Astrologie

#horoscop #zodii #zodii tata #horoscop parinti #profil tati zodii #horoscop tatici

Cei mai buni tatici ai zodiacului

Femeile cauta in partenerul alaturi de care aleg sa isi petreaca restul vietii calitatile celor mai buni tatici, care sa se dedice trup si suflet viitorilor urmasi ai familiei. Astrele care guverneaza destinul barbatilor pot fi un bun indiciu si in acest sens. Iata cat de bine stau predecesorii lui Adam cu instinctul patern.

Berbec

Firi energice si foarte protectoare, berbecii sunt genul de barbati care isi schimba complet prioritatile atunci cand aduc pe lume un copil. Niciodata nu isi frustreaza copiii cu lipsa de atentie, insa risca sa ii protejeze in exces, sufocandu-i cu nevoia de control permanent. Dragostea pe care o dedica celor mici este deseori perceputa ca un comportament de constrangere , dictatorial .

Taur

Taticii din zodia taurului adora sa isi petreaca timpul liber in compania familiei, plimbandu-se sau bucurandu-se de activitati creative. Se implica activ in educatia copilului , vrea sa ii asigure acestuia cel mai stralucit viitor si obisnuieste sa isi domine partenera in raport cu deciziile luate in acest sens.

Gemeni

Nativii din zodia gemenilor reusesc sa fie cu adevarat prietenii copiilor lor. Le ofera o dragoste neconditionata, fara sa ii sufoce cu iubirea. Cea mai mare problema a tatilor din acest semn zodiacal este aceea ca nu stiu sa isi impuna autoritatea in mod corect si nu pun accent pe respectarea regulilor scolii sau ale societatii.

Rac

Tatal rac este un parinte iubitor si rabdator, putin prea interesat de toate activitatile copilului sau. Nativii din aceasta zodie gasesc o placere imensa in a se mandri cu odraslele lor, de aceea le ofera tot sprijinul si sustinerea de care au nevoie. Din pacate, acest interes aprins pentru tot ceea ce tine de copii ajunge sa sufoce si sa deranjeze, inclusiv din perspectiva mamei asupra lucrurilor.

Leu

Egocentristul leu cunoaste cu adevarat sentimentul sacrificiului doar dupa ce devine tata. Noul statut il determina sa isi schimbe prioritatile, fiind determinat sa ii ofere urmasului pana si Luna de pe cer. Reprezentantii zodiei leului sunt visul oricarui copil atunci cand e mic si vanitos, dau dovada de o intelegere fara margini, insa nu fac fata cu brio momentelor in care trebuie sa disciplineze nazdravanul obraznic.

Fecioara

Tatal fecioara este mai degraba responsabil decat afectuos, insa dornic sa isi dedice intreaga viata fericirii copilului sau. Va pune mare accent pe scoala, studiu si dobandirea celor mai admirabile valori in viata, de aceea nu accepta ideea ca urmasii lui sa se multumeasca in viata cu putin. In schimb, intelege si respecta dorintele fiilor sai si nu ii judeca pentru acestea.

Balanta

Barbatul balanta nu este cel mai dedicat tata, ba chiar se remarca prin statutul de "zodie" care nu pune niciodata copilul inaintea partenerei de viata. Acest lucru inseamna ca este un parinte foarte putin restrictiv, acorda toata libertatea din lume celui mic si prefera sa lase responsabilitatile cresterii si educarii sotiei sale.

Scorpion

Tatal scorpion este un amestec ciudat de prietenie si strictete, apropiindu-si mult copiii de sine, insa stabilind asteptari imense de la acestia. Pentru tatal scorpion, nimic nu este mai important decat bogata cultura generala pe care copilul sau va fi aproape obligat sa o dobandeasca.

Sagetator

Taticii din zodia sagetatorului sunt foarte apropiati de copiii lor, le ofera afectiune si libertate, mai bine spus o prietenie adevarata. Nu le place sa dea ordine si sa impuna disciplina, de aceea nu vor ajunge niciodata sa se certe cu cei mici. In schimb, mama va trebui sa isi asume toate obligatiile cu privire la respectarea regulilor, altfel esecul parental este iminent.

Capricorn

Capricornii sunt clasicii tatici reci si obsedati de disciplina, care se straduiesc sa insufle copiilor principii marete si o mare rezistenta la stres. Dragostea lor de tata nu este vizibila, insa arde in interior la mare intensitate.

Varsator

Varsatorii au un stil parintesc foarte artistic, fiind preocupati mai degraba de creativitatea si de libertatea de exprimare a celor mici. Adora sa participe la activitati recreative cu cei mici si sa ii duca in excursii, copiii ii iubesc si sotiile ii vor mai responsabili.

Pesti

Taticii-pesti sunt la fel de prietenosi ca varsatorii, insa pun un mare accent pe educatia celor mici. Se straduiesc sa creasca copii cat mai echilibrati si au tendinta sa ii rasfete cam prea mult. Respecta pasiunile lor si se implica trup si suflet odata ce aduc pe lume o noua viata .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare