Astrologie

#zodia gemeni # zodie rea #zodii #horoscop

Cea mai rea zodie din horoscop. Este de o rautate de nedescris

Rautatea unor oameni este alimentata cateodata si de astre. Desi par prieteni loiali si sunt foarte comunicativi, unii dintre nativio zodicului ascund o fata extrem de egoista si iti pot face rau fara nicio remuscare.

Astfel, dintre toate zodiile, se pare ca una dintre cele mai periculoase este cea gemenilor. Aceste persoane au o inteligenta malefica si ar face orice ca sa iasa basma curat dintr-o situatie sau sa aiba un castig. Nativii Gemeni sunt foarte duali si perversi. Acestia pot avea o rabdare de fier si atunci cand vor sa se razbune o fac cu cea mai mare sete si pun la cale tot felul de planuri diabolice pentru a-i ingenunchia pe cei care ii supara.

Gemenii cauta intotdeauna punctele slabe ale unei persoane, pentru a sti cu exactitate unde sa loveasca. Din cei mai buni prieteni se pot transforma in cei mai aprigi dusmani. Le place foarte mult sa domine si sa distruga o persoana, in special pe plan psihologic.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro