Astrologie

#dragoste #astrologie #horoscop #zodii #predictii #replici de agatat

Cele mai bune replici de agatat pentru fiecare zodie

"Ce zodie esti?" este o intrebare care sparge gheata de multe ori, atunci cand incepe un flirt nevinovat intre doi indragostiti. Dar ce te faci daca ti se raspunde si nu stii ce replica sa folosesti in continuare, pentru a obtine efectul scontat? Din fericire, horoscopul iti ofera cate o varianta inspirata pentru fiecare nativ al zodiacului, adaptata gusturilor si asteptarilor acestuia. Imprima lista de mai jos si tine-o la indemana, nu se stie niciodata cand iti poate influenta destinul amoros!


Berbec

Cand abordezi un Berbec, trebuie sa fii direct, increzator in tine si cu planurile bine stabilite. Inainteaza-i o provocare sau o invitatie care sa il surprinda. O replica inspirata pentru el ar fi: "Am un bilet in plus pentru un curs de dans pasional weekendul viitor. Vii cu mine, nu?". Va adora abordarea si siguranta ta!


Taur

Gurmand si pofticios, Taurul confunda deseori euforia dragostei cu fericirea de a-si bucura papilele gustative cu preparate delicioase. O replica care sa ii suscite interesul ar putea fi: "Stiu un targ de dulciuri/vin/preparate traditionale cu degustare gratuita. Vreau sa ma insoteasca cineva care apreciaza mancarea/bautura de calitate. Ma insotesti?".


Gemeni

Gemenii cauta o compatibilitate intelectuala cu cineva, inainte de cea fizica. Dupa ce schimbati cateva vorbe si spui 2-3 bancuri care sa amuze acest nativ, spune-i urmatorul lucru: "Ciudat, am senzatia ca as putea sa vorbesc zile in sir cu tine, fara sa ma opresc!". Il vei da pe spate!


Rac

Racii sunt timizi si neincrezatori in fortele proprii, de aceea este important sa faci primul pas catre o zona mai intima. Comporta-te ca in filmele romantice si spune-i ceva extrem de siropos, precum "Parca te cunosc de o viata" sau "Poate suna nebuneste, dar simt ca deja ma indragostesc de tine!".


Leu

Complimentele functioneaza intotdeauna in cazul Leilor, asa ca nu te sfii sa le folosesti intotdeauna in favoarea ta. Dupa cateva vorbe de complezenta, priveste-ti Leul in ochi adanc, de parca te-ar fi hipnotizat, spunandu-i usor: "Nu pot sa nu remarc faptul ca esti cea mai frumoasa persoana pe care am intalnit-o pana acum, fata in fata".


Fecioara

Vrei sa cuceresti o Fecioara? Arata-i din prima clipa ca esti o persoana responsabila, cu o cariera stabila si foarte organizata. Poti sa surprinzi acest nativ cu o replica de tipul: "Imi doresc foarte mult sa te cunosc mai bine, insa asteapta-ma o secunda sa sun la birou si sa le spun colegilor ca am lasat facturile ordonate in functie de data pe masa din hol".


Balanta

Simtul detaliului si dragostea de frumos sunt doua calitati pe care Balantele le cauta la partenerul lor. Incearca sa le si flatezi putin, daca vrei sa le cuceresti instant. Spune-i unei Balante urmatoarea fraza si va fi a ta: "Ador pantofii tai. Si camasa. Si colierul. Si modul in care ti-ai aranjat parul. Dar mai ales, ochii tai m-au hipnotizat!".


Scorpion

Pentru a cuceri un Scorpion, trebuie sa ii sugerezi doua lucruri importante: simti o fascinatie adanca pentru el si esti gata sa i te supui. Surprinde un astfel de nativ cu replica: "Esti cea mai intriganta, misterioasa, captivanta si sexy persoana pe care am cunoscut-o. Pun pariu ca saruti dumnezeieste!".


Sagetator

Un Sagetator cucerit este unul complimentat pentru ideile sale originale si geniale despre viata. Cand schimbati primele replici, "agata-l" cu urmatoarea remarca: "Parerile tale sunt exceptionale si iesite din comun, spune-mi mai multe!".


Capricorn

Vrei sa cuceresti rapid un Capricorn? Atrage-i atentia cu statutul tau profesional, nu rezista unui pretendent care isi pretuieste propria cariera. Chiar daca jobul tau nu este unul impresionant, foloseste termeni care sa il faca sa para astfel: "Buna, sunt specialist in online marketing la cea mai importanta companie din nordul tarii".


Varsator

Fa un Varsator sa se simta unic si ii vei cuceri (cel putin) simpatia instant. Da-i de inteles ca ai o experienta bogata in spate si ca l-ai alege oricand, din restul pretendentilor tai: "Am calatorit in multe tari, dar nu am mai intalnit pe cineva ca tine pana acum".


Pesti

Nu te teme sa te lasi romantismul sa te copleteasca, Pestilor le place sa fie surprinsi cu declaratii siropoase, care ii faceau sa suspine adanc in adolescenta. O replica inspirata pentru un astfel de nativ ar fi: "Ochii tai sunt oceane stralucitoare de emotii. Dintr-o data, imi doresc sa ma pierd printre valurile apei".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top