Astrologie

#vise #astrologie #horoscop #zodii #predictii #vise neplacute

Ce vise neplacute iti bantuie noptile in functie de zodia ta

Cosmarurile care iti agita somnul si te determina sa te trezesti transpirat si ingrozit pot fi cauzate de o varietate de factori, de la stres si preocupari cotidiene la filme, imagini, oameni intalniti peste zi si alimente grele consumate inainte de culcare. Stiai insa ca forma pe care o iau cosmarurile poate fi specifica zodiei tale? Afla ce vise neplacute iti bantuie noptile in functie de zodia ta!


Berbec

Cosmarurile Berbecilor sunt adesea la fel de pline de actiune si de dinamism ca vietile lor de zi cu zi! Astfel, un vis neplacut al unui nativ Berbec se poate derula intr-un circ, in contextul in care el este un trapezist care isi executa numarul, dar care, in ultimul moment, constata ca partenerul care trebuia sa il prinda este de negasit, iar plasa de siguranta de dedesubt a disparut si ea... Nu este de mirare ca nativul Berbec se va trezi cu inima batandu-i nebuneste, fericit ca totul n-a fost decat un cosmar ingrozitor.


Taur

Taurii sunt gurmanzii zodiacului, astfel ca un cosmar care implica locuri, oameni, obiecte corelate cu gastronomia este mai mult decat probabil in cazul lor. Nativul Taur, muncitor si perfectionist pana in maduva oaselor, poate visa ca este bucatar chef intr-un restaurant de top, pe punctul de a fi inclus in celebrul Ghid Michelin. Dar cand ii este lumea mai draga, se intampla nenorocirea: juratii "Master Chef" isi fac aparitia si ii spun ca nu este capabil sa gateasca nici macar o banala omleta!


Gemeni

Gemenii manuiesc arta cuvantului ca nimeni altii, deci este de la sine inteles ca un vis cu adevarat traumatizant implica o "disfunctie" care le afecteaza intocmai aceasta maiestrie.

Nativul Geaman se poate visa in mijlocul unui talk show prestigios cu invitati care ii adreseaza cuvinte urate si il lasa fara replica sau se vede cantaret pe scena, constatand subit ca are trac si nu mai stie versurile propriilor melodii...


Rac

Nativii zodiei Rac sunt sensibili si atasati de familia lor, iar cel mai neplacut vis cu care se pot confrunta implica singuratatea si abandonul celor dragi. Spre exemplu, Racul se poate visa singur in mijlocul pustietatii, fara niciun fel de mijloace de a subzista si confruntat cu imposibilitatea de a gasi drumul inapoi spre casa.


Leu

Orgoliosii Lei sufera ingrozitor de tare atunci cand au cosmaruri in care in loc sa fie ovationati la scena deschisa, au parte de huiduieli, cuvinte urate, ba chiar si de oua, rosii si alte obiecte aruncate inspre ei.


Fecioara

Fecioara este perfectionista zodiacului, aceasta trasatura fiind dublata de capacitatea incredibila de a munci pana la epuizare. Nu este de mirare, asadar, ca un cosmar in care colegii, clientii, seful si superiorii sefului ii critica munca o face sa se trezeasca in lacrimi.


Balanta

Echilibrata si diplomata, Balanta pare sa detina mereu controlul asupra situatiei. Nu si in cel mai negru cosmar al sau, in care partenerul de viata o aduce in pragul disperarii, cu sicane, farse si glume de prost gust la adresa ei, determinand-o sa se arunce ca o fiara asupra lui.


Scorpion

Cel mai neplacut vis al senzualului si pasionalului Scorpion este acela in care nu reuseste sa isi satisfaca partenera, ba mai mult, ajunge sa o raneasca fizic. Un vis in care se transforma intr-un vampir sangeros fara voia sa se poate dovedi unul dintre cele mai negre cosmaruri ale sale.


Sagetator

Sagetatorii sunt mereu agitati si in miscare, adorand aventura si calatoriile. Cel mai ingrozitor cosmar al lor poate lua forma fie unei calatorii intr-un ritm innebunitor de lent, fie al unei aventuri extreme care se termina cum nu se poate mai prost.


Capricorn

Prudentul si economul Capricorn stie pe ce se duce fiecare banut al sau. In cel mai negru cosmar este fie acuzat de delapidare, fie constata cu groaza ca afacerea de vis... l-a lasat fara o letcaie!


Varsator

Varsatorul cu idei revolutionare se poate trezi, in vis, in mijlocul unei revolte sau al unui razboi care nu merge deloc asa cum ar trebui. Camarazii sai dispar subit, lansandu-l singur printre dusmani, fara nicio arma.


Pesti

Romanticul nativ din Pesti are cosmaruri in care este sedus si abandonat la infinit, incapabil sa-si gaseasca Marea Iubire, dupa care tanjeste si in viata de zi cu zi.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro