentru ca nu veti mai face aceleasi greseli.

 


 



 

Sursa foto : creightonmodel.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului